|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:02 pm
opcy sweet_chii chlip chlip... buuuuuuuu crying co sie dzieje??? znow nie moge sie uczyc... bede sie kuc cala noc, az to wszystko wkuje i rano bede chodzic jak nawalona.. crying co ja mam zrobic? fryk fryk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wraca na swe ciemne miejsce pod ścianą* musze jeszcze powtłaczać wiedzy *zapada się w mroku* boję się *słychać szelest kartek i cichutki pomruk czytania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Kitty ShadowCat *bieshe sroobokret i swojego disckmana* arghh.... rozwale... domokun ... czemu nie chce sie właczyc xp baterie włóż eek on jest na aqmulatorki whee heart wink tylko cholera podłączam do ładowarki a to ani sie ładować ani włączać sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:04 pm
ciom taka smutna....moge sie pokuc z toba ja swojego ty swojego...tylko ze ja do mojego kucia nie mam notatek xp ...fakt nie ma jak to byc leniwym xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:07 pm
tio ja idu lulu.... muszę jutro wcześnie wstać... dobrejnocy wszystkim whee heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:09 pm
Vykk ciom taka smutna....moge sie pokuc z toba ja swojego ty swojego...tylko ze ja do mojego kucia nie mam notatek xp ...fakt nie ma jak to byc leniwym xd xd xd heh, ale ja nie umiem sie uczyc,nic mi nie wychodzi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:09 pm
Kitty ShadowCat tio ja idu lulu.... muszę jutro wcześnie wstać... dobrejnocy wszystkim whee heart wink narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:10 pm
sweet_chii Vykk ciom taka smutna....moge sie pokuc z toba ja swojego ty swojego...tylko ze ja do mojego kucia nie mam notatek xp ...fakt nie ma jak to byc leniwym xd xd xd heh, ale ja nie umiem sie uczyc,nic mi nie wychodzi crying i ty mi to mowisz...to ja mialem laske z analnych xd boze ale to zajebiscie brzmi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:11 pm
papatki ide do cieplego lozeczka spac ze swoim miskiem smile pewnie jutro tez tu bede, a raczej dzisiaj wink maturzysci nie kuc...lepiej polozcie sie spac, jak wstaniecie wypoczeci to bedziecie lepiej myslec wink pozdrawiam i bede trzymac kciuki papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:12 pm
Shizuka18 papatki ide do cieplego lozeczka spac ze swoim miskiem smile pewnie jutro tez tu bede, a raczej dzisiaj wink maturzysci nie kuc...lepiej polozcie sie spac, jak wstaniecie wypoczeci to bedziecie lepiej myslec wink pozdrawiam i bede trzymac kciuki papapa papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:12 pm
Vykk sweet_chii Vykk ciom taka smutna....moge sie pokuc z toba ja swojego ty swojego...tylko ze ja do mojego kucia nie mam notatek xp ...fakt nie ma jak to byc leniwym xd xd xd heh, ale ja nie umiem sie uczyc,nic mi nie wychodzi crying i ty mi to mowisz...to ja mialem laske z analnych xd boze ale to zajebiscie brzmi xd a ja mam 2 z histy! w pierwszym semestrze wogole nie mialam dwoj! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:13 pm
Shizuka18 papatki ide do cieplego lozeczka spac ze swoim miskiem smile pewnie jutro tez tu bede, a raczej dzisiaj wink maturzysci nie kuc...lepiej polozcie sie spac, jak wstaniecie wypoczeci to bedziecie lepiej myslec wink pozdrawiam i bede trzymac kciuki papapa ja nie jestem maturzysta! sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:14 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk ciom taka smutna....moge sie pokuc z toba ja swojego ty swojego...tylko ze ja do mojego kucia nie mam notatek xp ...fakt nie ma jak to byc leniwym xd xd xd heh, ale ja nie umiem sie uczyc,nic mi nie wychodzi crying i ty mi to mowisz...to ja mialem laske z analnych xd boze ale to zajebiscie brzmi xd a ja mam 2 z histy! w pierwszym semestrze wogole nie mialam dwoj! gonk *przytul* bedzie dobrze musisz troche sobie odpoczac a potem zebrac w sobie i podkoc odpoczac powtorzyc i dokoc nowe...to sprawdzona metoda...niestety ja sie zawsze ucze an ostatnia chwile bo wczesniej mi sie nie chce razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:15 pm
sweet_chii Shizuka18 papatki ide do cieplego lozeczka spac ze swoim miskiem smile pewnie jutro tez tu bede, a raczej dzisiaj wink maturzysci nie kuc...lepiej polozcie sie spac, jak wstaniecie wypoczeci to bedziecie lepiej myslec wink pozdrawiam i bede trzymac kciuki papapa ja nie jestem maturzysta! sad powinnas sie cieszyc...masz jeszcze troche czasu a ja juz roczek tylko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|