|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:26 am
VioLLeta Addik BeeWolf_san Znacie piosenke Ich + ich - Du erinnerst mich an Liebe ? nie loobie niemcoof ... uhh...a czemus? to?] no włąsnie czemu ?? A pisenka jest bardzo łądna nie znam sie na niemieckim ale sobie przetłumaczyłem z dziepko i bardzo fajna biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:26 am
zstanawiam sie nad zmiana fryza .. cosiq proonujecie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:27 am
VioLLeta Ibris A ja kiedys powiedzialam sobie, ze nienawide oliwek... Dzisiaj wyjadam je sloika xp Vi, postuj, bumpuj, rysuj dla innych - zarobisz 3nodding ja nie umiem rysowac... postuje ale i nie nadazam blaugh mogliby tak punkty brac za rozmowy na GG xd potwierdz mojego trada.. to sie wzbogacisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:27 am
BeeWolf_san VioLLeta Addik BeeWolf_san Znacie piosenke Ich + ich - Du erinnerst mich an Liebe ? nie loobie niemcoof ... uhh...a czemus? to?no włąsnie czemu ?? A pisenka jest bardzo łądna nie znam sie na niemieckim ale sobie przetłumaczyłem z dziepko i bardzo fajna biggrin heart Czasem jak mnie najdzie to poslucham Rammstein'a. No i jakies Augen Auf by Oomph! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:28 am
Shizuka18 BeeWolf_san Znacie piosenke Ich + ich - Du erinnerst mich an Liebe ? hmmm...chyba nie znam, ale mam jakis teledysk "Du Und Ich" ... poszukaj sobie piseneczka w mordke fajna z fajna muzyczka a teledysk miodzio rysunkowy biggrin xd o piesku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:29 am
VioLLeta Ibris A ja kiedys powiedzialam sobie, ze nienawide oliwek... Dzisiaj wyjadam je sloika xp Vi, postuj, bumpuj, rysuj dla innych - zarobisz 3nodding ja nie umiem rysowac... postuje ale i nie nadazam blaugh mogliby tak punkty brac za rozmowy na GG xd tak jak ja smile rysowac nie umiem , a z postami nie nadazam albo nie wiem co napisac wink ale jakos goldy zbieram powoli, ale sa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:30 am
Ibris BeeWolf_san VioLLeta Addik BeeWolf_san Znacie piosenke Ich + ich - Du erinnerst mich an Liebe ? nie loobie niemcoof ... uhh...a czemus? to?no włąsnie czemu ?? A pisenka jest bardzo łądna nie znam sie na niemieckim ale sobie przetłumaczyłem z dziepko i bardzo fajna biggrin heart Czasem jak mnie najdzie to poslucham Rammstein'a. No i jakies Augen Auf by Oomph! XD Nie to bardzo spokojne jest .. O scagneło sie ... O kusza ale to zajebiste biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:30 am
Ozzwald VioLLeta Ibris A ja kiedys powiedzialam sobie, ze nienawide oliwek... Dzisiaj wyjadam je sloika xp Vi, postuj, bumpuj, rysuj dla innych - zarobisz 3nodding ja nie umiem rysowac... postuje ale i nie nadazam blaugh mogliby tak punkty brac za rozmowy na GG xd potwierdz mojego trada.. to sie wzbogacisz... O boszesz? potwierdzilam to?! stressed ja nie umiem stare .. ale Dziekujeeee ^^ *caluje w policzek* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:31 am
BeeWolf_san Shizuka18 BeeWolf_san Znacie piosenke Ich + ich - Du erinnerst mich an Liebe ? hmmm...chyba nie znam, ale mam jakis teledysk "Du Und Ich" ... poszukaj sobie piseneczka w mordke fajna z fajna muzyczka a teledysk miodzio rysunkowy biggrin xd o piesku biggrin jak o piesku rysunkowy to jush to widzialem .... bo z mozycznych tv mam tylko szwabska vive ... i czasem to puszczaja ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:32 am
Addik BeeWolf_san Shizuka18 BeeWolf_san Znacie piosenke Ich + ich - Du erinnerst mich an Liebe ? hmmm...chyba nie znam, ale mam jakis teledysk "Du Und Ich" ... poszukaj sobie piseneczka w mordke fajna z fajna muzyczka a teledysk miodzio rysunkowy biggrin xd o piesku biggrin jak o piesku rysunkowy to jush to widzialem .... bo z mozycznych tv mam tylko szwabska vive ... i czasem to puszczaja .. No i nie mów ze ci sie niepodoba :0 ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:32 am
A dla odprezenia - nieco Asian Kung-Fu Generation & Orange Range XD Dobre j-music... heart
Hey K.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:33 am
znalazlem nowa fajna gildie "Ruskie-Partyzanty" blaugh chyba wysle tam podanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Ozzwald VioLLeta Ibris A ja kiedys powiedzialam sobie, ze nienawide oliwek... Dzisiaj wyjadam je sloika xp Vi, postuj, bumpuj, rysuj dla innych - zarobisz 3nodding ja nie umiem rysowac... postuje ale i nie nadazam blaugh mogliby tak punkty brac za rozmowy na GG xd potwierdz mojego trada.. to sie wzbogacisz... O boszesz? potwierdzilam to?! stressed ja nie umiem stare .. ale Dziekujeeee ^^ *caluje w policzek* ^^klikasz w rysuneczek przy twoim avku na gorze strony... przenosi cie do banku wpisujesz swoje haselko.. i potem klikasz "confirm trade"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik BeeWolf_san Shizuka18 BeeWolf_san Znacie piosenke Ich + ich - Du erinnerst mich an Liebe ? hmmm...chyba nie znam, ale mam jakis teledysk "Du Und Ich" ... poszukaj sobie piseneczka w mordke fajna z fajna muzyczka a teledysk miodzio rysunkowy biggrin xd o piesku biggrin jak o piesku rysunkowy to jush to widzialem .... bo z mozycznych tv mam tylko szwabska vive ... i czasem to puszczaja .. ok poszukam smile mam nadzieje ze mi znajdzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|