|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:47 am
Mizuho Shigami hey witam Mizuho jestem miło mi... oo.. nastepna nowa whee witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* mi roowniesh milo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka... to bylo nadwyrezenie tego slowa...i nie twierdze ze to robisz...ale jesli by tak bylo to na pewno mialbys mocne wrazenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Mizuho Shigami LP_PL Mizuho Shigami Illune LP_PL Nie wierze w to, że TY pijesz!!! hmm....nie musisz xd wogole z twojej wypowiedzi wnioskuje ze picie alkoholu to cos zlego,a tak nie jest. w szczegolnosci ze ja pije a nie chleje ;D blaugh Alkochol to wriec nalerzy lac go w morde... blaugh Dobre, a ty mocno lejesz??? biggrin wink dzielnie walcze... choć to trudne... bo jak go leje w morde to on mnie czasem zuca na ziemie... blaugh Nie poddawaj się i nie zwracaj na niego uwagi Wiem wiem... jakos mi sie jeszcze nie zdażyło jestem dzielna... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:49 am
Sorry Iza, ale no ty mi tak do picia nie pasujesz!!! Co mam zrobić, że mam takie odczucie?! Ale to chyba dobrze o tobie świadczy! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san [ A jak nie zuci na ziemie to ziemia sie zuca na ciebie i dopiero jest niefajnie.Mojego kolege raz zaatokowały płyty chodnikowe... no niezafajnie byuo... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune bo uwazam ze kazdy moze to robic. kazdy inteligentny, no i pod warunkiem ze nie slucha oblednie Linkin Parka domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Czesc Lethi! 3nodding heart witaj Kagooś 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee Shizuka *przytuuuuuuuuuuul* whee revcat *przytuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:50 am
Mizuho jestem z ciebie dumny!!! redface blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ide zjem sobie kiełbaske, xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Mizuho Shigami hey witam Mizuho jestem miło mi... oo.. nastepna nowa whee witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* mi roowniesh milo wink Super ciuchy... tylko nie za cięko ci z ta kula???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:51 am
*z mroku pod ścianą słychać cichutki szelest przewracanych kartek i szept* chcę mieć to za sobą *widać niewyraźny zarys siedzącej nad notesikiem i książkami postaci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|