|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:54 am
Lethiel Vykk hejka... to bylo nadwyrezenie tego slowa...i nie twierdze ze to robisz...ale jesli by tak bylo to na pewno mialbys mocne wrazenia... witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* eme.. tio do mnie ?? O_o eee nie ..to bylko do gothja...sorka zapomnialem dopisac xp anyway *przyytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:54 am
Vykk Super ciuchy... tylko nie za cięko ci z ta kula??? nie bo pomasga jej ciemna strona śmocy i kisielu blaugh nio wlasnie *dumna minka* i budyniu wink xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:55 am
]Goth bless[ Shizuka18 ]Goth bless[ Illune bo uwazam ze kazdy moze to robic. kazdy inteligentny, no i pod warunkiem ze nie slucha oblednie Linkin Parka domokun kazdy inteligentny i z umiarem moze to robic wink a co linkin park ma do tego?? No bo u niektorych LP i inteligencja calkowicie sie wykluczaja.. stare Taaak, kiedys jechalam w tramwaju i widzialam chlopaka calego an czarno w bluzie LP, myslalam ze ataku dostane, niektorzy nie wyrastaja z tej tego zespolu nigdy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok miło byuo Mushe uciekac Papa Do następnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus *z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci* *przyglada sie* ninja *skrada sie do postaci* 4laugh mraaaauuu :> xd *przytuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee i jak ci idzie nauka ?? im dłużej siedzę nad knigami tym bardziej wydaje mi się, że coraz mniej wiem gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:56 am
Kukus *z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci* a ty tak kujesz jeszcze od wczoraj czy moze sie przespales??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Lethiel Vykk hejka... to bylo nadwyrezenie tego slowa...i nie twierdze ze to robisz...ale jesli by tak bylo to na pewno mialbys mocne wrazenia... witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* eme.. tio do mnie ?? O_o eee nie ..to bylko do gothja...sorka zapomnialem dopisac xp anyway *przyytul* ktos coś moowil o kisielu ?? *przytuuuulając sie wlea mu kisil za kolniesh* whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Shizuka18 ]Goth bless[ Illune bo uwazam ze kazdy moze to robic. kazdy inteligentny, no i pod warunkiem ze nie slucha oblednie Linkin Parka domokun kazdy inteligentny i z umiarem moze to robic wink a co linkin park ma do tego?? No bo u niektorych LP i inteligencja calkowicie sie wykluczaja.. stare Ja nie wiem jakich ty ludzi znasz??? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:57 am
Mizuho Shigami Ok miło byuo Mushe uciekac Papa Do następnego papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:57 am
Mizuho Shigami Ok miło byuo Mushe uciekac Papa Do następnego Czesc Slonce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:58 am
Kukus Lethiel Kukus *z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci* *przyglada sie* ninja *skrada sie do postaci* 4laugh mraaaauuu :> xd *przytuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee i jak ci idzie nauka ?? im dłużej siedzę nad knigami tym bardziej wydaje mi się, że coraz mniej wiem gonk crying uuu.. *glascze* moze powinieneś sobie zrobić przerwe wink . zeby sie wszystko w lepq poukładalo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Kukus *z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci* Nie zapozno? prawdopodobnie nie uwieżysz... sam nie wierzę... ale spędziłęm cały weekend na nauce... nie licząc tego, że wczoraj jakiejś pannie pępek przekłuwałem eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk Lethiel Vykk hejka... to bylo nadwyrezenie tego slowa...i nie twierdze ze to robisz...ale jesli by tak bylo to na pewno mialbys mocne wrazenia... witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* eme.. tio do mnie ?? O_o eee nie ..to bylko do gothja...sorka zapomnialem dopisac xp anyway *przyytul* ktos coś moowil o kisielu ?? *przytuuuulając sie wlea mu kisil za kolniesh* whee xd *przytulajac wyjmuje jej zza plecow ukjryta miske z kisielem i rowniez wlewa jej na glowa* blaugh Narka Mizuho smacznego Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:59 am
LP_PL ]Goth bless[ Shizuka18 ]Goth bless[ Illune bo uwazam ze kazdy moze to robic. kazdy inteligentny, no i pod warunkiem ze nie slucha oblednie Linkin Parka domokun kazdy inteligentny i z umiarem moze to robic wink a co linkin park ma do tego?? No bo u niektorych LP i inteligencja calkowicie sie wykluczaja.. stare Ja nie wiem jakich ty ludzi znasz??? xp gonk Dobraaa... ja juz lepiej pojde, Darke Eden czeka... i co sie z tym wiaze... wampirze polowanie na ludzi twisted Do nastepnego wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:59 am
Kukus Kiray Kukus *z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci* Nie zapozno? prawdopodobnie nie uwieżysz... sam nie wierzę... ale spędziłęm cały weekend na nauce... nie licząc tego, że wczoraj jakiejś pannie pępek przekłuwałem eek lol...no to powodzenia...ja bym nie dal rady:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|