|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:55 am
Ozzwald Addik tylko jak wysylash to nie zapomni o priorytecie ... bo ostatnio doshlo do mnie po 2 dniach a ten dojdzie za 2 lata.. jak skonczysz 18 lat blaugh ja niewiem poco te cale dywagacje na temat wieku ... przeca ja jush chyba wszystko przezylem ... i mam tak poryty moozg ze .... sam niewiem ... blaugh ... liczy sie wiek z zachownia .. a nie fizyczny ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:56 am
eek OSTRA biggrin .... wink domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:57 am
Addik Jestem w Maszewie I będe tu do 14.40 w budzie pokaże się 16.O5 na maturze z geografi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:57 am
Addik Ozzwald Addik tylko jak wysylash to nie zapomni o priorytecie ... bo ostatnio doshlo do mnie po 2 dniach a ten dojdzie za 2 lata.. jak skonczysz 18 lat blaugh ja niewiem poco te cale dywagacje na temat wieku ... przeca ja jush chyba wszystko przezylem ... i mam tak poryty moozg ze .... sam niewiem ... blaugh ... liczy sie wiek z zachownia .. a nie fizyczny ... popieram xd witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:58 am
Addik Ozzwald Addik tylko jak wysylash to nie zapomni o priorytecie ... bo ostatnio doshlo do mnie po 2 dniach a ten dojdzie za 2 lata.. jak skonczysz 18 lat blaugh ja niewiem poco te cale dywagacje na temat wieku ... przeca ja jush chyba wszystko przezylem ... i mam tak poryty moozg ze .... sam niewiem ... blaugh ... liczy sie wiek z zachownia .. a nie fizyczny ... wyskocvzyles juz z takim tekstem w monopolu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta jak narazie wyslalam do: BeeWolf_sana i Addika...ale wiecie odrazu mowie to sa fotki kamerka robione wiec calej prawie ze mnie tam nie ujrzycie..i przepraszam za jakosc i nie przestraszcie sie blaugh dzieki ... wlasnie mialem blad przeglondarki ... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy BeeWolf_san opcy BeeWolf_san opcy opcy@britney-spears.net to nie jest zart! Zajebistą masz małpke opcy biggrin jeden z wielu..... glownego raczej nie podaje ninja ....... ja mam 5 ale 3 nie pamientam ;( ... domokun ale ten masz wyja-wporzo jest. tyle ze nie obslugujePOP3 i trzeba przez stronke sciagac..... E to Fallus z pleśnią, ale podoba mi sie biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:59 am
yhmm...mam wiecej fotek..ale narazie wam starczy blaugh .. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:00 am
Ozzwald Addik ja niewiem poco te cale dywagacje na temat wieku ... przeca ja jush chyba wszystko przezylem ... i mam tak poryty moozg ze .... sam niewiem ... blaugh ... liczy sie wiek z zachownia .. a nie fizyczny ... wyskocvzyles juz z takim tekstem w monopolu ? muahahahahah!!!!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:00 am
VioLLeta yhmm...mam wiecej fotek..ale narazie wam starczy blaugh .. redface to mi wyslij.. bo ja tych wczesniejszych nie dostalem.... ozzy86@o2.pl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:01 am
VioLLeta yhmm...mam wiecej fotek..ale narazie wam starczy blaugh .. redface Ta wystarczy, no patrzcie ja kusi i zostawia smile ... ty sie tu zaadoptujesz genialnie biggrin , biggrin Zapraszamy do meliny heart domokun ... a fotki i tak nam wyslesz:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:02 am
VioLLeta yhmm...mam wiecej fotek..ale narazie wam starczy blaugh .. redface nie badz taka pewna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:04 am
BeeWolf_san VioLLeta yhmm...mam wiecej fotek..ale narazie wam starczy blaugh .. redface Ta wystarczy, no patrzcie ja kusi i zostawia smile ... ty sie tu zaadoptujesz genialnie biggrin , biggrin Zapraszamy do meliny heart domokun ... a fotki i tak nam wyslesz:] .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:05 am
opcy Ozzwald Addik ja niewiem poco te cale dywagacje na temat wieku ... przeca ja jush chyba wszystko przezylem ... i mam tak poryty moozg ze .... sam niewiem ... blaugh ... liczy sie wiek z zachownia .. a nie fizyczny ... wyskocvzyles juz z takim tekstem w monopolu ? muahahahahah!!!!!!!!! xd no ... jush raz ... ale i tak mi sprzedaja ... blaugh tyle ze jak biore cos mocniejszego to ziomek pyta sie czy wpmoze wpasc tesh na impre .. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:07 am
VioLLeta BeeWolf_san VioLLeta yhmm...mam wiecej fotek..ale narazie wam starczy blaugh .. redface Ta wystarczy, no patrzcie ja kusi i zostawia smile ... ty sie tu zaadoptujesz genialnie biggrin , biggrin Zapraszamy do meliny heart domokun ... a fotki i tak nam wyslesz:] .........ugabuga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|