|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:02 am
*beszál Napsugár mellé* -Rá-rá-hajráááá!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:03 am
Medvelaszlo *beszál Napsugár mellé* -Rá-rá-hajráááá!!!!!!!!! de ugye te nem bújsz pompomlányruhába eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:03 am
Narcisz stranger12 Narcisz Gyere csak, majd felvídítunkXD Hű bazd, akkor asszem tényleg tanulnom kell.... ninja irány tanulni scream na tényleg menj bogaram...... 3nodding xd de...de..hiába mondja azt szép néni... nincs rá energiám gonk Na gyere nyuszikám...*lenyom a torkán két duracell elemet*.. dupla energia twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:06 am
napsugar Medvelaszlo *beszál Napsugár mellé* -Rá-rá-hajráááá!!!!!!!!! de ugye te nem bújsz pompomlányruhába eek Dehogy is. Majd pom-pom fiú ruciba!!! És majd úgy fogok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:09 am
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo *beszál Napsugár mellé* -Rá-rá-hajráááá!!!!!!!!! de ugye te nem bújsz pompomlányruhába eek Dehogy is. Majd pom-pom fiú ruciba!!! És majd úgy fogok xd eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:11 am
Pop-pom fiú rucit szeretnék látni...de azonnal.... scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:12 am
stranger12 Pop-pom fiú rucit szeretnék látni...de azonnal.... scream scream scream mostmár énis xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:12 am
LOL(icon) xD am ajánlom az energia italt én a multkor olyant vettem rá vót írva 3 erős kávé koffeinja van benne és gyermekek terhesek és satöbbik ne igyák de az érettségizőknek szabad!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:14 am
Hungarian Aoyama LOL(icon) xD am ajánlom az energia italt én a multkor olyant vettem rá vót írva 3 erős kávé koffeinja van benne és gyermekek terhesek és satöbbik ne igyák de az érettségizőknek szabad! sweatdrop ((energiaitalfüggő)) emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:16 am
napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo *beszál Napsugár mellé* -Rá-rá-hajráááá!!!!!!!!! de ugye te nem bújsz pompomlányruhába eek Dehogy is. Majd pom-pom fiú ruciba!!! És majd úgy fogok xd eek eek Most mivan? Vannak pom-pom fiúk is csak nem sokan....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:22 am
Hungarian Aoyama LOL(icon) xD am ajánlom az energia italt én a multkor olyant vettem rá vót írva 3 erős kávé koffeinja van benne és gyermekek terhesek és satöbbik ne igyák de az érettségizőknek szabad! és mi van az érettségiző terhes gyermekekkel eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:28 am
Aki terhes amikor érettségizik eleve hülye, ergo a kölke is hülye lesz, tehát ott már se tanulás se energiaital tilalom nem segít rolleyes Fúj, a duracelnek nagyon rossz íze van crying És ti csak ne kárörvendejetek itt nekem, ti is fogtok majd még vizsgázni/érettségizni twisted De tényleg vannak drukoló fiúk, kellenek a rendes profi csapatokba, a lányok nehezen dobálják egymást, meg állnak torony aljára....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:30 am
Narcisz Aki terhes amikor érettségizik eleve hülye, ergo a kölke is hülye lesz, tehát ott már se tanulás se energiaital tilalom nem segít rolleyes Fúj, a duracelnek nagyon rossz íze van crying És ti csak ne kárörvendejetek itt nekem, ti is fogtok majd még vizsgázni/érettségizni twisted De tényleg vannak drukoló fiúk, kellenek a rendes profi csapatokba, a lányok nehezen dobálják egymást, meg állnak torony aljára.... akkor is akarok látni fiúkat szurkoló ruciban 3nodding Lehet, hogy rossz íze van szivem, de muszáj lenyelni, abban van a vitamin scream Heheheheh nem fogunk rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|