|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:53 am
Ozzwald LP_PL Jak ja bym miał na wszystko ochote to już by niczego nie było!!! cwaniaku................ stare i tak bys nie dostal wszystkiego, nawet jak bys chcial... on ma realne zapotrzebowania i to mu sie chwali... ja niestety mam nierealne zapotrzebowanie na ograniczenie idiotow na gai, ale niestety jest to niemozliwe Ozzwald na moderatora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald LP_PL Jak ja bym miał na wszystko ochote to już by niczego nie było!!! cwaniaku................ stare i tak bys nie dostal wszystkiego, nawet jak bys chcial... on ma realne zapotrzebowania i to mu sie chwali... ja niestety mam nierealne zapotrzebowanie na ograniczenie idiotow na gai, ale niestety jest to niemozliwe Uwież ja terz mam takie marzenie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Kitty ShadowCat jezz... jacy dziwni ludzie sa na tym swiecie xp dziwni ... question to chyba delikatnie powiedziane ... oni sa straszni .... a tak wogle to sie nas tyczy czy kogos z zewnatrz question o ludzi z gai.... 3nodding ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:54 am
Kitty ShadowCat Tomir ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted neeee *pac łapką w łeb* nu nu... niegrzeczny xp stare LP_PL- cwaniaq... chcesz w ryj? widze ze bardzo ci zalezy na banie xp no ... tak trzymaj kitty ... z facetami trzeba krudko i zwiezle ... bo jak zobacza ze maja luz to ci odrazu reke ugryza domokun eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:54 am
Kitty ShadowCat Tomir ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted neeee *pac łapką w łeb* nu nu... niegrzeczny xp stare LP_PL- cwaniaq... chcesz w ryj? widze ze bardzo ci zalezy na banie xp Co takiego ja tobie zrobiłem???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:55 am
Kitty ShadowCat Tomir ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted neeee *pac łapką w łeb* nu nu... niegrzeczny xp stare LP_PL- cwaniaq... chcesz w ryj? widze ze bardzo ci zalezy na banie xp nie ciebie koteczq biggrin chociaz.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:55 am
Illune Kitty ShadowCat Tomir ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted neeee *pac łapką w łeb* nu nu... niegrzeczny xp stare LP_PL- cwaniaq... chcesz w ryj? widze ze bardzo ci zalezy na banie xp Kitty a ty lepiej udawaj juz slodka idiotke niz jakiegos mafiozo.... stare a ty sie zamknij bo nie prosiłam cie o rade xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:56 am
Addik Kitty ShadowCat Tomir ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted neeee *pac łapką w łeb* nu nu... niegrzeczny xp stare LP_PL- cwaniaq... chcesz w ryj? widze ze bardzo ci zalezy na banie xp no ... tak trzymaj kitty ... z facetami trzeba krudko i zwiezle ... bo jak zobacza ze maja luz to ci odrazu reke ugryza domokun eek Addik dlaczego oslabiasz swoj gatunek xp czemu kolaborujesz z wrogiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:56 am
Kitty ShadowCat Illune Kitty ShadowCat Tomir ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted neeee *pac łapką w łeb* nu nu... niegrzeczny xp stare LP_PL- cwaniaq... chcesz w ryj? widze ze bardzo ci zalezy na banie xp Kitty a ty lepiej udawaj juz slodka idiotke niz jakiegos mafiozo.... stare a ty sie zamknij bo nie prosiłam cie o rade xp Hm....wiesz co to jest forum dziewczynko? No wiec na forum pisze KAZDY i wcale nikt nie musi go o to prosic, tak tez wlasnie zrobilam (tudziez robie) lapiesz...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:57 am
Kitty ShadowCat Illune Kitty ShadowCat Tomir ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted neeee *pac łapką w łeb* nu nu... niegrzeczny xp stare LP_PL- cwaniaq... chcesz w ryj? widze ze bardzo ci zalezy na banie xp Kitty a ty lepiej udawaj juz slodka idiotke niz jakiegos mafiozo.... stare a ty sie zamknij bo nie prosiłam cie o rade xp musicie sie klocic sweatdrop ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:58 am
Tomir Kitty ShadowCat Illune Kitty ShadowCat Tomir ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted neeee *pac łapką w łeb* nu nu... niegrzeczny xp stare LP_PL- cwaniaq... chcesz w ryj? widze ze bardzo ci zalezy na banie xp Kitty a ty lepiej udawaj juz slodka idiotke niz jakiegos mafiozo.... stare a ty sie zamknij bo nie prosiłam cie o rade xp musicie sie klocic sweatdrop ?? Zwroc uwage kto zaczal xp Nie ladnie tak grozic innemu uzytkownikowi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:58 am
Illune Kitty ShadowCat Illune Kitty ShadowCat Tomir ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted neeee *pac łapką w łeb* nu nu... niegrzeczny xp stare LP_PL- cwaniaq... chcesz w ryj? widze ze bardzo ci zalezy na banie xp Kitty a ty lepiej udawaj juz slodka idiotke niz jakiegos mafiozo.... stare a ty sie zamknij bo nie prosiłam cie o rade xp Hm....wiesz co to jest forum dziewczynko? No wiec na forum pisze KAZDY i wcale nikt nie musi go o to prosic, tak tez wlasnie zrobilam (tudziez robie) lapiesz...? ale tez trzeba uwarzac na slowa... ja mam to gdzies bo i tak mnie ban czeka... a jak to sie stanie przeniose sie na gildie ruskich partyzantow....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:00 am
Ozzwald ale tez trzeba uwarzac na slowa... ja mam to gdzies bo i tak mnie ban czeka... a jak to sie stanie przeniose sie na gildie ruskich partyzantow.... Ano trzeba, ale Kitty pierwsza zaczela wiesniaczyc mowiac "ryj" na twarz i czy trzeba od razu tak wulgarnie? xp Mogla napisac TWARZ, BUZIA. xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:00 am