Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12072 12073 12074 12075 12076 12077 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon May 09, 2005 2:06 pm

Ibris
VioLLeta
hihi ^^
Witam Witam a jak tam LEci? ^^ uhu ja na serio sie tu zakochalam ale niewiem w czym w kim ^^ stressed
hmm...szkoda ze tu nie ma chata...latwiej bybylo blaugh Privy itp blaugh
Tutaj sa stuffy, eventy i PMki :> no to tak jak privy... od reszty jest wujowe gg XD

albo teraz wprowadzili opcje rozmoow jak na czacie na rybkach wink .. lowisz rybki i gadasz whee 3nodding
nio i sa jeszcze hangouty 3nodding

Lethiel
powiedzcie mi czy to moze cos znaczyc :

śnilo mi sie ze pilam herbate.. a ona ciagle wylewala sie na klawiatoore.. i tak przez caly czas O_o ..
nio i potem jak chcialam pisac.. to bylo takie "chlup chlup" i wszedzie pryskalo cherbatą xp
Ekhm... pan Freud twierdzil, ze cokolwiek plynnego, jak woda, znaczy poped sexualny... A cos, do czego mozna cos wlozyc czy wlac - zenski narzad rozrodczy. No to ja nie wiem razz

Gailenquen

racqel

Nightcatt
coz wlasny maz mnie nie zauwaza stare milego wieczoru wszystkim papaap
patki...

VioLLeta
Lethiel

śnilo mi sie ze pilam herbate.. a ona ciagle wylewala sie na klawiatoore.. i tak przez caly czas O_o ..
nio i potem jak chcialam pisac.. to bylo takie "chlup chlup" i wszedzie pryskalo cherbatą xp

hehe ja wolalabym wino xp od herbaty blaugh

xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Shizuka18

PostPosted: Mon May 09, 2005 2:07 pm

VioLLeta
Witam ^^

Witam witam smile smile
PostPosted: Mon May 09, 2005 2:07 pm

Ibris
Lethiel

Ekhm... pan Freud twierdzil, ze cokolwiek plynnego, jak woda, znaczy poped sexualny... A cos, do czego mozna cos wlozyc czy wlac - zenski narzad rozrodczy. No to ja nie wiem razz

eme O_o ... Freud byl dziwny O_o ..

Lethiel

Tipsy Lunatic

Kimagure-chan

PostPosted: Mon May 09, 2005 2:08 pm

VioLLeta
hihi ^^
Witam Witam a jak tam LEci? ^^ uhu ja na serio sie tu zakochalam ale niewiem w czym w kim ^^ stressed
hmm...szkoda ze tu nie ma chata...latwiej bybylo blaugh Privy itp blaugh
witam nową whee
PostPosted: Mon May 09, 2005 2:09 pm

Nieeee no za duzo was naraz blaugh piszczie na GG czy cios xp albo wybaczcie mi za yyy...nie polapanie sie jak co blaugh ale spoko po czasie zalapie sie blaugh yy to na czym skonczylismy...a no tak privy..ano teraz powiedzmy ze wiem...hmmm...spoko samouczek jestem.. (Czasem stressed len len len ^^) ...yyy....cos pisac blaugh Naga jestem ^^ prawie ..spokojnie kupie sobie ciuszki blaugh (odbilo mi chyba stressed )

yehl_girl

racqel

PostPosted: Mon May 09, 2005 2:09 pm

Ibris
Lethiel

Nie slucham Freuda, bo freud to niedojda !
uga!
PostPosted: Mon May 09, 2005 2:11 pm

No, a ja sie zbieram ^^''' Spaaaciu... *bierze ze soba swojego malego Kage juniora i zamyka sie w swojej komorce pod schodami*

Gailenquen

opcy

VioLLeta
Nieeee no za duzo was naraz blaugh piszczie na GG czy cios xp albo wybaczcie mi za yyy...nie polapanie sie jak co blaugh ale spoko po czasie zalapie sie blaugh yy to na czym skonczylismy...a no tak privy..ano teraz powiedzmy ze wiem...hmmm...spoko samouczek jestem.. (Czasem stressed len len len ^^) ...yyy....cos pisac blaugh Naga jestem ^^ prawie ..spokojnie kupie sobie ciuszki blaugh (odbilo mi chyba stressed )
Chaos Chaos in my head.......

Witam tych co tam pominelam xd o boszesz robie furore blaugh

yehl_girl

Kimagure-chan

PostPosted: Mon May 09, 2005 2:12 pm

heart now playing: slipknot- pulse of the maggots whee heart
PostPosted: Mon May 09, 2005 2:13 pm

Ibris
No, a ja sie zbieram ^^''' Spaaaciu... *bierze ze soba swojego malego Kage juniora i zamyka sie w swojej komorce pod schodami*

SLodziusich jak miodzik snowek xd

yehl_girl

racqel

PostPosted: Mon May 09, 2005 2:14 pm

VioLLeta
Ibris

SLodziusich jak miodzik snowek xd
snowek ?!
o kurrrde !
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12072 12073 12074 12075 12076 12077 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games