|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:51 am
Vykk hejka... to bylo nadwyrezenie tego slowa...i nie twierdze ze to robisz...ale jesli by tak bylo to na pewno mialbys mocne wrazenia... witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* eme.. tio do mnie ?? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Illune bo uwazam ze kazdy moze to robic. kazdy inteligentny, no i pod warunkiem ze nie slucha oblednie Linkin Parka domokun Bez takich mi tu aluzji!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Illune bo uwazam ze kazdy moze to robic. kazdy inteligentny, no i pod warunkiem ze nie slucha oblednie Linkin Parka domokun Racja Lp chyba ci sie moje imie pomylilo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:52 am
]Goth bless[ Illune bo uwazam ze kazdy moze to robic. kazdy inteligentny, no i pod warunkiem ze nie slucha oblednie Linkin Parka domokun kazdy inteligentny i z umiarem moze to robic wink a co linkin park ma do tego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus *z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci* co tak kujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mizuho Shigami Lethiel Mizuho Shigami hey witam Mizuho jestem miło mi... oo.. nastepna nowa whee witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* mi roowniesh milo wink Super ciuchy... tylko nie za cięko ci z ta kula??? dziekooje 4laugh whee nu nu ... moja kochana kula whee heart *przytuuuula kule* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:53 am
Shizuka18 ]Goth bless[ Illune bo uwazam ze kazdy moze to robic. kazdy inteligentny, no i pod warunkiem ze nie slucha oblednie Linkin Parka domokun kazdy inteligentny i z umiarem moze to robic wink a co linkin park ma do tego?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Mizuho jestem z ciebie dumny!!! redface blaugh dzięki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CZYTATY LUDZIE CYTATY SKRACAMY DO 5 CHMUREK MAX CO TO ZA SYF ZEBYM JA WAM UWAGE ZWRACAŁ
a teraz ide jesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus *z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci* *przyglada sie* ninja *skrada sie do postaci* 4laugh mraaaauuu :> xd *przytuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee i jak ci idzie nauka ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mizuho Shigami Lethiel Mizuho Shigami hey witam Mizuho jestem miło mi... oo.. nastepna nowa whee witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* mi roowniesh milo wink Super ciuchy... tylko nie za cięko ci z ta kula??? nie bo pomasga jej ciemna strona śmocy i kisielu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 ]Goth bless[ Illune bo uwazam ze kazdy moze to robic. kazdy inteligentny, no i pod warunkiem ze nie slucha oblednie Linkin Parka domokun kazdy inteligentny i z umiarem moze to robic wink a co linkin park ma do tego?? No bo u niektorych LP i inteligencja calkowicie sie wykluczaja.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:54 am
Kukus *z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci* Nie zapozno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune ]Goth bless[ Illune bo uwazam ze kazdy moze to robic. kazdy inteligentny, no i pod warunkiem ze nie slucha oblednie Linkin Parka domokun Racja Lp chyba ci sie moje imie pomylilo sweatdrop biggrin ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Kukus *z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci* co tak kujesz? literaturę Mizuho Shigami <- oszczęniej z cytatami, a ponieważ cię nie znam to również przypominam o zapoznaniu się z regulaminem [a dziś szczególnie z punktem "nie drażnić Kukusa"]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|