|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:06 pm
Ibris VioLLeta hihi ^^ Witam Witam a jak tam LEci? ^^ uhu ja na serio sie tu zakochalam ale niewiem w czym w kim ^^ stressed hmm...szkoda ze tu nie ma chata...latwiej bybylo blaugh Privy itp blaugh Tutaj sa stuffy, eventy i PMki :> no to tak jak privy... od reszty jest wujowe gg XD albo teraz wprowadzili opcje rozmoow jak na czacie na rybkach wink .. lowisz rybki i gadasz whee 3nodding nio i sa jeszcze hangouty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel powiedzcie mi czy to moze cos znaczyc : śnilo mi sie ze pilam herbate.. a ona ciagle wylewala sie na klawiatoore.. i tak przez caly czas O_o .. nio i potem jak chcialam pisac.. to bylo takie "chlup chlup" i wszedzie pryskalo cherbatą xp Ekhm... pan Freud twierdzil, ze cokolwiek plynnego, jak woda, znaczy poped sexualny... A cos, do czego mozna cos wlozyc czy wlac - zenski narzad rozrodczy. No to ja nie wiem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt coz wlasny maz mnie nie zauwaza stare milego wieczoru wszystkim papaap patki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Lethiel powiedzcie mi czy to moze cos znaczyc : śnilo mi sie ze pilam herbate.. a ona ciagle wylewala sie na klawiatoore.. i tak przez caly czas O_o .. nio i potem jak chcialam pisac.. to bylo takie "chlup chlup" i wszedzie pryskalo cherbatą xp hehe ja wolalabym wino xp od herbaty blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:07 pm
Ibris Lethiel powiedzcie mi czy to moze cos znaczyc : śnilo mi sie ze pilam herbate.. a ona ciagle wylewala sie na klawiatoore.. i tak przez caly czas O_o .. nio i potem jak chcialam pisac.. to bylo takie "chlup chlup" i wszedzie pryskalo cherbatą xp Ekhm... pan Freud twierdzil, ze cokolwiek plynnego, jak woda, znaczy poped sexualny... A cos, do czego mozna cos wlozyc czy wlac - zenski narzad rozrodczy. No to ja nie wiem razz eme O_o ... Freud byl dziwny O_o ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:08 pm
VioLLeta hihi ^^ Witam Witam a jak tam LEci? ^^ uhu ja na serio sie tu zakochalam ale niewiem w czym w kim ^^ stressed hmm...szkoda ze tu nie ma chata...latwiej bybylo blaugh Privy itp blaugh witam nową whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:09 pm
Nieeee no za duzo was naraz blaugh piszczie na GG czy cios xp albo wybaczcie mi za yyy...nie polapanie sie jak co blaugh ale spoko po czasie zalapie sie blaugh yy to na czym skonczylismy...a no tak privy..ano teraz powiedzmy ze wiem...hmmm...spoko samouczek jestem.. (Czasem stressed len len len ^^) ...yyy....cos pisac blaugh Naga jestem ^^ prawie ..spokojnie kupie sobie ciuszki blaugh (odbilo mi chyba stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:09 pm
Ibris Lethiel powiedzcie mi czy to moze cos znaczyc : śnilo mi sie ze pilam herbate.. a ona ciagle wylewala sie na klawiatoore.. i tak przez caly czas O_o .. nio i potem jak chcialam pisac.. to bylo takie "chlup chlup" i wszedzie pryskalo cherbatą xp Ekhm... pan Freud twierdzil, ze cokolwiek plynnego, jak woda, znaczy poped sexualny... A cos, do czego mozna cos wlozyc czy wlac - zenski narzad rozrodczy. No to ja nie wiem razz Nie slucham Freuda, bo freud to niedojda ! uga!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:11 pm
No, a ja sie zbieram ^^''' Spaaaciu... *bierze ze soba swojego malego Kage juniora i zamyka sie w swojej komorce pod schodami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Nieeee no za duzo was naraz blaugh piszczie na GG czy cios xp albo wybaczcie mi za yyy...nie polapanie sie jak co blaugh ale spoko po czasie zalapie sie blaugh yy to na czym skonczylismy...a no tak privy..ano teraz powiedzmy ze wiem...hmmm...spoko samouczek jestem.. (Czasem stressed len len len ^^) ...yyy....cos pisac blaugh Naga jestem ^^ prawie ..spokojnie kupie sobie ciuszki blaugh (odbilo mi chyba stressed ) Chaos Chaos in my head.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam tych co tam pominelam xd o boszesz robie furore blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:12 pm
heart now playing: slipknot- pulse of the maggots whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:13 pm
Ibris No, a ja sie zbieram ^^''' Spaaaciu... *bierze ze soba swojego malego Kage juniora i zamyka sie w swojej komorce pod schodami* SLodziusich jak miodzik snowek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:14 pm
VioLLeta Ibris No, a ja sie zbieram ^^''' Spaaaciu... *bierze ze soba swojego malego Kage juniora i zamyka sie w swojej komorce pod schodami* SLodziusich jak miodzik snowek xd snowek ?! o kurrrde !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|