|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:19 am
opcy @Addik: sprawdz poczte......... Server Error
Gmail is temporarily unavailable. Cross your fingers and try again in a few minutes. We're sorry for the inconvenience. a na dodatek wyskoczyl mi blad exploera jak wysylalem posta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:21 am
i tak nie wiem o co tu chodzi...ale nie chce by ktos dostal bana.. bo bede plakac crying wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:23 am
VioLLeta i tak nie wiem o co tu chodzi...ale nie chce by ktos dostal bana.. bo bede plakac crying wink *przytula* no juz zparzestali... i ja tez juz nie podburzam tlumu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:24 am
VioLLeta i tak nie wiem o co tu chodzi...ale nie chce by ktos dostal bana.. bo bede plakac crying wink nawet wiem kto sad ... musze iść.... psiapsioola mnie wyciąga z domu na spacerek... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:25 am
Kitty ShadowCat VioLLeta i tak nie wiem o co tu chodzi...ale nie chce by ktos dostal bana.. bo bede plakac crying wink nawet wiem kto sad ... kto ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:26 am
Nikt nie zauważył mojego przyjścia... No nie ważne ide łowić rybki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:27 am
kuzka...smutno mi sie jakos zrobilo stare hmm...ee zamilcze..odezwie sie potem...papusie ... sad *podaje wszystkim lapke..* /pS: jestem na GG jak ktos chce..zapraszam..*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:27 am
Qatryk Nikt nie zauważył mojego przyjścia... No nie ważne ide łowić rybki. Ja Cie widze..ale zmykam..*Kiwa lapka na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:36 am
Addik opcy @Addik: sprawdz poczte......... Server Error
Gmail is temporarily unavailable. Cross your fingers and try again in a few minutes. We're sorry for the inconvenience. a na dodatek wyskoczyl mi blad exploera jak wysylalem posta xp mi dziala.......... a ty masochista jestes ze Explorera uzywasz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:37 am
wlasnie guufniarze pojechaly mnie w szachy ... ja z nimi nie gram . exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:39 am
...AJ! Jestem wyganiany z kompa... stare Ehh... narazie wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:40 am
opcy Addik opcy @Addik: sprawdz poczte......... Server Error
Gmail is temporarily unavailable. Cross your fingers and try again in a few minutes. We're sorry for the inconvenience. a na dodatek wyskoczyl mi blad exploera jak wysylalem posta xp mi dziala.......... a ty masochista jestes ze Explorera uzywasz?? rozne zboczenia chodza po tym swiecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:41 am
opcy ?? tobie tesh g mail nie dziala question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:41 am
Qatryk ...AJ! Jestem wyganiany z kompa... stare Ehh... narazie wszystkim. i dobrze ze cie wyganiaja... jeszcze prad cie strzeli... a tak wogule jak ty tam wlazles... jak duza masz obudowe ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|