|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:22 am
Vykk Kukus Vykk Ryhol Dobła teraz ja znikam Zrazy wszystkim Cya Kukus...a mi sie zdawalo ze jestes elementem nie zaliczajacym siebie samego do ogolu populacji ktora opisala Shizuka ale słucham techniki, elektryki, trance'ów acid'ów i psychodelic'ów... więc zasadniczo w pewien sposób można mnie zaliczyć do tego półświatka... mimo, że jest to jedynie niewielki procent moich zainteresowań muzyczno-kulturalnych... a z piciem wódy na umur to obraża mojego brata [Ozzwalda] bo on praktyki takie uskutecznia powiem tylko 1 ogol ogolem a kazdy ludz ewenementem przepraszam kukus jesli obrazilam Twojego brata, to bylo nieumyslne...nie chcialam tego zrobic, myslalam o innej osobie ktora znam z zycia...o was jeszcze tak duzo nie wiem..jeszcze raz przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:22 am
Vykk VioLLeta aQQ ^^ wrocilam z zakupow...uuh godzinke mi to prawie zajelo blaugh malusio ^^ no ale w sumie nic ciekawego nie znalazlam sad u nas w Chelmnie nic nie ma buuu crying ..no mam sukienke w paski xd ale dobra nie bede tym was zanudzac... Witam ponownie ^^ hejka..nie zanudzasz... ale mozesz pokazac jesli nie chcesz mowic blaugh Spoki pokaze ale po1 trza wyprac blaugh po2 troszke przerobic jak bedzie gotowe to pokaze ^^ obiecuje ^^ ehh widze ze Ryholuch tu pisal blaugh mam nadzieje ze mne nie obgadywal cham jeden blaugh aaa wogole tak czytam..i patrze... kisiel..poczestuje mnie ktos kislem? cytrynowy najlepiej ^^ aj brakuje tu Mandiego...on to zawsze ma przy sobie kisiel ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:24 am
Lethiel VioLLeta aQQ ^^ wrocilam z zakupow...uuh godzinke mi to prawie zajelo blaugh malusio ^^ no ale w sumie nic ciekawego nie znalazlam sad u nas w Chelmnie nic nie ma buuu crying ..no mam sukienke w paski xd ale dobra nie bede tym was zanudzac... Witam ponownie ^^ witaj 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuula* *przytula..glaszcze..caluje w polik xd i podaje lapke xp * Witaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:25 am
VioLLeta Vykk VioLLeta aQQ ^^ wrocilam z zakupow...uuh godzinke mi to prawie zajelo blaugh malusio ^^ no ale w sumie nic ciekawego nie znalazlam sad u nas w Chelmnie nic nie ma buuu crying ..no mam sukienke w paski xd ale dobra nie bede tym was zanudzac... Witam ponownie ^^ hejka..nie zanudzasz... ale mozesz pokazac jesli nie chcesz mowic blaugh Spoki pokaze ale po1 trza wyprac blaugh po2 troszke przerobic jak bedzie gotowe to pokaze ^^ obiecuje ^^ ehh widze ze Ryholuch tu pisal blaugh mam nadzieje ze mne nie obgadywal cham jeden blaugh aaa wogole tak czytam..i patrze... kisiel..poczestuje mnie ktos kislem? cytrynowy najlepiej ^^ aj brakuje tu Mandiego...on to zawsze ma przy sobie kisiel ^^ lethi tez posiada zawsze w zanadrzu ale nie sluzy jej do jedzenia stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:26 am
VioLLeta Vykk VioLLeta aQQ ^^ wrocilam z zakupow...uuh godzinke mi to prawie zajelo blaugh malusio ^^ no ale w sumie nic ciekawego nie znalazlam sad u nas w Chelmnie nic nie ma buuu crying ..no mam sukienke w paski xd ale dobra nie bede tym was zanudzac... Witam ponownie ^^ hejka..nie zanudzasz... ale mozesz pokazac jesli nie chcesz mowic blaugh Spoki pokaze ale po1 trza wyprac blaugh po2 troszke przerobic jak bedzie gotowe to pokaze ^^ obiecuje ^^ ehh widze ze Ryholuch tu pisal blaugh mam nadzieje ze mne nie obgadywal cham jeden blaugh aaa wogole tak czytam..i patrze... kisiel..poczestuje mnie ktos kislem? cytrynowy najlepiej ^^ aj brakuje tu Mandiego...on to zawsze ma przy sobie kisiel ^^ uh.. *wyciera kisiel z twashy w bloozke Vykka* xd *podaje jje miseczke cytrynowego* proshu bardzo wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:26 am
