|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:06 am
Kukus Lethiel uuu.. *glascze* moze powinieneś sobie zrobić przerwe wink . zeby sie wszystko w lepq poukładalo 3nodding Asiu... nie mam czasu na przerwę... za półtorej godziny wychodzę z domu... cooooooooooooo? za półtorej godziny? eek jestem skończony  O_o ... lol.. ale.. podobno przed samym wyjsciem jush trzeba sobie nauke odpoościc bo ci wszystko z lepka ucieknie 3nodding i nie boooj sie !! bede za ciebie kciooki trzymać wink 3nodding bedzie dobsh *przytuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:07 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuula uwashając zeby nie umazać go kisielem* buuu... sad *ociera lapka kisiel z twashy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:08 am
LP_PL Shizuka18 miło mieć jakiegoś pomocnika! biggrin blaugh ja tylko wyrazilam swoje zdanie wink jestem bardzo tolerancyjna smile i jesli ktos slucha linkin park to nie oznacza ze nie jest intelientny... znam osobe ktora slucha tylko techno i chleje na maxa zeby tylko sie upic i nie jest inteligentny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:08 am
witaj opcy stowrze... narx LP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:09 am
Shizuka18 LP_PL Shizuka18 miło mieć jakiegoś pomocnika! biggrin blaugh ja tylko wyrazilam swoje zdanie wink jestem bardzo tolerancyjna smile i jesli ktos slucha linkin park to nie oznacza ze nie jest intelientny... znam osobe ktora slucha tylko techno i chleje na maxa zeby tylko sie upic i nie jest inteligentny... stąpasz po kruchym lodzie, maleńka stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:10 am
Dobła teraz ja znikam Zrazy wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:12 am
Ryhol Dobła teraz ja znikam Zrazy wszystkim Cya Kukus...a mi sie zdawalo ze jestes elementem nie zaliczajacym siebie samego do ogolu populacji ktora opisala Shizuka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:15 am
Kukus Shizuka18 LP_PL Shizuka18 miło mieć jakiegoś pomocnika! biggrin blaugh ja tylko wyrazilam swoje zdanie wink jestem bardzo tolerancyjna smile i jesli ktos slucha linkin park to nie oznacza ze nie jest intelientny... znam osobe ktora slucha tylko techno i chleje na maxa zeby tylko sie upic i nie jest inteligentny... stąpasz po kruchym lodzie, maleńka stare a dlaczego stapam po kruchym lodzie?? sad przeciez nic takiego nie napisalam moze ja wogole nie bede sie odzywac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:16 am
Vykk Ryhol Dobła teraz ja znikam Zrazy wszystkim Cya Kukus...a mi sie zdawalo ze jestes elementem nie zaliczajacym siebie samego do ogolu populacji ktora opisala Shizuka ale słucham techniki, elektryki, trance'ów acid'ów i psychodelic'ów... więc zasadniczo w pewien sposób można mnie zaliczyć do tego półświatka... mimo, że jest to jedynie niewielki procent moich zainteresowań muzyczno-kulturalnych... a z piciem wódy na umur to obraża mojego brata [Ozzwalda] bo on praktyki takie uskutecznia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:16 am
*ROTFL* oi oi oi!!!!!!!!!!!!!! xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:17 am
Kukus Vykk Ryhol Dobła teraz ja znikam Zrazy wszystkim Cya Kukus...a mi sie zdawalo ze jestes elementem nie zaliczajacym siebie samego do ogolu populacji ktora opisala Shizuka ale słucham techniki, elektryki, trance'ów acid'ów i psychodelic'ów... więc zasadniczo w pewien sposób można mnie zaliczyć do tego półświatka... mimo, że jest to jedynie niewielki procent moich zainteresowań muzyczno-kulturalnych... a z piciem wódy na umur to obraża mojego brata [Ozzwalda] bo on praktyki takie uskutecznia powiem tylko 1 ogol ogolem a kazdy ludz ewenementem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:18 am
aQQ ^^ wrocilam z zakupow...uuh godzinke mi to prawie zajelo blaugh malusio ^^ no ale w sumie nic ciekawego nie znalazlam sad u nas w Chelmnie nic nie ma buuu crying ..no mam sukienke w paski xd ale dobra nie bede tym was zanudzac... Witam ponownie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:19 am
VioLLeta aQQ ^^ wrocilam z zakupow...uuh godzinke mi to prawie zajelo blaugh malusio ^^ no ale w sumie nic ciekawego nie znalazlam sad u nas w Chelmnie nic nie ma buuu crying ..no mam sukienke w paski xd ale dobra nie bede tym was zanudzac... Witam ponownie ^^ hejka..nie zanudzasz... ale mozesz pokazac jesli nie chcesz mowic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:20 am
VioLLeta aQQ ^^ wrocilam z zakupow...uuh godzinke mi to prawie zajelo blaugh malusio ^^ no ale w sumie nic ciekawego nie znalazlam sad u nas w Chelmnie nic nie ma buuu crying ..no mam sukienke w paski xd ale dobra nie bede tym was zanudzac... Witam ponownie ^^ witaj 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|