|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 1:52 pm
dorysuj serduszka i gwiazdki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 1:55 pm
heart heart whee
eh witek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 2:16 pm
Jaaa, Natalio, zmieniasz się... i rośnie ci broda O.o
Ok, to teraz na poważnie, nie wiem jak skomentować, może być "ale z niego słodziak" ? xd ps. chicken: 100% agree, musi dorysować serduszka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 2:19 pm
nie musisz komentować, po prostu wstawiłam je.... nie wiem, bo nie mogłam się powstrzymać whee
nie rozumiem z tymi serduszkami. zakochani nigdy nie byliście, czy co? xp (witek nie musi odpowiadać)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 2:40 pm
hela bertz nie musisz komentować, po prostu wstawiłam je.... nie wiem, bo nie mogłam się powstrzymać whee nie rozumiem z tymi serduszkami. zakochani nigdy nie byliście, czy co? xp (witek nie musi odpowiadać) Rozumiem cię doskonale, cieszę się twoim szczęściem, i nawet ci tego bardzo zazdroszczę, a kąśliwe uwagi i ironia nigdy nie wyjdą z mody, zawsze są na czasie i są częścią mojego ego. A tak w ogóle to ŻARTY są! blaugh edit: wieprz, odpowiadaj, bo ban będzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 2:43 pm
hela bertz nie musisz komentować, po prostu wstawiłam je.... nie wiem, bo nie mogłam się powstrzymać whee nie rozumiem z tymi serduszkami. zakochani nigdy nie byliście, czy co? xp (witek nie musi odpowiadać) Ja nigdy nie byłam zakochana mrgreen Ale na serio to mówię ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 2:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 2:50 pm
To już lepsze, niż nigdy nikogo nie kochac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 3:00 pm
ja tez nic poważniejszego nie doznałam, same zauroczenie:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 3:03 pm
kISaMur ja tez nic poważniejszego nie doznałam, same zauroczenie:/ Bratnia dusza! Podajmy sobie ręce na znak pokoju xD 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 3:09 pm
taaak, ale nie powiem marzy mi się wielka miłość ale jakoś nikt mi się nie podoba na poważnie już od ok 2 lat, nie wiem o co chodzi, zlodowaciało mi serduszko cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 3:16 pm
ty..a może my jakies dziwne jesteśmy? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 4:29 pm
e tam dziwne, poprostu jeszcze nie jest nasz czas, ale jak nadejdzie to to bedzie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 12:35 am
kISaMur e tam dziwne, poprostu jeszcze nie jest nasz czas, ale jak nadejdzie to to bedzie twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|