|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:22 am
opcy Delein Nuu "Feel good" czy jakos takoś... Normalnie ołtarz ci wykuję ^^ delein@o2.pl idzie........ alee troche to potrwa bo album mam w 320kbps....... i troche ten kawalek wazy..... Okej...normalnie jestem ci bardzo dźwięczna ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:24 am
za jakies 30 minut ... w miejscu gdzie obecnie przebywam wraz z tomirem ... zacznie sie koolko szachowe ... najpierw zagram z nim .. a potem moze z kims z was pogramy co wy na to question kurnik zadzi xd
ps. ozzz .. ostatnio niezle mnie pojechales stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:25 am
Addik opcy Delein Nuu "Feel good" czy jakos tako�›... Normalnie o�‚tarz ci wykuj�™ ^^ delein@o2.pl idzie........ alee troche to potrwa bo album mam w 320kbps....... i troche ten kawalek wazy..... nom .... juak jush bawish sie w mailowanie to mi tesh wysli .... blaugh addik.0@gmail.com 0=zero za 20 minut zaczne wysylac nastepny..... sorry ale jade na najlslabszej neostradzie..... mejl razem z szyfrowaniem wazy 12 mega..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:25 am
Addik za jakies 30 minut ... w miejscu gdzie obecnie przebywam wraz z tomirem ... zacznie sie koolko szachowe ... najpierw zagram z nim .. a potem moze z kims z was pogramy co wy na to question kurnik zadzi xd ps. ozzz .. ostatnio niezle mnie pojechales stare Szachy? Dla mnie to abstrakcja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:26 am
ale sie najadlem... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:27 am
Ozzwald ale sie najadlem... biggrin Bueh...ja też...te gołąbki to takie niepozorne są...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:29 am
Now Playing: Daab- Ogrodu serce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:31 am
Addik za jakies 30 minut ... w miejscu gdzie obecnie przebywam wraz z tomirem ... zacznie sie koolko szachowe ... najpierw zagram z nim .. a potem moze z kims z was pogramy co wy na to question kurnik zadzi xd ps. ozzz .. ostatnio niezle mnie pojechales stare Fakt kurnik rzadzi a zwlaszcza MAKAO smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:35 am
Okej, ja lecę pograć w Ragnaroka, wpadnę później, jak ktos miałby do mnie jakiś romans, to na gadulca... Narazie! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:37 am
Kiray Addik za jakies 30 minut ... w miejscu gdzie obecnie przebywam wraz z tomirem ... zacznie sie koolko szachowe ... najpierw zagram z nim .. a potem moze z kims z was pogramy co wy na to question kurnik zadzi xd ps. ozzz .. ostatnio niezle mnie pojechales stare Fakt kurnik rzadzi a zwlaszcza PIŁKA smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:39 am
Czesc ja tylko na chwilke zaraz ide dopakowac moja hunterke w ragnaroku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:39 am
LP_PL Kiray Addik za jakies 30 minut ... w miejscu gdzie obecnie przebywam wraz z tomirem ... zacznie sie koolko szachowe ... najpierw zagram z nim .. a potem moze z kims z was pogramy co wy na to question kurnik zadzi xd ps. ozzz .. ostatnio niezle mnie pojechales stare Fakt kurnik rzadzi a zwlaszcza PIŁKA smile Nie ma podrabiania, wiesz ze to jest karalne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:40 am
Illune Czesc ja tylko na chwilke zaraz ide dopakowac moja hunterke w ragnaroku whee hey paszczaku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|