|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:27 am
Kiray Ozzwlad wlasnie rozmawialem z Grzeskiem scream przeprosiul za swoje zachowanie ale i tak mi nie wierzy ze cos takiego zrobil bo tego nie pamieta xd to ze sciany pobrudzil pewnie tez nie pamieta... EDIT: jestem w szoku ze on wogule do domu doszedl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:28 am
Addik VioLLeta zaraz bede ide jesc blaugh uppss.. spodniczka sie gdzies zapodziala redface no ... a ja standardowo bede siedzial glodny do 19 ... albo i poozniej ... crying dlaczego?? chyba mozesz sobie zrbic jakies jedzonko...jesli nie to ja Ci przyniose razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:29 am
Addik Ozzwald Addik ozz ... a ty mash jeszcze te g-maile .. czy jush nie rozdajesh question to nie ja.. to opcy je mial, a czy dalej jest w ich posiadaniu to ja nie wiem... aha ... cosiq mi sie pokitralo ... sory ... to jak opcy mash te g-maile xd sorry zagapilem sie szlifuje pracke jescze...... jasne ze mam rzuc mejla to ci wysle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:30 am
...ja też się zagapiłem a przecież muszę lecieć xd ...trzymajcie się ludziska ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:31 am
Ozzwald Kiray Ozzwlad wlasnie rozmawialem z Grzeskiem scream przeprosiul za swoje zachowanie ale i tak mi nie wierzy ze cos takiego zrobil bo tego nie pamieta xd to ze sciany pobrudzil pewnie tez nie pamieta... EDIT: jestem w szoku ze on wogule do domu doszedl... Nie, powiedzial ze to niemozliwe, aby on wszystko to zrobil i zebym sie odczepil bo ja abstynentem tez nie jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:32 am
opcy Addik Ozzwald Addik ozz ... a ty mash jeszcze te g-maile .. czy jush nie rozdajesh question to nie ja.. to opcy je mial, a czy dalej jest w ich posiadaniu to ja nie wiem... aha ... cosiq mi sie pokitralo ... sory ... to jak opcy mash te g-maile xd sorry zagapilem sie szlifuje pracke jescze...... jasne ze mam rzuc mejla to ci wysle... O co chodzi z tymi g-mailami??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:32 am
Shizuka18 Addik VioLLeta zaraz bede ide jesc blaugh uppss.. spodniczka sie gdzies zapodziala redface no ... a ja standardowo bede siedzial glodny do 19 ... albo i poozniej ... crying dlaczego?? chyba mozesz sobie zrbic jakies jedzonko...jesli nie to ja Ci przyniose razz no .... raczej nie moge sie z tad ruszyc ... a tu lodoofki niema ... to jak przyniesiesz mi cosiq question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:35 am
wrocilam ^^ tesknil ktos? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:36 am
VioLLeta wrocilam ^^ tesknil ktos? ^^ Oczywiście redface blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:38 am
VioLLeta wrocilam ^^ tesknil ktos? ^^ no ba... ja zasze tesknie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:39 am
Ozzwald VioLLeta wrocilam ^^ tesknil ktos? ^^ no ba... ja zasze tesknie.... hmm...a ja za Twoim irkiem ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:40 am
LP_PL VioLLeta wrocilam ^^ tesknil ktos? ^^ Oczywiście redface blaugh hm..a gdzie buziak na przywitanie? wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:41 am
Kiray opcy Addik Ozzwald Addik ozz ... a ty mash jeszcze te g-maile .. czy jush nie rozdajesh question to nie ja.. to opcy je mial, a czy dalej jest w ich posiadaniu to ja nie wiem... aha ... cosiq mi sie pokitralo ... sory ... to jak opcy mash te g-maile xd sorry zagapilem sie szlifuje pracke jescze...... jasne ze mam rzuc mejla to ci wysle... O co chodzi z tymi g-mailami?? bo konto mozna tylko zalozyc jak ktos kto juz ma konto cie zaprosi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:41 am
opcy Addik Ozzwald Addik ozz ... a ty mash jeszcze te g-maile .. czy jush nie rozdajesh question to nie ja.. to opcy je mial, a czy dalej jest w ich posiadaniu to ja nie wiem... aha ... cosiq mi sie pokitralo ... sory ... to jak opcy mash te g-maile xd sorry zagapilem sie szlifuje pracke jescze...... jasne ze mam rzuc mejla to ci wysle... addik@o2.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|