|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:09 am
Illune Ozzwald Illune Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare a jak myslisz, kogo to wina? xp moja bo chcialem rozpentac woje... xd a co lubisz wojny? whee no ba... szczegolnie oglada... ja jestem jak szatan... kusze do zlego, a potem sie przygladam jak narody sie same wyniszczaja... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:10 am
LP_PL Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare Niepotrzebnie to wszystko zaczełaś!!! Dziwie się że nikt cię nie zabanował, ciągle wywołujesz kłutnie!!! Ja spadam i uważajcie na nią, nie panuje nad sobą xp xp xp taa.... to zawsze ja... nie panuje nad sobą xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Tomir Illune Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare a jak myslisz, kogo to wina? xp musisz dalej to drążyc? nie nie musze, dlatego tego nie robie....jakbys niezauwazyl xp takk ... kludzcie sie teraz o to kto drazyy .. a kto przestal ... i kogo to wina ... zreszta takie klutnie sa nie wazne bo po tygodniu nikogo jush nie obchodzi wynik .. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Illune Ozzwald Illune Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare a jak myslisz, kogo to wina? xp moja bo chcialem rozpentac woje... xd a co lubisz wojny? whee no ba... szczegolnie oglada... ja jestem jak szatan... kusze do zlego, a potem sie przygladam jak narody sie same wyniszczaja... wink ja nie lubi ani wojen ani filmow wojennych no moze tylko szeregowca ryana xd przynjamiej mozna sie wzruszycna koncu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:11 am
Tomir Kitty ShadowCat Tomir Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare nie lubie klotni * siada na kanapie* chodz do mnie na fotelik... jest dużo miejsca biggrin dobsze biggrin * siada obok kitty na foteliq* grasz czasem w ps2?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:12 am
Illune Tomir Illune Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare a jak myslisz, kogo to wina? xp musisz dalej to drążyc? nie nie musze, dlatego tego nie robie....jakbys niezauwazyl xp jakos nie zauwazylem bo jak ja na twoim miejscu skonczylbym rozmowe i mp. zmienil temat zamiast powtarzac kilka razy to samo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:13 am
Tomir jakos nie zauwazylem bo jak ja na twoim miejscu skonczylbym rozmowe i mp. zmienil temat zamiast powtarzac kilka razy to samo xp dobsh... jush koniec tematu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@Addik: sprawdz poczte.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:14 am
no ... skonczmy klutnie ... i zaczyjnijmy nowa ... albo wcale nie zaczynajmy ... aaaa gonk ... nudze sie .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:15 am
Kitty ShadowCat Tomir jakos nie zauwazylem bo jak ja na twoim miejscu skonczylbym rozmowe i mp. zmienil temat zamiast powtarzac kilka razy to samo xp dobsh... jush koniec tematu sweatdrop that`s more like it biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:16 am
chodzi mi o jakies gry na playstation 2... grasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:16 am
opcy @Addik: sprawdz poczte......... Server Error
Gmail is temporarily unavailable. Cross your fingers and try again in a few minutes. We're sorry for the inconvenience.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:17 am
Addik opcy @Addik: sprawdz poczte......... Server Error
Gmail is temporarily unavailable. Cross your fingers and try again in a few minutes. We're sorry for the inconvenience. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:19 am
Kitty ShadowCat chodzi mi o jakies gry na playstation 2... grasz? mam tylko pleja jedynke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|