|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:14 am
LP_PL Nie lepiej było jechać z nimi??? xp Szkoda mi 25 zl, wole je wydac na cos lepszego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:15 am
Illune LP_PL Nie lepiej było jechać z nimi??? xp Szkoda mi 25 zl, wole je wydac na cos lepszego xp Np.?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:16 am
Illune LP_PL Nie lepiej było jechać z nimi??? xp Szkoda mi 25 zl, wole je wydac na cos lepszego xp No na Voodke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:19 am
LP_PL Mizuho Shigami ninja *rozgląda sie niśmiało* Czczczczeeeeeść.... redface A ty nie w budzie albo w pracy?? sweatdrop No właśnie w szkole jestem... a co? martwisz sie o moją edukacje? Miło mi... No i witam wszystkich Mizuho Shigami jestem...*kłania sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:21 am
Mizuho Shigami LP_PL Mizuho Shigami ninja *rozgląda sie niśmiało* Czczczczeeeeeść.... redface A ty nie w budzie albo w pracy?? sweatdrop No właśnie w szkole jestem... a co? martwisz sie o moją edukacje? Miło mi... No i witam wszystkich Mizuho Shigami jestem...*kłania sie* No pewnie!!! W dzisiejszych czasach blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:23 am
Mizuho Shigami o i witam wszystkich Mizuho Shigami jestem...*kłania sie* milo mi Kiray jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:24 am
Kiray Mizuho Shigami o i witam wszystkich Mizuho Shigami jestem...*kłania sie* milo mi Kiray jestem Miło mi poznać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:25 am
Mizuho Shigami Kiray Mizuho Shigami o i witam wszystkich Mizuho Shigami jestem...*kłania sie* milo mi Kiray jestem Miło mi poznać... A ja byc BeeWolf UGABUGA, xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|