|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:40 am
Illune Czesc ja tylko na chwilke zaraz ide dopakowac moja hunterke w ragnaroku whee a gdzie grasz whee question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:40 am
Illune Czesc ja tylko na chwilke zaraz ide dopakowac moja hunterke w ragnaroku whee elo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:42 am
Kiray LP_PL Kiray Addik za jakies 30 minut ... w miejscu gdzie obecnie przebywam wraz z tomirem ... zacznie sie koolko szachowe ... najpierw zagram z nim .. a potem moze z kims z was pogramy co wy na to question kurnik zadzi xd ps. ozzz .. ostatnio niezle mnie pojechales stare Fakt kurnik rzadzi a zwlaszcza PIŁKA smile Nie ma podrabiania, wiesz ze to jest karalne xp Tej kwestji regulaminu nie znałem, zrobiłem to przypadkowo , zapomniałem skasować twojego nicku!!! Co się tak czepiasz!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:44 am
Falcone Illune Czesc ja tylko na chwilke zaraz ide dopakowac moja hunterke w ragnaroku whee a gdzie grasz whee question ROcity wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:44 am
LP_PL Kiray LP_PL Kiray Addik za jakies 30 minut ... w miejscu gdzie obecnie przebywam wraz z tomirem ... zacznie sie koolko szachowe ... najpierw zagram z nim .. a potem moze z kims z was pogramy co wy na to question kurnik zadzi xd ps. ozzz .. ostatnio niezle mnie pojechales stare Fakt kurnik rzadzi a zwlaszcza PIŁKA smile Nie ma podrabiania, wiesz ze to jest karalne xp Tej kwestji regulaminu nie znałem, zrobiłem to przypadkowo , zapomniałem skasować twojego nicku!!! Co się tak czepiasz!!! czepia sie, bo ma na to ochote... cwaniaku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:45 am
jezz... jacy dziwni ludzie sa na tym swiecie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:47 am
Kitty ShadowCat jezz... jacy dziwni ludzie sa na tym swiecie xp dziwni ... question to chyba delikatnie powiedziane ... oni sa straszni .... a tak wogle to sie nas tyczy czy kogos z zewnatrz question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Tej kwestji regulaminu nie znałem, zrobiłem to przypadkowo , zapomniałem skasować twojego nicku!!! Co się tak czepiasz!!! To sie nazywa plagiat i jest zabronione w realu xp A sie nie czepiam tylko zwrocilem uwage na twoj blad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak ja bym miał na wszystko ochote to już by niczego nie było!!! cwaniaku................ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:49 am
ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:49 am
Kiray LP_LP Tej kwestji regulaminu nie znałem, zrobiłem to przypadkowo , zapomniałem skasować twojego nicku!!! Co się tak czepiasz!!! To sie nazywa plagiat i jest zabronione w realu xp A sie nie czepiam tylko zwrocilem uwage na twoj blad To teraz ja zwróce uwage bo zmieniłeś mój nick!!! Nie LP_LP tylko LP_PL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:51 am
LP_PL Jak ja bym miał na wszystko ochote to już by niczego nie było!!! cwaniaku................ stare i tak bys nie dostal wszystkiego, nawet jak bys chcial... on ma realne zapotrzebowania i to mu sie chwali... ja niestety mam nierealne zapotrzebowanie na ograniczenie idiotow na gai, ale niestety jest to niemozliwe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:51 am
Tomir ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted neeee *pac łapką w łeb* nu nu... niegrzeczny xp stare LP_PL- cwaniaq... chcesz w ryj? widze ze bardzo ci zalezy na banie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:52 am
Po za tym to nie plagiat!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:53 am
Kitty ShadowCat Tomir ale tu nudno zjadlbym sobie jakiegos kota *spiewa "zjedz kota"* twisted neeee *pac łapką w łeb* nu nu... niegrzeczny xp stare LP_PL- cwaniaq... chcesz w ryj? widze ze bardzo ci zalezy na banie xp Kitty a ty lepiej udawaj juz slodka idiotke niz jakiegos mafiozo.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|