|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:02 am
Illune Ozzwald ale tez trzeba uwarzac na slowa... ja mam to gdzies bo i tak mnie ban czeka... a jak to sie stanie przeniose sie na gildie ruskich partyzantow.... Ano trzeba, ale Kitty pierwsza zaczela wiesniaczyc mowiac "ryj" na twarz i czy trzeba od razu tak wulgarnie? xp Mogla napisac TWARZ, BUZIA. xd blaugh o tak i to cie usprawiedliwia.. ona zaczela to ja tez moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:03 am
addik ozz tesh to robil .... zreszta co za rooznica.... Ale Ozz jest wariatem i ma na to papiery, wiec nie mozna sie Go czepiac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:04 am
jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:04 am
Ozzwald Illune Ozzwald ale tez trzeba uwarzac na slowa... ja mam to gdzies bo i tak mnie ban czeka... a jak to sie stanie przeniose sie na gildie ruskich partyzantow.... Ano trzeba, ale Kitty pierwsza zaczela wiesniaczyc mowiac "ryj" na twarz i czy trzeba od razu tak wulgarnie? xp Mogla napisac TWARZ, BUZIA. xd blaugh o tak i to cie usprawiedliwia.. ona zaczela to ja tez moge... stare to moge do niej tez cos napiszesZ? a nie tylko do mnie, co? Jakos nie widze zebys zwrocil jej uwage neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:05 am
Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare nie lubie klotni * siada na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ozzwald Illune Ozzwald ale tez trzeba uwarzac na slowa... ja mam to gdzies bo i tak mnie ban czeka... a jak to sie stanie przeniose sie na gildie ruskich partyzantow.... Ano trzeba, ale Kitty pierwsza zaczela wiesniaczyc mowiac "ryj" na twarz i czy trzeba od razu tak wulgarnie? xp Mogla napisac TWARZ, BUZIA. xd blaugh o tak i to cie usprawiedliwia.. ona zaczela to ja tez moge... stare to moge do niej tez cos napiszesZ? a nie tylko do mnie, co? Jakos nie widze zebys zwrocil jej uwage neutral ja jej czesto zwracam uwage... tobie jeszcze nie... no moze raz mi sie zdarzylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare a jak myslisz, kogo to wina? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:06 am
Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare *siada obok niej na podlodze ...* mozesh mi wytlumaczyc o co question bo sam nie kapooje tej rozmowy ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:06 am
Illune Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare a jak myslisz, kogo to wina? xp moja bo chcialem rozpentac woje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:07 am
Illune Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare a jak myslisz, kogo to wina? xp musisz dalej to drążyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare nie lubie klotni * siada na kanapie* chodz do mnie na fotelik... jest dużo miejsca biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare Niepotrzebnie to wszystko zaczełaś!!! Dziwie się że nikt cię nie zabanował, ciągle wywołujesz kłutnie!!! Ja spadam i uważajcie na nią, nie panuje nad sobą xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:08 am
Tomir Illune Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare a jak myslisz, kogo to wina? xp musisz dalej to drążyc? nie nie musze, dlatego tego nie robie....jakbys niezauwazyl xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:08 am
Ozzwald Illune Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare a jak myslisz, kogo to wina? xp moja bo chcialem rozpentac woje... xd a co lubisz wojny? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:09 am
Kitty ShadowCat Tomir Kitty ShadowCat jezz... teraz sie będą kłucić... *siada na foteliq....* stare nie lubie klotni * siada na kanapie* chodz do mnie na fotelik... jest dużo miejsca biggrin dobsze biggrin * siada obok kitty na foteliq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|