|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii heh, ale ja nie umiem sie uczyc,nic mi nie wychodzi crying i ty mi to mowisz...to ja mialem laske z analnych xd boze ale to zajebiscie brzmi xd a ja mam 2 z histy! w pierwszym semestrze wogole nie mialam dwoj! gonk *przytul* bedzie dobrze musisz troche sobie odpoczac a potem zebrac w sobie i podkoc odpoczac powtorzyc i dokoc nowe...to sprawdzona metoda...niestety ja sie zawsze ucze an ostatnia chwile bo wczesniej mi sie nie chce razz ja tesh na ostatnia chwile, czasami az za bardzo ostatnia... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heka Hado ciebie tez tu dawno nie bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:19 pm
sweet_chii ja tesh na ostatnia chwile, czasami az za bardzo ostatnia... crying no to tak jak ja xp whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:21 pm
Vykk heka Hado ciebie tez tu dawno nie bylo... Bywam bywam ale sie nie odzywam o czym mowa ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:25 pm
Hadogenes Vykk heka Hado ciebie tez tu dawno nie bylo... Bywam bywam ale sie nie odzywam o czym mowa ?? o tepocie umyslow ludzkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:27 pm
sweet_chii o tepocie umyslow ludzkich To moge posluzyc jako wzor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:28 pm
Shizuka18 papatki ide do cieplego lozeczka spac ze swoim miskiem smile pewnie jutro tez tu bede, a raczej dzisiaj wink maturzysci nie kuc...lepiej polozcie sie spac, jak wstaniecie wypoczeci to bedziecie lepiej myslec wink pozdrawiam i bede trzymac kciuki papapa pa Saruś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:29 pm
Hadogenes sweet_chii o tepocie umyslow ludzkich To moge posluzyc jako wzor otworzmy od razu klub
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:31 pm