|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:10 am
Neilameane Mae govannen!!! *zaczyna sie przestawiac na elfickie powitania i pozegnania* a od kiedy ty elficki znasz question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:12 am
Addik Neilameane Mae govannen!!! *zaczyna sie przestawiac na elfickie powitania i pozegnania* a od kiedy ty elficki znasz question Wladca Pierscieni i glownie Silmarilion ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:15 am
Neilameane Addik Neilameane Mae govannen!!! *zaczyna sie przestawiac na elfickie powitania i pozegnania* a od kiedy ty elficki znasz question Wladca Pierscieni i glownie Silmarilion ^^ A łysego to ty znasz ?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
yyy ... nudno tu .... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:16 am
BeeWolf_san Neilameane Addik Neilameane Mae govannen!!! *zaczyna sie przestawiac na elfickie powitania i pozegnania* a od kiedy ty elficki znasz question Wladca Pierscieni i glownie Silmarilion ^^ A łysego to ty znasz ?? xp O_o" E?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:16 am
[wpada przez okienko, potyka sie o parapet i wpada na... *RANDOM* autora kolejnego posta]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:18 am
Neilameane BeeWolf_san Neilameane Addik Neilameane Mae govannen!!! *zaczyna sie przestawiac na elfickie powitania i pozegnania* a od kiedy ty elficki znasz question Wladca Pierscieni i glownie Silmarilion ^^ A łysego to ty znasz ?? xp O_o" E?No włąsnie to co mnie kolegami straszysz ? domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:18 am
Julka [wpada przez okienko, potyka sie o parapet i wpada na... *RANDOM* autora kolejnego posta] buaaaa.. julka ... *biega w panice po gildi * gdzie jestes question daj gg bo mi sie skasowalo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:19 am
BeeWolf_san Neilameane BeeWolf_san Neilameane Addik a od kiedy ty elficki znasz question Wladca Pierscieni i glownie Silmarilion ^^ A łysego to ty znasz ?? xp O_o" E?No włąsnie to co mnie kolegami straszysz ? domokun xd trefne.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:20 am
gonk Ona sie na mnie brszydko patrzy ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:20 am
[podnosi sie z BeeWolf_san`a]
Sorki, ale jakoś tak stałes przy oknie...
Addik biggrin
moje gg: 5314069
[rozgląda sie za Wodzem i poprawia swoje żółte ubranka]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:21 am
(235(!I< Ups sorry Czescik!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:22 am
BeeWolf_san gonk Ona sie na mnie brszydko patrzy ;( bardziej, rzeklabym, niebezpiecznie (ja zawsze niebezpiecznie patrze). *patrzy niebezpiecznie * ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:22 am
Mam bardzo głupiutkie pytanie... czy moze mi ktos powiedzieć czy mam jakieś błędy w sigu... bo ja z anglika mam tylko 3, a moja gramatyka zostawia sporo do życzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|