|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:00 am
Vykk Kukus *z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci* a ty tak kujesz jeszcze od wczoraj czy moze sie przespales?? chwilę spałem, bo oczy mi odmówiły posłuszeństwa... zamknęły się i nie chciały otworzyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ide zjem sobie kiełbaske, xd smocznego smile bys sie podzielil blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goth bless Dobraaa... ja juz lepiej pojde, Darke Eden czeka... i co sie z tym wiaze... wampirze polowanie na ludzi twisted Do nastepnego wszystkim... NARX
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Vykk Kukus *z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci* a ty tak kujesz jeszcze od wczoraj czy moze sie przespales?? chwilę spałem, bo oczy mi odmówiły posłuszeństwa... zamknęły się i nie chciały otworzyć lol... eek ...to moze sie zrelaksuj[moze przespij] a potem przespij[tym razem sam] i powtroz to wszystko...powinno byc lepiej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:02 am
Shizuka18 miło mieć jakiegoś pomocnika! biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel uuu.. *glascze* moze powinieneś sobie zrobić przerwe wink . zeby sie wszystko w lepq poukładalo 3nodding Asiu... nie mam czasu na przerwę... za półtorej godziny wychodzę z domu... cooooooooooooo? za półtorej godziny? eek jestem skończony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:03 am
Vykk *przytulajac wyjmuje jej zza plecow ukjryta miske z kisielem i rowniez wlewa jej na glowa* blaugh Narka Mizuho smacznego Bee O.o buuuuuuuuu crying *ma cala twarzyczke w kisielu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:03 am
Sorry, ale ja już lece!!! Do następnego!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:04 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* papatki goth
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:04 am
LP_PL Sorry, ale ja już lece!!! Do następnego!!! wink Zrazy i jak cos to umiem po Polsku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:05 am