Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 119 120 121 122 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Dec 11, 2010 9:03 am

O_O o mamo. a propos deski: zdarza mi się czasami rysować, ale takiego urządzenia, to żem nie widziała nigdy wcześniej!

panienka gdzie studiuje?

ja na razie pochwalić się mogę zdaniem krystalografii, otrzymaniem stypendium [lepiej późno niż wcale xd ], całkowitym brakiem czasu i tym, że wreszcie przeprowadzam się do Warszawy. to jak +3 do doby xd
PostPosted: Sat Dec 11, 2010 9:31 am

wilkus
O_O o mamo. a propos deski: zdarza mi się czasami rysować, ale takiego urządzenia, to żem nie widziała nigdy wcześniej!

panienka gdzie studiuje?

ja na razie pochwalić się mogę zdaniem krystalografii, otrzymaniem stypendium [lepiej późno niż wcale xd ], całkowitym brakiem czasu i tym, że wreszcie przeprowadzam się do Warszawy. to jak +3 do doby xd
Po zapoznaniu się z urokami dojeżdżania do liceum wybrałam najbliższą uczelnie jaką się dało xD. Czyli zielonogórską.

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Sat Dec 11, 2010 9:56 am

wilkus

Poza Wawą której od zawsze nienawidzę to graty ;p
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 1:28 am

dziękować xd
ja kocham Warszawę 4laugh nie jest idealna, ale w porównaniu do mojego zadupia górnego jest fantastyczna, no i praktycznie wszyscy moi "bliscy z wyboru" tam mieszkają/spędzają czas + uczelnia i wiele innych xd

wilkus
Crew

Martinespl

PostPosted: Mon Dec 20, 2010 11:05 am

Zdałem pomyślnie test sprawnościowy do policji.
PostPosted: Fri Feb 25, 2011 1:11 pm

Martinespl

Oł men! Gratulacje! W jakim charakterze zaczynasz pracę? dzielnicowy? czy drogówka? Czy jeszcze gdzieś indziej?

A ja matmy się muszę uczyć dramallama

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Sat Feb 26, 2011 10:36 am

Ignacy Wieniawa

matma.. burning_eyes
PostPosted: Tue May 31, 2011 4:37 pm

Pięknie powiedziane.

Dake_Akumu

Hygienic Hunter

Martinespl

PostPosted: Sat Jun 04, 2011 2:00 am

Ignacy Wieniawa
Martinespl

Oł men! Gratulacje! W jakim charakterze zaczynasz pracę? dzielnicowy? czy drogówka? Czy jeszcze gdzieś indziej?

Oblałem test psychologiczny. :/ Po paru godzinach prania mózgu nie wiedziałem jak się nazywam.
PostPosted: Sat Jun 18, 2011 10:54 am

to przykre

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Jun 22, 2011 7:33 am

Martinespl
Ignacy Wieniawa
Martinespl

Oblałem test psychologiczny. :/ Po paru godzinach prania mózgu nie wiedziałem jak się nazywam.

Nie masz psychy
PostPosted: Tue Jul 24, 2012 11:45 am

Ignacy Wieniawa
Martinespl

Nie masz psychy

Tudzież znajomości.

Chwalę się: Po około roku przypomniałam sobie hasło na konto i podziwiam, jak to sobie wszystkie gildie do których należe poumierały i jak to status offline króluje wśród moich znajomych xD

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

Kasmizar
Crew

PostPosted: Thu Jul 26, 2012 12:29 pm

I zostało w tobie żyłka archeologa jak widzę. Ja też obserwuje statusy znajomych, z tych osób, które kojarzę, to zdarzało się, że już 2 lata się nie logowali. Cóż tak bywa smile teraz wolę trochę inne fora, jeżeli już wchodzę do neta.
PostPosted: Thu Jul 26, 2012 2:07 pm

Kasmizar
I zostało w tobie żyłka archeologa jak widzę. Ja też obserwuje statusy znajomych, z tych osób, które kojarzę, to zdarzało się, że już 2 lata się nie logowali. Cóż tak bywa smile teraz wolę trochę inne fora, jeżeli już wchodzę do neta.
Archeologa? A no może. Tak mi smuto nieco jak nie patrzeć, że ludki z którymi się wygupiałam na gai już się wygłupiać nie chcą, ale właściwie się nie dziwię. Aczkolwiek... Nie myślałam nigdy, że tak tu wszystko umierać zacznie. Jak już coś, to oczekiwałam nowej, młodszej kadry polaków na tych gaiowych forach, a tu wszędzie pusto, cicho ninja

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

Martinespl

PostPosted: Thu Aug 02, 2012 10:50 pm

Żenie sie
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 119 120 121 122 [>] [»|]