|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:04 am
opcy Addik opcy sorry zagapilem sie szlifuje pracke jescze...... jasne ze mam rzuc mejla to ci wysle... addik@o2.pl poszlo...... 3nodding dzieki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:04 am
Nightcatt no tak moja matura ale pij pij ch...j ze mna chyba powinno byc ch..u xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:06 am
Nightcatt no tak moja matura ale pij pij ch...j ze mna nie tylko twoja matura xd ale jest jeszcze cos..... ale w sumie moge to opic kiedy indziej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:10 am
Delein opcy Delein YumiTao Now Playing: C-Bool - House Baby heart [cos mnie wzieło na techno xd ] Ty się smiej, mit u na vivie jakieś niemieckie hiphopy leca...czekam na nową piosenkę Gorillaz i się doczekać nie mogę blaugh ja mam caly album......... Oż ty skubańcu... Jakby mój komp był deczko bardziej wydajny, to bym przynajmniej jeden utwór miała...a tak to kupiszon... a co chciala bys ta singlowa piosenke??? to rzuc mejlem....... w dobrym humorze jestem i ci wysle.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:12 am
ide umyc wloski...zaraz bede blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:13 am
opcy Delein opcy Delein YumiTao Now Playing: C-Bool - House Baby heart [cos mnie wzieło na techno xd ] Ty się smiej, mit u na vivie jakieś niemieckie hiphopy leca...czekam na nową piosenkę Gorillaz i się doczekać nie mogę blaugh ja mam caly album......... Oż ty skubańcu... Jakby mój komp był deczko bardziej wydajny, to bym przynajmniej jeden utwór miała...a tak to kupiszon... a co chciala bys ta singlowa piosenke??? to rzuc mejlem....... w dobrym humorze jestem i ci wysle..... Nuu "Feel good" czy jakos takoś... Normalnie ołtarz ci wykuję ^^ delein@o2.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:13 am
YumiTao Nightcatt no tak moja matura ale pij pij ch...j ze mna chyba powinno byc ch..u xp ladafak??? jaki chu...u??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:19 am
Delein Nuu "Feel good" czy jakos takoś... Normalnie ołtarz ci wykuję ^^ delein@o2.pl idzie........ alee troche to potrwa bo album mam w 320kbps....... i troche ten kawalek wazy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:19 am