Vykk VioLLeta Vykk VioLLeta aQQ ^^ wrocilam z zakupow...uuh godzinke mi to prawie zajelo blaugh malusio ^^ no ale w sumie nic ciekawego nie znalazlam sad u nas w Chelmnie nic nie ma buuu crying ..no mam sukienke w paski xd ale dobra nie bede tym was zanudzac... Witam ponownie ^^ hejka..nie zanudzasz... ale mozesz pokazac jesli nie chcesz mowic blaugh Spoki pokaze ale po1 trza wyprac blaugh po2 troszke przerobic jak bedzie gotowe to pokaze ^^ obiecuje ^^ ehh widze ze Ryholuch tu pisal blaugh mam nadzieje ze mne nie obgadywal cham jeden blaugh aaa wogole tak czytam..i patrze... kisiel..poczestuje mnie ktos kislem? cytrynowy najlepiej ^^ aj brakuje tu Mandiego...on to zawsze ma przy sobie kisiel ^^ lethi tez posiada zawsze w zanadrzu ale nie sluzy jej do jedzenia stare aa aa do czegoz? jesli mozna sie spytac? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:27 am
Vykk VioLLeta Vykk VioLLeta aQQ ^^ wrocilam z zakupow...uuh godzinke mi to prawie zajelo blaugh malusio ^^ no ale w sumie nic ciekawego nie znalazlam sad u nas w Chelmnie nic nie ma buuu crying ..no mam sukienke w paski xd ale dobra nie bede tym was zanudzac... Witam ponownie ^^ hejka..nie zanudzasz... ale mozesz pokazac jesli nie chcesz mowic blaugh Spoki pokaze ale po1 trza wyprac blaugh po2 troszke przerobic jak bedzie gotowe to pokaze ^^ obiecuje ^^ ehh widze ze Ryholuch tu pisal blaugh mam nadzieje ze mne nie obgadywal cham jeden blaugh aaa wogole tak czytam..i patrze... kisiel..poczestuje mnie ktos kislem? cytrynowy najlepiej ^^ aj brakuje tu Mandiego...on to zawsze ma przy sobie kisiel ^^ lethi tez posiada zawsze w zanadrzu ale nie sluzy jej do jedzenia stare nio cio ?? *mrug mrug niewinnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:29 am
Lethiel VioLLeta Vykk VioLLeta aQQ ^^ wrocilam z zakupow...uuh godzinke mi to prawie zajelo blaugh malusio ^^ no ale w sumie nic ciekawego nie znalazlam sad u nas w Chelmnie nic nie ma buuu crying ..no mam sukienke w paski xd ale dobra nie bede tym was zanudzac... Witam ponownie ^^ hejka..nie zanudzasz... ale mozesz pokazac jesli nie chcesz mowic blaugh Spoki pokaze ale po1 trza wyprac blaugh po2 troszke przerobic jak bedzie gotowe to pokaze ^^ obiecuje ^^ ehh widze ze Ryholuch tu pisal blaugh mam nadzieje ze mne nie obgadywal cham jeden blaugh aaa wogole tak czytam..i patrze... kisiel..poczestuje mnie ktos kislem? cytrynowy najlepiej ^^ aj brakuje tu Mandiego...on to zawsze ma przy sobie kisiel ^^ uh.. *wyciera kisiel z twashy w bloozke Vykka* xd *podaje jje miseczke cytrynowego* proshu bardzo wink 3nodding aajaja ... *je kisiel z zapalem..az sie pobrudzila xd norma blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:32 am
Lethiel *wyciera kisiel z twashy w bloozke Vykka* xd stare dopoiero co sie przebralem...no wiesz co... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:34 am
Vykk Lethiel *wyciera kisiel z twashy w bloozke Vykka* xd stare dopoiero co sie przebralem...no wiesz co... stare cio ?? whee *opiera mu sie o ramie i looka w oczka* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:37 am
Lethiel Vykk Lethiel *wyciera kisiel z twashy w bloozke Vykka* xd stare dopoiero co sie przebralem...no wiesz co... stare cio ?? whee *opiera mu sie o ramie i looka w oczka* 4laugh whee to ja moze zostawie was samych? blaugh tak romantycznie sie robi blaugh aaaalbo nie zagram wam cios na gitarce..ale to tylko bass... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:38 am
oto ja w wersji South Park'owej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:39 am
VioLLeta Lethiel Vykk Lethiel *wyciera kisiel z twashy w bloozke Vykka* xd stare dopoiero co sie przebralem...no wiesz co... stare cio ?? whee *opiera mu sie o ramie i looka w oczka* 4laugh whee to ja moze zostawie was samych? blaugh tak romantycznie sie robi blaugh aaaalbo nie zagram wam cios na gitarce..ale to tylko bass... xd nigdzie nie ic !!!!! xd .. ja uh.. nio dobra.. i po planie.. ja tylko chcialam ushyc ciemnej strony mocy xd ... buuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:39 am