|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:24 am
BeeWolf_san VioLLeta a fioletowej niebylo ? sad buu...kupilabym sobie...zimno mi w samej bieliznie blaugh U nas to działa w druga strone biggrin ... , Rozbierz sie cała to zaraz cie Jakis Ozzy-o podobny człek rozgrzeje, że aż sie spocisz :] *przytakuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:25 am
BeeWolf_san VioLLeta a fioletowej niebylo ? sad buu...kupilabym sobie...zimno mi w samej bieliznie blaugh U nas to działa w druga strone biggrin ... , Rozbierz sie cała to zaraz cie Jakis Ozzy-o podobny człek rozgrzeje, że aż sie spocisz :] jaki Ozzy-o podobny... ja jestem jedyny.. drugiego podobnego do mnie nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:25 am
hmm....mam jedno nawwet foto blaugh w kostiumie kapielowym blaugh aa nie wazne blaugh ee no kurka niepatrzcie sie na mnie bo mi glupioo redface *Zmyka do sklepu jednak cos kupic stressed * .. zaraz bede blaugh
hmm..oj ogrzac mnie chcecie? ...hmm...aj..dobra ja juz nic nie mowie blaugh ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:26 am
wrrrr ... ale ten komp straszny exclaim ... jush 3 reset musialem zrobic ....
ps to jest mooj 666 post xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:27 am
VioLLeta hmm....mam jedno nawwet foto blaugh w kostiumie kapielowym blaugh aa nie wazne blaugh ee no kurka niepatrzcie sie na mnie bo mi glupioo redface *Zmyka do sklepu jednak cos kupic stressed * .. zaraz bede blaugh
hmm..oj ogrzac mnie chcecie? ...hmm...aj..dobra ja juz nic nie mowie blaugh ... Jak rozgrzewam dziewczyne to żadko coś mówie....... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san VioLLeta a fioletowej niebylo ? sad buu...kupilabym sobie...zimno mi w samej bieliznie blaugh U nas to działa w druga strone biggrin ... , Rozbierz sie cała to zaraz cie Jakis Ozzy-o podobny człek rozgrzeje, że aż sie spocisz :] jaki Ozzy-o podobny... ja jestem jedyny.. drugiego podobnego do mnie nie ma... Wybacz powinienem napisać Ozzy. Lub inny nasladowca, mojego brata, ludież on z cała szajką gwałcicieli internetowych :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*przeturlywuje sie przez gildie w niepokojący sposób*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san VioLLeta a fioletowej niebylo ? sad buu...kupilabym sobie...zimno mi w samej bieliznie blaugh U nas to działa w druga strone biggrin ... , Rozbierz sie cała to zaraz cie Jakis Ozzy-o podobny człek rozgrzeje, że aż sie spocisz :] jaki Ozzy-o podobny... ja jestem jedyny.. drugiego podobnego do mnie nie ma... Wybacz powinienem napisać Ozzy. Lub inny nasladowca, mojego brata, ludież on z cała szajką gwałcicieli internetowych :] jakich gwalcicieli... one same zaczynaly....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:28 am
Addik wrrrr ... ale ten komp straszny exclaim ... jush 3 reset musialem zrobic .... ps to jest mooj 666 post xd eeee nie lubie tej liczby stare alejak bedziesz mial post 696 albo 969 to daj znac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:29 am
VioLLeta hmm....mam jedno nawwet foto blaugh w kostiumie kapielowym blaugh aa nie wazne blaugh ee no kurka niepatrzcie sie na mnie bo mi glupioo redface *Zmyka do sklepu jednak cos kupic stressed * .. zaraz bede blaugh
hmm..oj ogrzac mnie chcecie? ...hmm...aj..dobra ja juz nic nie mowie blaugh ... pokash pokash pokash xd xp whee jestes pelnoletnia wie cpowinnas wiedziec jak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san VioLLeta a fioletowej niebylo ? sad buu...kupilabym sobie...zimno mi w samej bieliznie blaugh U nas to działa w druga strone biggrin ... , Rozbierz sie cała to zaraz cie Jakis Ozzy-o podobny człek rozgrzeje, że aż sie spocisz :] jaki Ozzy-o podobny... ja jestem jedyny.. drugiego podobnego do mnie nie ma... Wybacz powinienem napisać Ozzy. Lub inny nasladowca, mojego brata, ludież on z cała szajką gwałcicieli internetowych :] jakich gwalcicieli... one same zaczynaly.... napewno nie ja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm..oj ogrzac mnie chcecie? ...hmm...aj..dobra ja juz nic nie mowie blaugh ... mmm.... foto w kostiumie kompielowym stare pokazesh w galeri question albo wzocish mi na maila question xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:30 am
VioLLeta hmm....mam jedno nawwet foto blaugh w kostiumie kapielowym blaugh aa nie wazne blaugh ee no kurka niepatrzcie sie na mnie bo mi glupioo redface ... No to POKA-POKA, co tam masz. Jak nawet ta fotka jest, to wiesz wink , galeria czeka na ciebie i twoje zdięcia :] .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no ja o tobie nie mowie... tylko o 3 paniach z ktorymi tutaj cyber seks uprawialem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Addik wrrrr ... ale ten komp straszny exclaim ... jush 3 reset musialem zrobic .... ps to jest mooj 666 post xd eeee nie lubie tej liczby stare alejak bedziesz mial post 696 albo 969 to daj znac blaugh ja mam 6912 za 57 posty dam ci znac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|