|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:59 am
Kiray Przesadziles z chmurkami xd poczytaj sobie regulamin xp Wiem, wiem !!! Zagalopowałem się redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:59 am
Kiray BeeWolf_san Cześc ludziki, powiem to szczerze i bez sciemniania, DUPA Siemanko z czego dupa? Z mojego życia dupa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:00 am
BeeWolf_san Kiray BeeWolf_san Cześc ludziki, powiem to szczerze i bez sciemniania, DUPA Siemanko z czego dupa? Z mojego życia dupa xd bo???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:02 am
Kiray BeeWolf_san Kiray BeeWolf_san Cześc ludziki, powiem to szczerze i bez sciemniania, DUPA Siemanko z czego dupa? Z mojego życia dupa xd No to przechlapane Bedziesz musial sobie jakas ulzyc najlepiej utop swoje problemy w... wiesz w czym wink No nie wiem czy to jest rozwiązanie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:06 am
Kiray BeeWolf_san Kiray BeeWolf_san Cześc ludziki, powiem to szczerze i bez sciemniania, DUPA Siemanko z czego dupa? Z mojego życia dupa xd No to przechlapane Bedziesz musial sobie jakas ulzyc najlepiej utop swoje problemy w... wiesz w czym wink Dobrze prawisz wać pan. Ale nie teraz biggrin Może w piatek po egzaminie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:08 am
A ty?!~Czemu nie w szkole??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:09 am
LP_PL A ty?!~Czemu nie w szkole??? biggrin polowa klasy pojechala na wycieczke nie bede siedziala w klasie z ta reszta, nie chce mi sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:10 am
Illune LP_PL A ty?!~Czemu nie w szkole??? biggrin polowa klasy pojechala na wycieczke nie bede siedziala w klasie z ta reszta, nie chce mi sie Dobre........Na jaką wycieczkę???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:11 am
LP_PL Illune LP_PL A ty?!~Czemu nie w szkole??? biggrin polowa klasy pojechala na wycieczke nie bede siedziala w klasie z ta reszta, nie chce mi sie Dobre........Na jaką wycieczkę??? nie wiem, nie obchodzi mnie to xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:12 am
Illune LP_PL A ty?!~Czemu nie w szkole??? biggrin polowa klasy pojechala na wycieczke nie bede siedziala w klasie z ta reszta, nie chce mi sie Tez by mi sie nie chcialo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:12 am
Illune LP_PL Illune LP_PL A ty?!~Czemu nie w szkole??? biggrin polowa klasy pojechala na wycieczke nie bede siedziala w klasie z ta reszta, nie chce mi sie Dobre........Na jaką wycieczkę??? nie wiem, nie obchodzi mnie to xp Nie lepiej było jechać z nimi??? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:14 am
Illune LP_PL A ty?!~Czemu nie w szkole??? biggrin polowa klasy pojechala na wycieczke nie bede siedziala w klasie z ta reszta, nie chce mi sie Złą kobieta, czemu masz warkoczyki jak ja biggrin ...
Ja myśle zawsze pozytywnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|