|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:32 am
*zdejmuje sandałki, opaskę i zanurza się w gorącej wodzie* Mmm... ciepło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:33 am
Miss_Karina Ozzwald Sei chan Ozzwald jakaś propozycja jak by można się zabawić biggrin ? Może pujdziemy popływac w gorących źródłach?? hm.. może być *idzie w kierunku (damskiej) przebieralni*... blaugh blaugh hm.. trudno *idzie do męskiej przebieralni... przebiera się poczym wychodzi do wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeszce jedno pytanko... czy po wystawieniu itema w markecie można zmieniać ceny??? i czy w razie co mozna wycofać????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Zadowolona strzyże uszami*Nyu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:37 am
Sei chan *Zadowolona strzyże uszami*Nyu 4laugh *przytula* czego się wstydzisz Karina o czym jest to opowiadanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:39 am
*patrzy na zegarek* no dobra musze powoli uciekać...;-( pozdrówcie wszystkich ode mnie jak przyją potem... 3majcie się wszyscy... *wychodzi powoli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A czego mam sie wstydzić?? *Wtula sie w Ozziego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan *Zadowolona strzyże uszami*Nyu 4laugh *przytula* czego się wstydzisz Karina o czym jest to opowiadanie... hmm... na razie nie wiem, ale pewnie o wampirach i milosci whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:40 am
znowu nasikałeś do źroodeł? sweatdrop ile razy ci mam powtarzać żebyś tego nie robił? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan A czego mam sie wstydzić?? *Wtula sie w Ozziego* widze że jednak niczego.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan A czego mam sie wstydzić?? *Wtula sie w Ozziego* widze że jednak niczego.. xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:41 am
Miss_Karina Ozzwald Sei chan *Zadowolona strzyże uszami*Nyu 4laugh *przytula* czego się wstydzisz Karina o czym jest to opowiadanie... hmm... na razie nie wiem, ale pewnie o wampirach i milosci whee już myślałem że moją biografie piszesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|