|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:42 am
stales sie wlasnie Ruskim partyzantem.. moje gratulacje... dokonales slusznego wyboru...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:44 am
Ozzwald stales sie wlasnie Ruskim partyzantem.. moje gratulacje... dokonales slusznego wyboru... To musimy sie Voodki napić, zadzwonie do Przemka :] moze tym razem nie bedzie dyskusji intelektualnych biggrin heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:46 am
BeeWolf_san Ozzwald stales sie wlasnie Ruskim partyzantem.. moje gratulacje... dokonales slusznego wyboru... To musimy sie Voodki napić, zadzwonie do Przemka :] moze tym razem nie bedzie dyskusji intelektualnych biggrin heart domokun Nie bedzie nie mam humoru po wczorajszym dniu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:48 am
własnie sobie uświadomiłem ze niedługo Sesja ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:49 am
BeeWolf_san własnie sobie uświadomiłem ze niedługo Sesja ;( sesja czego question w co gracie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:50 am
Addik BeeWolf_san własnie sobie uświadomiłem ze niedługo Sesja ;( sesja czego question w co gracie question *lezy placzac ze smiechu* oni graja w zycie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald stales sie wlasnie Ruskim partyzantem.. moje gratulacje... dokonales slusznego wyboru... jedynego slusznego wyboru! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik BeeWolf_san własnie sobie uświadomiłem ze niedługo Sesja ;( sesja czego question w co gracie question Chyba raczej co studiujesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:51 am
ozz ... a ty mash jeszcze te g-maile .. czy jush nie rozdajesh question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:52 am
Addik ozz ... a ty mash jeszcze te g-maile .. czy jush nie rozdajesh question to nie ja.. to opcy je mial, a czy dalej jest w ich posiadaniu to ja nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:52 am
Ibris Addik BeeWolf_san własnie sobie uświadomiłem ze niedługo Sesja ;( sesja czego question w co gracie question Chyba raczej co studiujesz... aha ... bo ja myslalem ze wy w jakiegos rpga gracie ... np neuroshime albo w wampira ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:53 am
Addik BeeWolf_san własnie sobie uświadomiłem ze niedługo Sesja ;( sesja czego question w co gracie question BeeWolf gra w studia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja pogrywam w Warhammca ^^
Yosh, ide. Trzeba troche w miescie sie rozruchac... tzn. odprezyc. Milego, panowie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:55 am
Ozzwald Addik ozz ... a ty mash jeszcze te g-maile .. czy jush nie rozdajesh question to nie ja.. to opcy je mial, a czy dalej jest w ich posiadaniu to ja nie wiem... aha ... cosiq mi sie pokitralo ... sory ... to jak opcy mash te g-maile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|