|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:31 am
Jak tak bardzo pragniecie napiscie do mnie na GG a potem ja wam podesle xd yhh.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:32 am
Ozzwald no ja o tobie nie mowie... tylko o 3 paniach z ktorymi tutaj cyber seks uprawialem... sweatdrop publicznie!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:33 am
opcy *przeturlywuje sie przez gildie w niepokojący sposób* JA myśle, że to oznaka Checi grania w UT, ?? zgadłem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Jak tak bardzo pragniecie napiscie do mnie na GG a potem ja wam podesle xd yhh..... jush piehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy VioLLeta Addik wrrrr ... ale ten komp straszny exclaim ... jush 3 reset musialem zrobic .... ps to jest mooj 666 post xd eeee nie lubie tej liczby stare alejak bedziesz mial post 696 albo 969 to daj znac blaugh ja mam 6912 za 57 posty dam ci znac wink hn... ok blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:34 am
Addik VioLLeta Jak tak bardzo pragniecie napiscie do mnie na GG a potem ja wam podesle xd yhh..... jush piehe xd jemu nie dawaj.. on jest niepelnoletni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:38 am
no to teraz mam rece pelne roboty... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:38 am
Ozzwald Addik VioLLeta Jak tak bardzo pragniecie napiscie do mnie na GG a potem ja wam podesle xd yhh..... jush piehe xd jemu nie dawaj.. on jest niepelnoletni... zdrajca scream ... powinienes swoich ziomoof bronic ..... i gdzie tu meska solidarnosc ... question stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:39 am
Ozzwald Addik VioLLeta Jak tak bardzo pragniecie napiscie do mnie na GG a potem ja wam podesle xd yhh..... jush piehe xd jemu nie dawaj.. on jest niepelnoletni... za to ja jestem jak najbardziej pelnoletni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
super gg padlo mi... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta super gg padlo mi... stressed a masz tlen ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:40 am
VioLLeta no to teraz mam rece pelne roboty... stare a czego sie spodziewalas mowiac o swoich zdjeciach w stroju kapielowym bandzie nienazartych samcow??? wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald VioLLeta super gg padlo mi... stressed a masz tlen ? mam skype albo MSn... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta super gg padlo mi... stressed Nieszkodzi , ja poproszę na maila domokun heart Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:41 am
PointZer0 VioLLeta super gg padlo mi... stressed Nieszkodzi , ja poproszę na maila domokun heart Witam wszystkich xd a ciebie to ja jeszcze nie znam blaugh eehz.. ee dobra jak mi GG nie dziala to podesle na emaila..yy a gdzie mam szukac emaili? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|