Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12076 12077 12078 12079 12080 12081 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Mon May 09, 2005 3:02 pm

opcy
sweet_chii
chlip chlip...

buuuuuuuu crying
co sie dzieje???

znow nie moge sie uczyc...
bede sie kuc cala noc, az to wszystko wkuje i rano bede chodzic jak nawalona.. crying
co ja mam zrobic?
fryk fryk crying
PostPosted: Mon May 09, 2005 3:03 pm

Vykk
hejka wszystkim...
hejka misiek
sad

sweet_chii

Kukus

*wraca na swe ciemne miejsce pod ścianą* musze jeszcze powtłaczać wiedzy *zapada się w mroku* boję się *słychać szelest kartek i cichutki pomruk czytania*

Kukus
Kitty ShadowCat
*bieshe sroobokret i swojego disckmana* arghh.... rozwale... domokun ... czemu nie chce sie właczyc xp
baterie włóż eek
on jest na aqmulatorki whee heart wink
tylko cholera podłączam do ładowarki a to ani sie ładować ani włączać sweatdrop

Kimagure-chan

Vykk

PostPosted: Mon May 09, 2005 3:04 pm

sweet_chii
Vykk
hejka wszystkim...
hejka misiek
sad
ciom taka smutna....moge sie pokuc z toba ja swojego ty swojego...tylko ze ja do mojego kucia nie mam notatek xp ...fakt nie ma jak to byc leniwym xd xd xd
PostPosted: Mon May 09, 2005 3:07 pm

tio ja idu lulu.... muszę jutro wcześnie wstać... dobrejnocy wszystkim whee heart wink

Kimagure-chan

sweet_chii

PostPosted: Mon May 09, 2005 3:09 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk
hejka wszystkim...
hejka misiek
sad
ciom taka smutna....moge sie pokuc z toba ja swojego ty swojego...tylko ze ja do mojego kucia nie mam notatek xp ...fakt nie ma jak to byc leniwym xd xd xd

heh, ale ja nie umiem sie uczyc,nic mi nie wychodzi crying
PostPosted: Mon May 09, 2005 3:09 pm

Kitty ShadowCat
tio ja idu lulu.... muszę jutro wcześnie wstać... dobrejnocy wszystkim whee heart wink
narka

Vykk

Vykk

PostPosted: Mon May 09, 2005 3:10 pm

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk
hejka wszystkim...
hejka misiek
sad

i ty mi to mowisz...to ja mialem laske z analnych xd boze ale to zajebiscie brzmi xd
PostPosted: Mon May 09, 2005 3:11 pm

papatki ide do cieplego lozeczka spac ze swoim miskiem smile pewnie jutro tez tu bede, a raczej dzisiaj wink
maturzysci nie kuc...lepiej polozcie sie spac, jak wstaniecie wypoczeci to bedziecie lepiej myslec wink pozdrawiam i bede trzymac kciuki papapa

Shizuka18

Vykk

PostPosted: Mon May 09, 2005 3:12 pm

Shizuka18
papatki ide do cieplego lozeczka spac ze swoim miskiem smile pewnie jutro tez tu bede, a raczej dzisiaj wink
maturzysci nie kuc...lepiej polozcie sie spac, jak wstaniecie wypoczeci to bedziecie lepiej myslec wink pozdrawiam i bede trzymac kciuki papapa
papatki
PostPosted: Mon May 09, 2005 3:12 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
hejka misiek
sad

i ty mi to mowisz...to ja mialem laske z analnych xd boze ale to zajebiscie brzmi xd
a ja mam 2 z histy! w pierwszym semestrze wogole nie mialam dwoj! gonk

sweet_chii

sweet_chii

PostPosted: Mon May 09, 2005 3:13 pm

Shizuka18
ja nie jestem maturzysta! sad
PostPosted: Mon May 09, 2005 3:14 pm

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
hejka misiek
sad

a ja mam 2 z histy! w pierwszym semestrze wogole nie mialam dwoj! gonk
*przytul* bedzie dobrze musisz troche sobie odpoczac a potem zebrac w sobie i podkoc odpoczac powtorzyc i dokoc nowe...to sprawdzona metoda...niestety ja sie zawsze ucze an ostatnia chwile bo wczesniej mi sie nie chce razz

Vykk

Vykk

PostPosted: Mon May 09, 2005 3:15 pm

sweet_chii
Shizuka18
ja nie jestem maturzysta! sad
powinnas sie cieszyc...masz jeszcze troche czasu a ja juz roczek tylko...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12076 12077 12078 12079 12080 12081 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games