|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:39 pm
Nightcatt revcat Nightcatt revcat ciekaw jestem tylko gdzie sie podziala moja najdrozsza Nightcatt..... pewnie sie gdzies zaszyla...... gdzie jestes o luba?!? smile tu jestem a tuttaj jestes tu sie chowasz moja droga :*:*:* smile kochanie a skad masz tego kotka na glowie? hmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:39 pm
chlip chlip...
buuuuuuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:40 pm
revcat Nightcatt revcat Nightcatt revcat ciekaw jestem tylko gdzie sie podziala moja najdrozsza Nightcatt..... pewnie sie gdzies zaszyla...... gdzie jestes o luba?!? smile tu jestem a tuttaj jestes tu sie chowasz moja droga :*:*:* smile kochanie a skad masz tego kotka na glowie? hmm? zzzz domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:40 pm
Ok ja zmykam lulu blaugh Milo mi tu bylo biggrin wroce tu jeszcze (niestety) xp Cya ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:42 pm
czas na mnie jutro moj wielki dzien zostan Kocie jak chcesz albo chodz spac dobranoc wszystkim wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:42 pm
hmmmm to moze ja tez poszukam w domu jakiegos kotka...... i sobie go na glowe wsadze razz co o tym sadzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:44 pm
VioLLeta Ok ja zmykam lulu blaugh Milo mi tu bylo biggrin wroce tu jeszcze (niestety) xp Cya ^^ do zo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:48 pm
Kukus VioLLeta Ok ja zmykam lulu blaugh Milo mi tu bylo biggrin wroce tu jeszcze (niestety) xp Cya ^^ do zo ja ci nie powiedzialam chyba, ze masz fajny nowy fryzek fryk... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:51 pm
sweet_chii Kukus VioLLeta Ok ja zmykam lulu blaugh Milo mi tu bylo biggrin wroce tu jeszcze (niestety) xp Cya ^^ do zo ja ci nie powiedzialam chyba, ze masz fajny nowy fryzek fryk... sad dziękuję bardzo... wiem, że fajniutki... ale chwilowo zarosłem, bo nie mam czasu by iść do fryzjera... ale myślę, że w najbliższym czasie znów go ogarnę do przyzwoitego stanu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:53 pm
Hejkum kejkum biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:53 pm
sweet_chii chlip chlip... buuuuuuuu crying co sie dzieje???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:58 pm
*bieshe sroobokret i swojego disckmana* arghh.... rozwale... domokun ... czemu nie chce sie właczyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:00 pm
Kitty ShadowCat *bieshe sroobokret i swojego disckmana* arghh.... rozwale... domokun ... czemu nie chce sie właczyc xp baterie włóż eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|