|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:48 am
MoonInverse Sei chan *jedząc przygląda się spokojnie reszcie*Mniam. Witaj ^____^ Jestem Moon inverse mrgreen puszcza lethiel i podpływa do moon wciągając ją
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:49 am
*gramoli się na brzeg basenu w ociekajacym wodą ubraniu*
hehe .... tio chyba nie był dobry plan żeby skakać w ciuchach do wody eek ...... a co mi tam!
*pozostawiając za sobą wielkie smugi wody podchodzi do lodówki*
ktoś tu wspominał o lodzikach ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:51 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Jego amulet mocno wstrząsnął na szyi... Przez głowę wiedźmina przebiegła myśl... *Dobrze, że go nie zdjąłem* A po co? razz PP *mrug mrug* nio podejdź na chwilke ... eek bulbulbul ...... *czuje sie wciągana pod wode* y-ym! To Ty wyjdź i podejdź do mnie razz bulbulbul.. ciekawe jak. bulbul stare *burp* to niezdrowo pływać po jedzeniu... ale dobra... Geralt wziął rozbieg i wskoczył do wody, starając się oswobodzić Lethiel *tym czasem Lethiel sama sie oswabadza* hihi ... twisted *plynie w jego kierunku z szaleńczym uśmieszkiem: bulbul.......buahaha..... *mija go* *wyplywa na powierzchnie* *nabiera powietrza* *znowu nurkuje* twisted *przytapia z goory*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:51 am
'puszca moon, podchodzi do sei i wciąga ją do wody zostawiając lody poza basenem żeby nie zabrudziły wody'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:52 am
Delisa Nerai Delisa Nerai Delisa Nerai Delisa *odplywa od Sayokun, Lethiel i Nerai .....* *w przerwie między knuciem tajniackiego planu a obłąkańczym śmiechem podpływa do Delisy* moje rękawiczki! dziękuje! *przytuuuuuuuuuul* *następnie przytapia niczego nie podejrzewającą Delise twisted * gonk gul gul gul ..... *macha lapami zeby kogos podrapac wink * eek *zwiewa czym prędziej z pola rażenia* eek wreszcie exclaim jestem wolna twisted łehe *podpływa i znowu przytapia ogarniętą szleńczą radością Delise* sesesese twisted *slychac jakies odglosy pod woda az tu nagle ogon delisy uderza w twarz nerai* buuuuuuuuu.. crying Po twarzy mnie sweatdrop zaaaaaaaaa coooooooo gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:53 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Jego amulet mocno wstrząsnął na szyi... Przez głowę wiedźmina przebiegła myśl... *Dobrze, że go nie zdjąłem* A po co? razz PP *mrug mrug* nio podejdź na chwilke ... eek bulbulbul ...... *czuje sie wciągana pod wode* y-ym! To Ty wyjdź i podejdź do mnie razz bulbulbul.. ciekawe jak. bulbul stare *burp* to niezdrowo pływać po jedzeniu... ale dobra... Geralt wziął rozbieg i wskoczył do wody, starając się oswobodzić Lethiel *tym czasem Lethiel sama sie oswabadza* hihi ... twisted *plynie w jego kierunku z szaleńczym uśmieszkiem: bulbul.......buahaha..... *mija go* *wyplywa na powierzchnie* *nabiera powietrza* *znowu nurkuje* twisted *przytapia z goory* waaa... buuuul... blah... blah.... *opętańczo macha rękoma... wkońcu łapie lethiel za kostki i wciąga pod wodę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:53 am
*wychodzi z wody i idzie w strone swojego pokoju* za to ze mnie 2 razy przytapialas nerai 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:54 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Jego amulet mocno wstrząsnął na szyi... Przez głowę wiedźmina przebiegła myśl... *Dobrze, że go nie zdjąłem* A po co? razz PP *mrug mrug* nio podejdź na chwilke ... eek bulbulbul ...... *czuje sie wciągana pod wode* y-ym! To Ty wyjdź i podejdź do mnie razz bulbulbul.. ciekawe jak. bulbul stare *burp* to niezdrowo pływać po jedzeniu... ale dobra... Geralt wziął rozbieg i wskoczył do wody, starając się oswobodzić Lethiel *tym czasem Lethiel sama sie oswabadza* hihi ... twisted *plynie w jego kierunku z szaleńczym uśmieszkiem: bulbul.......buahaha..... *mija go* *wyplywa na powierzchnie* *nabiera powietrza* *znowu nurkuje* twisted *przytapia z goory* waaa... buuuul... blah... blah.... *opętańczo macha rękoma... wkońcu łapie lethiel za kostki i wciąga pod wodę* hiehiehie. naiw... eek łaaaaa....... bul bul bul......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:55 am
*zajada lodziki czekoladowe przyglądając sie poczynaniom rzeszty......*
mniamcia .......moje lodziki..........mniam......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:55 am
Hejko wszystkim! *Patrzy na Geralta* eek eek eek Ja Cię znam!!! Z epulsa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:56 am
Delisa *wychodzi z wody i idzie w strone swojego pokoju* za to ze mnie 2 razy przytapialas nerai 3nodding bla bla szczególy bla..... to z wdzięczności twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:57 am
Katka1989 Hejko wszystkim! *Patrzy na Geralta* eek eek eek Ja Cię znam!!! Z epulsa 3nodding *Puszcza Lethiel i wypływa na powierzchnię* eek Katka? XDDD a! pamiętam Cie!!! Wskakuj tu do nas!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bulbuuul !! (witaj Katka 4laugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Hejko wszystkim! *Patrzy na Geralta* eek eek eek Ja Cię znam!!! Z epulsa 3nodding podpływa do katki i wciąga ją do wody przytapiając czzzzzzzzzzzzzzześć chodź pływać twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|