|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:11 am
Nightcatt revcat VioLLeta Ozzwald Nightcatt i jedna matura za mna uffff ja i Kiray juz po wszystkich egzaminach... i w powietrzu wisi mi poprawka w styczniu... ja chyba bede miala poprawke z mamty stressed sie okaze...ja jak narazie mam do przodu....ale jeszcze troszke zostalo... razz wiec nie chwale dnia przed zachodem...... eek moje slonko *siada na kolanka i daje buzki w nosek* heart czesc Aniolku *przytula i caluje* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:13 am
VioLLeta ee ide buty chyba inne ubrac stressed za drogo tu...to chyba nie dla mnie miejsce eehz... zgadzam sie z Toba...jest drogo ale jakby bylo taniej to bys nie miala tej radosci ze np mozesz juz kupic sobie jakis ciuszek na ktory zbieralas kase wink z niektorymi ciuchami przesadzili ale ogolnie jest ok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:16 am
Shizuka18 VioLLeta ee ide buty chyba inne ubrac stressed za drogo tu...to chyba nie dla mnie miejsce eehz... zgadzam sie z Toba...jest drogo ale jakby bylo taniej to bys nie miala tej radosci ze np mozesz juz kupic sobie jakis ciuszek na ktory zbieralas kase wink z niektorymi ciuchami przesadzili ale ogolnie jest ok smile nie jest tak zle ... zeby sie jakos ubbrac wystarczy jush 4 tys. najgorsze sa te dodatki ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:17 am
Addik Shizuka18 VioLLeta ee ide buty chyba inne ubrac stressed za drogo tu...to chyba nie dla mnie miejsce eehz... zgadzam sie z Toba...jest drogo ale jakby bylo taniej to bys nie miala tej radosci ze np mozesz juz kupic sobie jakis ciuszek na ktory zbieralas kase wink z niektorymi ciuchami przesadzili ale ogolnie jest ok smile nie jest tak zle ... zeby sie jakos ubbrac wystarczy jush 4 tys. najgorsze sa te dodatki ... To zes ja pocieszyl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaraz bede ide jesc blaugh uppss.. spodniczka sie gdzies zapodziala redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Addik Shizuka18 VioLLeta ee ide buty chyba inne ubrac stressed za drogo tu...to chyba nie dla mnie miejsce eehz... zgadzam sie z Toba...jest drogo ale jakby bylo taniej to bys nie miala tej radosci ze np mozesz juz kupic sobie jakis ciuszek na ktory zbieralas kase wink z niektorymi ciuchami przesadzili ale ogolnie jest ok smile nie jest tak zle ... zeby sie jakos ubbrac wystarczy jush 4 tys. najgorsze sa te dodatki ... To zes ja pocieszyl wink *smieje sie po cichu* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta zaraz bede ide jesc blaugh uppss.. spodniczka sie gdzies zapodziala redface no ... a ja standardowo bede siedzial glodny do 19 ... albo i poozniej ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:20 am
Addik VioLLeta zaraz bede ide jesc blaugh uppss.. spodniczka sie gdzies zapodziala redface no ... a ja standardowo bede siedzial glodny do 19 ... albo i poozniej ... crying zamow sobie pizze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:21 am
Kiray Addik Shizuka18 VioLLeta ee ide buty chyba inne ubrac stressed za drogo tu...to chyba nie dla mnie miejsce eehz... zgadzam sie z Toba...jest drogo ale jakby bylo taniej to bys nie miala tej radosci ze np mozesz juz kupic sobie jakis ciuszek na ktory zbieralas kase wink z niektorymi ciuchami przesadzili ale ogolnie jest ok smile nie jest tak zle ... zeby sie jakos ubbrac wystarczy jush 4 tys. najgorsze sa te dodatki ... To zes ja pocieszyl wink hmm 4 tys powiadasz... troche duzo smile brakuje mi 3500 g biggrin biggrin biggrin a na dodatki to ja nie patrze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:21 am
Addik VioLLeta zaraz bede ide jesc blaugh uppss.. spodniczka sie gdzies zapodziala redface no ... a ja standardowo bede siedzial glodny do 19 ... albo i poozniej ... crying ...a co? Nie możesz sobie zrobić?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:22 am
oco chasi z tym Expired na markecie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:23 am
Addik VioLLeta zaraz bede ide jesc blaugh uppss.. spodniczka sie gdzies zapodziala redface no ... a ja standardowo bede siedzial glodny do 19 ... albo i poozniej ... crying to wyjdz na dwor jak cos podpelznie to luuup w to butem i juz masz smaczny obiadek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:26 am
Ozzwlad wlasnie rozmawialem z Grzeskiem scream przeprosiul za swoje zachowanie ale i tak mi nie wierzy ze cos takiego zrobil bo tego nie pamieta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|