|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:59 pm
opcy novelin racqel novelin Witam ppl ^^ Na chwile wpadłam, zaraz się ide uczyć biggrin xd a ładnie to tak ? wink No nie ladnie, ale ... ale to JEGO wina razz tak wiem to moja wina...... 3nodding Kurde Opcy. Jest źle. Bo ja nie pamiętam kiedy razem spaliśmy gonk hehe HEy IB whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kooocie Kicius kici kici kotecku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:00 pm
novelin Kurde Opcy. Jest źle. Bo ja nie pamiętam kiedy razem spaliśmy gonk hehe HEy IB whee ja tez nie pamietam ale zakladam ze bylo dobrze..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:01 pm
4laugh whee witaj wink *przytuuuuuuuuuuul* whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:01 pm
Witamy wsrod polzywych, Vi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:02 pm
jej... wszystko ściągnięte heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:02 pm
coz wlasny maz mnie nie zauwaza stare milego wieczoru wszystkim papaap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:03 pm
hihi ^^ Witam Witam a jak tam LEci? ^^ uhu ja na serio sie tu zakochalam ale niewiem w czym w kim ^^ stressed hmm...szkoda ze tu nie ma chata...latwiej bybylo blaugh Privy itp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:04 pm
VioLLeta hihi ^^ Witam Witam a jak tam LEci? ^^ uhu ja na serio sie tu zakochalam ale niewiem w czym w kim ^^ stressed hmm...szkoda ze tu nie ma chata...latwiej bybylo blaugh Privy itp blaugh Tutaj sa stuffy, eventy i PMki :> no to tak jak privy... od reszty jest wujowe gg XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
powiedzcie mi czy to moze cos znaczyc :
śnilo mi sie ze pilam herbate.. a ona ciagle wylewala sie na klawiatoore.. i tak przez caly czas O_o .. nio i potem jak chcialam pisac.. to bylo takie "chlup chlup" i wszedzie pryskalo cherbatą xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta hihi ^^ Witam Witam a jak tam LEci? ^^ uhu ja na serio sie tu zakochalam ale niewiem w czym w kim ^^ stressed hmm...szkoda ze tu nie ma chata...latwiej bybylo blaugh Privy itp blaugh pewnie chodzi o mnie..... wink a privy sa (PM albo Hangout) ugabuga!!!! pogielo mnie!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:06 pm
Lethiel powiedzcie mi czy to moze cos znaczyc : śnilo mi sie ze pilam herbate.. a ona ciagle wylewala sie na klawiatoore.. i tak przez caly czas O_o .. nio i potem jak chcialam pisac.. to bylo takie "chlup chlup" i wszedzie pryskalo cherbatą xp hehe ja wolalabym wino xp od herbaty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|