|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:37 am
I ja również was witam, ale mało osób rano!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:38 am
WItam^^ Hmmm...odrazu zycze slonecznego dzionka^^ ja na zakupy do lumpow zmykam^^ w poszukiwaniu spodni xd 3majta kciiuki bym znalazla je xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:38 am
Mizuho Shigami ninja *rozgląda sie niśmiało* Czczczczeeeeeść.... redface A ty nie w budzie albo w pracy?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:42 am
prca,praca,praca
nie ma mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:42 am
VioLLeta WItam^^ Hmmm...odrazu zycze slonecznego dzionka^^ ja na zakupy do lumpow zmykam^^ w poszukiwaniu spodni xd 3majta kciiuki bym znalazla je xd To zapowiada sie dluuuuuuuugi i meczacy dzien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:44 am
Kiray VioLLeta WItam^^ Hmmm...odrazu zycze slonecznego dzionka^^ ja na zakupy do lumpow zmykam^^ w poszukiwaniu spodni xd 3majta kciiuki bym znalazla je xd To zapowiada sie dluuuuuuuugi i meczacy dzien Eee moze i prawda ale mi to sprawia ogromna radosc ^^ ile fajnych ciuszkow sie poznajduje ^^ hmm...ok wroce ale nie wiem kiedy dokladnie blaugh Cya^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:44 am
Kiray VioLLeta WItam^^ Hmmm...odrazu zycze slonecznego dzionka^^ ja na zakupy do lumpow zmykam^^ w poszukiwaniu spodni xd 3majta kciiuki bym znalazla je xd To zapowiada sie dluuuuuuuugi i meczacy dzien Aż dziwne, że kobiety to lubią xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:45 am
Kiray VioLLeta WItam^^ Hmmm...odrazu zycze slonecznego dzionka^^ ja na zakupy do lumpow zmykam^^ w poszukiwaniu spodni xd 3majta kciiuki bym znalazla je xd To zapowiada sie dluuuuuuuugi i meczacy dzien Aż dziwne, że kobiety to lubią xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:45 am
LP_PL Kiray VioLLeta WItam^^ Hmmm...odrazu zycze slonecznego dzionka^^ ja na zakupy do lumpow zmykam^^ w poszukiwaniu spodni xd 3majta kciiuki bym znalazla je xd To zapowiada sie dluuuuuuuugi i meczacy dzien Aż dziwne, że kobiety to lubią xp eeEejj wypraszam to sobie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:46 am
VioLLeta LP_PL Kiray VioLLeta WItam^^ Hmmm...odrazu zycze slonecznego dzionka^^ ja na zakupy do lumpow zmykam^^ w poszukiwaniu spodni xd 3majta kciiuki bym znalazla je xd To zapowiada sie dluuuuuuuugi i meczacy dzien Aż dziwne, że kobiety to lubią xp eeEejj wypraszam to sobie blaugh Nie lubicz, czy nie jesteś kobietął??? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:48 am
LP_PL VioLLeta LP_PL Kiray VioLLeta WItam^^ Hmmm...odrazu zycze slonecznego dzionka^^ ja na zakupy do lumpow zmykam^^ w poszukiwaniu spodni xd 3majta kciiuki bym znalazla je xd To zapowiada sie dluuuuuuuugi i meczacy dzien Aż dziwne, że kobiety to lubią xp eeEejj wypraszam to sobie blaugh Nie lubicz, czy nie jesteś kobietął??? blaugh JEstem Kobieta nie widac? blaugh Hmm..lubie ale nie wszedzie i jak ma sie kupowac jakies ciuszki mega eee no yy...na jakies bale maturalne oo nie to mi nie sprawia przyjemnosci stressed ide bo mi zakmna a dzis Big wyspredaz blaugh jak cos kupie to porobie fotki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:50 am
VioLLeta LP_PL VioLLeta LP_PL Kiray VioLLeta WItam^^ Hmmm...odrazu zycze slonecznego dzionka^^ ja na zakupy do lumpow zmykam^^ w poszukiwaniu spodni xd 3majta kciiuki bym znalazla je xd To zapowiada sie dluuuuuuuugi i meczacy dzien Aż dziwne, że kobiety to lubią xp eeEejj wypraszam to sobie blaugh Nie lubicz, czy nie jesteś kobietął??? blaugh JEstem Kobieta nie widac? blaugh Hmm..lubie ale nie wszedzie i jak ma sie kupowac jakies ciuszki mega eee no yy...na jakies bale maturalne oo nie to mi nie sprawia przyjemnosci stressed ide bo mi zakmna a dzis Big wyspredaz blaugh jak cos kupie to porobie fotki blaugh Życzę miłej wojny!!! xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|