|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:34 am
Dobra ide zbierać goldy! Do następnego!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc... Crook juz do mnie pisal ze by sie napil bo mu sie nudzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray znalazlem nowa fajna gildie "Ruskie-Partyzanty" blaugh chyba wysle tam podanie O no to coś nowego :] ... to moze je przyjme co biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:35 am
Kiray znalazlem nowa fajna gildie "Ruskie-Partyzanty" blaugh chyba wysle tam podanie slij... jak wyslesz napisz tocie tam przyjme...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald VioLLeta Ozzwald VioLLeta Ibris A ja kiedys powiedzialam sobie, ze nienawide oliwek... Dzisiaj wyjadam je sloika xp Vi, postuj, bumpuj, rysuj dla innych - zarobisz 3nodding ja nie umiem rysowac... postuje ale i nie nadazam blaugh mogliby tak punkty brac za rozmowy na GG xd potwierdz mojego trada.. to sie wzbogacisz... O boszesz? potwierdzilam to?! stressed ja nie umiem stare .. ale Dziekujeeee ^^ *caluje w policzek* ^^klikasz w rysuneczek przy twoim avku na gorze strony... przenosi cie do banku wpisujesz swoje haselko.. i potem klikasz "confirm trade" hmm..ja juz tego nie widze...mozesz jeszcze raz? stare przepraszam za moja glupote xd eehz.. -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:36 am
Ozzwald czesc... Crook juz do mnie pisal ze by sie napil bo mu sie nudzi... To niech sie pouczy bo marnie widze ta jego fizyke xp Ale mowiac szczerze tez bym sie napil...zabije tego Grzeska scream xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:37 am
VioLLeta hmm..ja juz tego nie widze...mozesz jeszcze raz? stare przepraszam za moja glupote xd eehz.. -_- Bank wejdz tutaj... kliknij pending trades potem wpisujesz haselko i klikasz confirm trade...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:39 am
Kiray Ozzwald czesc... Crook juz do mnie pisal ze by sie napil bo mu sie nudzi... To niech sie pouczy bo marnie widze ta jego fizyke xp Ale mowiac szczerze tez bym sie napil...zabije tego Grzeska scream xp domokun powiedzial ze mu sie nie chce uczyc i moze te 30% jakos wyciagnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:40 am
juz juz juz mam....ojjojoj a teraz wybaczcie ide na zakupy ^^ niedlugo wroce ^^ uuhuhuh ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:41 am
VioLLeta juz juz juz mam....ojjojoj a teraz wybaczcie ide na zakupy ^^ niedlugo wroce ^^ uuhuhuh ^^ Milego zakupowania razz *nudzi sie niemilosiernie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:42 am
Ibris VioLLeta juz juz juz mam....ojjojoj a teraz wybaczcie ide na zakupy ^^ niedlugo wroce ^^ uuhuhuh ^^ Milego zakupowania razz *nudzi sie niemilosiernie* ] chcesz mozemy porozmawiac o mnie, biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:42 am
|Ozzwald powiedzial ze mu sie nie chce uczyc i moze te 30% jakos wyciagnie... blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|