|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:41 am
Illune LP_PL Nie wierze w to, że TY pijesz!!! hmm....nie musisz xd wogole z twojej wypowiedzi wnioskuje ze picie alkoholu to cos zlego,a tak nie jest. w szczegolnosci ze ja pije a nie chleje ;D hym.ja też nie chleje tylko się delektuje!!! A tobie i tak nie wierze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:41 am
Mizuho Shigami ]Goth bless[ Mizuho Shigami BeeWolf_san Mizuho Shigami BeeWolf_san No naprzykład z takim pieknym młodzieńcem jak ja xd inteligentnym studentem to zawsze coś no nie biggrin UGABUGA No ba blaugh No niewstydaj się, napisz coś o sobie wink ... i coś wiecej nawet heart xd Jestem...kobieta... blaugh 1.90m wymiarie podam (jeszcze whee )bo sie wstydze redface o gai (i gildii)wiem z mangazynu (odziedziczyłam po kolerzance) i pomyslałem ze moze warto sie zarejestrowac... wink jestem jak cos pełnoletnia xd a jakies zdjatka masz? gdzies sie tam w beskresie mojego dysku walaja... xd A co??? wink a chetnie zobacze, jak chcesz to moge sie wymienic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:43 am
LP_PL Illune LP_PL Nie wierze w to, że TY pijesz!!! hmm....nie musisz xd wogole z twojej wypowiedzi wnioskuje ze picie alkoholu to cos zlego,a tak nie jest. w szczegolnosci ze ja pije a nie chleje ;D hym.ja też nie chleje tylko się delektuje!!! A tobie i tak nie wierze blaugh e tam, nie obchodzi mnie to xd w co wierzysz a w co nie xd blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san HelloŁ, chłopaki co tam jak tam gdzie TAM scream xp stressed tamtaramtam razz idzie powoli.... *rozklada sie w fotelu z kubkiem kawy* Tamtaramtam zastap naszym UGABUBA i będzie dorzo lepiej no wstawaj i przećwicz to biggrin dalbys kawe dokonczyc wink okey ugabuga....ugabuga..ugabuga.... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ a chetnie zobacze, jak chcesz to moge sie wymienic wink Hmmmm no nie powiem kuszaca propozycja wink na pewno ja rozważe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Mizuho Shigami Illune LP_PL Nie wierze w to, że TY pijesz!!! hmm....nie musisz xd wogole z twojej wypowiedzi wnioskuje ze picie alkoholu to cos zlego,a tak nie jest. w szczegolnosci ze ja pije a nie chleje ;D blaugh Alkochol to wriec nalerzy lac go w morde... blaugh Dobre, a ty mocno lejesz??? biggrin wink dzielnie walcze... choć to trudne... bo jak go leje w morde to on mnie czasem zuca na ziemie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:45 am
Vykk ]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ Witam wszystkich.. widze, duzo noobsow przybylo.. heh... swieze miesko twisted  ...to co Ibri ci nie wystarcza blaugh i szuykasz jeszcze wiecej ninja Taaa... szukam mocnych wrazen...mocne wrazenia to bedizesz mial jak sie Ibri dowie ze ja zdradzasz blaugh Zdradzam? eek xp Nawet nie waz sie tak wiecej mowic.. stare geeezz... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:45 am
hey witam Mizuho jestem miło mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:46 am
Czesc Lethi! 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:46 am
Mizuho Shigami LP_PL Mizuho Shigami Illune LP_PL Nie wierze w to, że TY pijesz!!! hmm....nie musisz xd wogole z twojej wypowiedzi wnioskuje ze picie alkoholu to cos zlego,a tak nie jest. w szczegolnosci ze ja pije a nie chleje ;D blaugh Alkochol to wriec nalerzy lac go w morde... blaugh Dobre, a ty mocno lejesz??? biggrin wink dzielnie walcze... choć to trudne... bo jak go leje w morde to on mnie czasem zuca na ziemie... blaugh Nie poddawaj się i nie zwracaj na niego uwagi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|