|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:55 am
Kiray Addik BeeWolf_san własnie sobie uświadomiłem ze niedługo Sesja ;( sesja czego question w co gracie question BeeWolf gra w studia biggrin to cierzka hardkorowa gra, wciaga jak bagno, cierzka strategia, trzeba mysleć ale nie tyle ile przy kobietach :.... tez pogracie biggrin juz niedlugo biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:56 am
i jedna matura za mna uffff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:57 am
Nightcatt i jedna matura za mna uffff ja i Kiray juz po wszystkich egzaminach... i w powietrzu wisi mi poprawka w styczniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:58 am
Ibris Ja pogrywam w Warhammca ^^ Yosh, ide. Trzeba troche w miescie sie rozruchac... tzn. odprezyc. Milego, panowie wink dlogich dni i spokojnych nocy ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:00 am
Ozzwald Nightcatt i jedna matura za mna uffff ja i Kiray juz po wszystkich egzaminach... i w powietrzu wisi mi poprawka w styczniu... ja chyba bede miala poprawke z mamty stressed sie okaze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:00 am
Ibris Ja pogrywam w Warhammca ^^ Yosh, ide. Trzeba troche w miescie sie rozruchac... tzn. odprezyc. Milego, panowie wink Papull ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:01 am
VioLLeta Ozzwald Nightcatt i jedna matura za mna uffff ja i Kiray juz po wszystkich egzaminach... i w powietrzu wisi mi poprawka w styczniu... ja chyba bede miala poprawke z mamty stressed sie okaze...no wlasnie mi tez... oo widze ze ciuszki kupilas... ja ide zjesc sniadanie... bede za kilka minetek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:02 am
Ozzwald VioLLeta Ozzwald Nightcatt i jedna matura za mna uffff ja i Kiray juz po wszystkich egzaminach... i w powietrzu wisi mi poprawka w styczniu... ja chyba bede miala poprawke z mamty stressed sie okaze...no wlasnie mi tez... oo widze ze ciuszki kupilas... ja ide zjesc sniadanie... bede za kilka minetek... tak ale ja starą pisze i dopiero zaczynam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Nightcatt i jedna matura za mna uffff ja i Kiray juz po wszystkich egzaminach... i w powietrzu wisi mi poprawka w styczniu... Ja to zdam ale moj wynik bedzie smieszny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ee ide buty chyba inne ubrac stressed za drogo tu...to chyba nie dla mnie miejsce eehz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:06 am
VioLLeta Ozzwald Nightcatt i jedna matura za mna uffff ja i Kiray juz po wszystkich egzaminach... i w powietrzu wisi mi poprawka w styczniu... ja chyba bede miala poprawke z mamty stressed sie okaze...ja jak narazie mam do przodu....ale jeszcze troszke zostalo... razz wiec nie chwale dnia przed zachodem...... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:08 am
revcat VioLLeta Ozzwald Nightcatt i jedna matura za mna uffff ja i Kiray juz po wszystkich egzaminach... i w powietrzu wisi mi poprawka w styczniu... ja chyba bede miala poprawke z mamty stressed sie okaze...ja jak narazie mam do przodu....ale jeszcze troszke zostalo... razz wiec nie chwale dnia przed zachodem...... eek moje slonko *siada na kolanka i daje buzki w nosek* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:10 am
...Ave ...VioLLeta - miło mi Cie poznać (widziałem już fotki w galerii wink ) ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:11 am
Ja- Yosei ...Ave ...VioLLeta - miło mi Cie poznać (widziałem już fotki w galerii wink ) ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja > chile ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|