|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:08 am
BeeWolf_san VioLLeta yhmm...mam wiecej fotek..ale narazie wam starczy blaugh .. redface Ta wystarczy, no patrzcie ja kusi i zostawia smile ... ty sie tu zaadoptujesz genialnie biggrin , biggrin Zapraszamy do meliny heart domokun ... a fotki i tak nam wyslesz:] oi! oi! oi! wiecej wiecej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik opcy Ozzwald Addik ja niewiem poco te cale dywagacje na temat wieku ... przeca ja jush chyba wszystko przezylem ... i mam tak poryty moozg ze .... sam niewiem ... blaugh ... liczy sie wiek z zachownia .. a nie fizyczny ... wyskocvzyles juz z takim tekstem w monopolu ? muahahahahah!!!!!!!!! xd no ... jush raz ... ale i tak mi sprzedaja ... blaugh tyle ze jak biore cos mocniejszego to ziomek pyta sie czy wpmoze wpasc tesh na impre .. stare hahahahahaha !! takich tekstow za mlodu nie probowalem biggrin dobre dobre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald VioLLeta yhmm...mam wiecej fotek..ale narazie wam starczy blaugh .. redface to mi wyslij.. bo ja tych wczesniejszych nie dostalem.... ozzy86@o2.pl blaugh wrocilem nie wiem na jak dlugo jak zwykle...no ale jestem... ja tez poprosze fotke blaugh arrow vykkurwisty.gracz@gmail.com 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald VioLLeta yhmm...mam wiecej fotek..ale narazie wam starczy blaugh .. redface to mi wyslij.. bo ja tych wczesniejszych nie dostalem.... ozzy86@o2.pl blaugh doszlo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:09 am
VioLLeta Ozzwald VioLLeta yhmm...mam wiecej fotek..ale narazie wam starczy blaugh .. redface to mi wyslij.. bo ja tych wczesniejszych nie dostalem.... ozzy86@o2.pl blaugh doszlo?nie... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:12 am
Ja tylko nie rozumiem jednego... Vi - taka jestes bezinteresowna razz Nic w zamian nie chcesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:13 am
Ibris Ja tylko nie rozumiem jednego... Vi - taka jestes bezinteresowna razz Nic w zamian nie chcesz... ja uwazam ze bezinteresownosc nie istnieje ... bo robiac cosiq zawsze w tym mamy jakis cel np podlizanie sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:14 am
Ibris Ja tylko nie rozumiem jednego... Vi - taka jestes bezinteresowna razz Nic w zamian nie chcesz... moze kiedys blaugh eehz Witaj Ibris ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podkreciłem podbicie BAssowe na Max-a i odpada mi głowa wporzo lubie tak czasem biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ja tylko nie rozumiem jednego... Vi - taka jestes bezinteresowna razz Nic w zamian nie chcesz... no to wpdaliscie koledzy..... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ja tylko nie rozumiem jednego... Vi - taka jestes bezinteresowna razz Nic w zamian nie chcesz... ciiiiiiiiiiiiiiiiii... BTW Aye... no nie wiem co moze chcec./..moje fotki akurat sa wszedzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ja tylko nie rozumiem jednego... Vi - taka jestes bezinteresowna razz Nic w zamian nie chcesz... Cicho! redface blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:15 am
Hey wszystkim ^^
Vi, ale chociaz batonika...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:16 am
Ibris Hey wszystkim ^^ Vi, ale chociaz batonika... z reszta jak to nic nie dostaje w zamian a komplementy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:17 am
hmmm......................ja chce IROKA ^^ i co? i piecyk do baSSika i pokrowiec bo moj sie zepsul sad i chce...i chce......chce...CIUSZKI eehz naga jestem NAGA a tam wszystko drogie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|