|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:33 am
Mizuho Shigami BeeWolf_san No naprzykład z takim pieknym młodzieńcem jak ja xd inteligentnym studentem to zawsze coś no nie biggrin UGABUGA No ba blaugh No niewstydaj się, napisz coś o sobie wink ... i coś wiecej nawet heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Czesc nowo przybylym Kiray jestem MOw mi Vykk tudziez VyQ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Czesc nowo przybylym Kiray jestem Mieliśmy się okazje poznać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich.. widze, duzo noobsow przybylo.. heh... swieze miesko twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:34 am
revcat BeeWolf_san HelloŁ, chłopaki co tam jak tam gdzie TAM scream xp stressed tamtaramtam razz idzie powoli.... *rozklada sie w fotelu z kubkiem kawy* Tamtaramtam zastap naszym UGABUBA i będzie dorzo lepiej no wstawaj i przećwicz to biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:35 am
Taki piękny dzień, a ja musze w domu siedzieć *chory sad *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:35 am
]Goth bless[ Witam wszystkich.. widze, duzo noobsow przybylo.. heh... swieze miesko twisted  ...to co Ibri ci nie wystarcza blaugh i szuykasz jeszcze wiecej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:36 am
]Goth bless[ Witam wszystkich.. widze, duzo noobsow przybylo.. heh... swieze miesko twisted Fe, wypluj, pusc nie gryź ich uspokujsie, ... "co za człowiek widzi miecho i juz sie slini no" ... tak trzymać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:37 am
Vykk ]Goth bless[ Witam wszystkich.. widze, duzo noobsow przybylo.. heh... swieze miesko twisted  ...to co Ibri ci nie wystarcza blaugh i szuykasz jeszcze wiecej ninja Taaa... szukam mocnych wrazen...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:39 am
Mizuho Shigami BeeWolf_san Mizuho Shigami BeeWolf_san No naprzykład z takim pieknym młodzieńcem jak ja xd inteligentnym studentem to zawsze coś no nie biggrin UGABUGA No ba blaugh No niewstydaj się, napisz coś o sobie wink ... i coś wiecej nawet heart xd Jestem...kobieta... blaugh 1.90m wymiarie podam (jeszcze whee )bo sie wstydze redface o gai (i gildii)wiem z mangazynu (odziedziczyłam po kolerzance) i pomyslałem ze moze warto sie zarejestrowac... wink jestem jak cos pełnoletnia xd a jakies zdjatka masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:39 am
LP_PL Nie wierze w to, że TY pijesz!!! hmm....nie musisz xd wogole z twojej wypowiedzi wnioskuje ze picie alkoholu to cos zlego,a tak nie jest. w szczegolnosci ze ja pije a nie chleje ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:40 am
]Goth bless[ Mizuho Shigami BeeWolf_san Mizuho Shigami BeeWolf_san No naprzykład z takim pieknym młodzieńcem jak ja xd inteligentnym studentem to zawsze coś no nie biggrin UGABUGA No ba blaugh No niewstydaj się, napisz coś o sobie wink ... i coś wiecej nawet heart xd Jestem...kobieta... blaugh 1.90m wymiarie podam (jeszcze whee )bo sie wstydze redface o gai (i gildii)wiem z mangazynu (odziedziczyłam po kolerzance) i pomyslałem ze moze warto sie zarejestrowac... wink jestem jak cos pełnoletnia xd a jakies zdjatka masz? gdzies sie tam w beskresie mojego dysku walaja... xd A co??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:40 am
Mizuho Shigami Jestem...kobieta... blaugh 1.90m wymiar�w nie podam (jeszcze whee )bo sie wstydze redface o gai (i gildii)wiem z mangazynu (odziedziczyłam po kolerzance) i pomyslałem ze moze warto sie zarejestrowac... wink jestem jak cos pełnoletnia xd No to ciekawie, Wymiary mozesz podać w Melinie wink i fotke nago wink ... To dobrze, ah ten mangazyn. I co warto :> ...
Ja też jestem jak coś pełnoletni, "ej ej co ja gadam wyciaga fotke Omegi slinka cieknie heart xd "] napewno sie chentni znajda patrz na "GB"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:41 am
]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ Witam wszystkich.. widze, duzo noobsow przybylo.. heh... swieze miesko twisted  ...to co Ibri ci nie wystarcza blaugh i szuykasz jeszcze wiecej ninja Taaa... szukam mocnych wrazen...mocne wrazenia to bedizesz mial jak sie Ibri dowie ze ja zdradzasz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|