|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:42 am
VioLLeta PointZer0 VioLLeta super gg padlo mi... stressed Nieszkodzi , ja poproszę na maila domokun heart Witam wszystkich xd a ciebie to ja jeszcze nie znam blaugh eehz.. ee dobra jak mi GG nie dziala to podesle na emaila..yy a gdzie mam szukac emaili? blaugh beewolf@o2.pl proszu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:43 am
VioLLeta super gg padlo mi... stressed szkoda ... daj na maila ... ploshe ... addik@o2.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta PointZer0 VioLLeta super gg padlo mi... stressed Nieszkodzi , ja poproszę na maila domokun heart Witam wszystkich xd a ciebie to ja jeszcze nie znam blaugh eehz.. ee dobra jak mi GG nie dziala to podesle na emaila..yy a gdzie mam szukac emaili? blaugh wlacz sobie PM'y Profile-> edit profile-> recieve private messages = yes 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta napisz coś do mnie na gg!!! biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:45 am
VioLLeta PointZer0 VioLLeta super gg padlo mi... stressed Nieszkodzi , ja poproszę na maila domokun heart Witam wszystkich xd a ciebie to ja jeszcze nie znam blaugh eehz.. ee dobra jak mi GG nie dziala to podesle na emaila..yy a gdzie mam szukac emaili? blaugh opcy@britney-spears.net to nie jest zart!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:45 am
opcy VioLLeta PointZer0 VioLLeta super gg padlo mi... stressed Nieszkodzi , ja poproszę na maila domokun heart Witam wszystkich xd a ciebie to ja jeszcze nie znam blaugh eehz.. ee dobra jak mi GG nie dziala to podesle na emaila..yy a gdzie mam szukac emaili? blaugh wlacz sobie PM'y Profile-> edit profile-> recieve private messages = yes 3nodding Też prubowałem do miej coś wysłać, ale wiadomości ma zablokowane!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:46 am
tylko jak wysylash to nie zapomni o priorytecie ... bo ostatnio doshlo do mnie po 2 dniach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:48 am
opcy VioLLeta PointZer0 VioLLeta super gg padlo mi... stressed Nieszkodzi , ja poproszę na maila domokun heart Witam wszystkich xd a ciebie to ja jeszcze nie znam blaugh eehz.. ee dobra jak mi GG nie dziala to podesle na emaila..yy a gdzie mam szukac emaili? blaugh opcy@britney-spears.net to nie jest zart! Zajebistą masz małpke opcy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:50 am
Dobra , ja mykam do kontr-reformacji , w kńcu trzeba przejżeć całą historie jeszcze raz do matury w czwartek. żegnam wszystkich , a jakby ktoś jeszcze mojego maila nie dostał do proszę:
pointzero@o2.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:51 am
Addik tylko jak wysylash to nie zapomni o priorytecie ... bo ostatnio doshlo do mnie po 2 dniach a ten dojdzie za 2 lata.. jak skonczysz 18 lat blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:52 am
BeeWolf_san opcy opcy@britney-spears.net to nie jest zart! Zajebistą masz małpke opcy biggrin jeden z wielu..... glownego raczej nie podaje ninja .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:53 am
opcy BeeWolf_san opcy opcy@britney-spears.net to nie jest zart! Zajebistą masz małpke opcy biggrin jeden z wielu..... glownego raczej nie podaje ninja ....... ja mam 5 ale 3 nie pamientam ;( ... domokun ale ten masz wyja-wporzo jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:54 am
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san opcy opcy@britney-spears.net to nie jest zart! Zajebistą masz małpke opcy biggrin jeden z wielu..... glownego raczej nie podaje ninja ....... ja mam 5 ale 3 nie pamientam ;( ... domokun ale ten masz wyja-wporzo jest. tyle ze nie obslugujePOP3 i trzeba przez stronke sciagac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:55 am
jak narazie wyslalam do: BeeWolf_sana i Addika...ale wiecie odrazu mowie to sa fotki kamerka robione wiec calej prawie ze mnie tam nie ujrzycie..i przepraszam za jakosc i nie przestraszcie sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|