|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:49 pm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dzis matura boje sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:29 pm
przyszlam was zobaczyc dupeczki i ide biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:39 pm
Czy ktoś już nie śpi??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:24 am
Witam wszystkich co słychać na gaii dawno mnie nie było 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:30 am
Kopciuszek Witam wszystkich co słychać na gaii dawno mnie nie było 3nodding heart aa na gai sie pojawilo mnustwo nowych osobek ;] heart czesc dupeczko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:33 am
Gosiak Kopciuszek Witam wszystkich co słychać na gaii dawno mnie nie było 3nodding heart aa na gai sie pojawilo mnustwo nowych osobek ;] heart czesc dupeczko ^^ witaj a o co chodzi z tymi nowymi rybkami??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:37 am
Kopciuszek Gosiak Kopciuszek Witam wszystkich co słychać na gaii dawno mnie nie było 3nodding heart aa na gai sie pojawilo mnustwo nowych osobek ;] heart czesc dupeczko ^^ witaj a o co chodzi z tymi nowymi rybkami?? rozni sie to jedynie tym ze w twoim, okienku z toba moze lowic do 6 osob i na dole jest chat na ktorym mozna razem rozmawiac ;] zeby nudno nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:42 am
Gosiak Kopciuszek Gosiak Kopciuszek Witam wszystkich co słychać na gaii dawno mnie nie było 3nodding heart aa na gai sie pojawilo mnustwo nowych osobek ;] heart czesc dupeczko ^^ Np. Ja!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:46 am
Gosiak, a ty uwielbiasz LP(Linkin Park) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:48 am
LP_PL Gosiak, a ty uwielbiasz LP(Linkin Park) mrgreen nie umiwelbiam ale lubie czasami posluchac ;] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:50 am
Gosiak LP_PL Gosiak, a ty uwielbiasz LP(Linkin Park) mrgreen nie umiwelbiam ale lubie czasami posluchac ;] blaugh To i tak dobrze!!! J akiej muzy jeszcze słuchasz?? blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:55 am
LP_PL Gosiak LP_PL Gosiak, a ty uwielbiasz LP(Linkin Park) mrgreen nie umiwelbiam ale lubie czasami posluchac ;] blaugh To i tak dobrze!!! J akiej muzy jeszcze słuchasz?? blaugh biggrin raczej klimaty ello yo raps dzieciaQ bueehe ok ide do szkoly zycz mi szczscia gonk pa dupeczko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:57 am
Gosiak LP_PL Gosiak LP_PL Gosiak, a ty uwielbiasz LP(Linkin Park) mrgreen nie umiwelbiam ale lubie czasami posluchac ;] blaugh To i tak dobrze!!! J akiej muzy jeszcze słuchasz?? blaugh biggrin raczej klimaty ello yo raps dzieciaQ bueehe ok ide do szkoly zycz mi szczscia gonk pa dupeczko heart Życzę! A ja ciągle chory gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:09 am