|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:48 pm
opcy LP_PL opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* *łapie za noge i wkładam mu ją w dupę* *zaczynaja mu wyrastac macki* Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn*opluwa go niestrawionymi szczatkami blizej nieokreslonych istot* *lecz jest za głupi i opluwa sam siebie(nie tylko resztkami)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:49 pm
Szkoda że musze iść poklikał bym jeszcze z tobą domokun Do jutra!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:49 pm
opcy LP_PL opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* *łapie za noge i wkładam mu ją w dupę* *zaczynaja mu wyrastac macki* Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn*opluwa go niestrawionymi szczatkami blizej nieokreslonych istot* hmm poczekam na koniec pana LP biggrin *stoi w koncie i patrzy z zamilowaniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:50 pm
LP_PL opcy LP_PL opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* *łapie za noge i wkładam mu ją w dupę* *zaczynaja mu wyrastac macki* Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn*opluwa go niestrawionymi szczatkami blizej nieokreslonych istot* *lecz jest za głupi i opluwa sam siebie(nie tylko resztkami)* Iah! SHUB-NIGGURATH!ZARIATNATMIX, JANNA, ETITNAMUS, HAYRAS, FABELLERON, FUBENTRONTY, BRAZO, TABRASOL, NISA, VARF-SHUB-NIGGURATH ! GABOTS MEMBROT! domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:50 pm
revcat opcy LP_PL opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* *łapie za noge i wkładam mu ją w dupę* *zaczynaja mu wyrastac macki* Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn*opluwa go niestrawionymi szczatkami blizej nieokreslonych istot* hmm poczekam na koniec pana LP biggrin *stoi w koncie i patrzy z zamilowaniem* juz sie skonczyl : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat opcy LP_PL opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* *łapie za noge i wkładam mu ją w dupę* *zaczynaja mu wyrastac macki* Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn*opluwa go niestrawionymi szczatkami blizej nieokreslonych istot* hmm poczekam na koniec pana LP biggrin *stoi w koncie i patrzy z zamilowaniem* I jeszcze jedno! NIE DOCZEKANIE TWOJE!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
siada w kacie rrozklada sie ufff polowa za mna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:52 pm
revcat hmm poczekam na koniec pana LP biggrin *stoi w koncie i patrzy z zamilowaniem* a tak apropo moglbys zaakceptowac w koncu moje podanie o gaiowe kumplostwo !? zaraz ponowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy LP_PL opcy LP_PL opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* *łapie za noge i wkładam mu ją w dupę* *zaczynaja mu wyrastac macki* Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn*opluwa go niestrawionymi szczatkami blizej nieokreslonych istot* *lecz jest za głupi i opluwa sam siebie(nie tylko resztkami)* Iah! SHUB-NIGGURATH!ZARIATNATMIX, JANNA, ETITNAMUS, HAYRAS, FABELLERON, FUBENTRONTY, BRAZO, TABRASOL, NISA, VARF-SHUB-NIGGURATH ! GABOTS MEMBROT! domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun 4laugh yay !!! rozwal !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Maj Gad... inteligencja godna og ^^ Witam ppl ^^ Na chwile wpadłam, zaraz się ide uczyć biggrin xd ja tez, dzis nie idu spac... wogole : /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:54 pm
novelin Witam ppl ^^ Na chwile wpadłam, zaraz się ide uczyć biggrin xd a ładnie to tak ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:55 pm
racqel novelin Witam ppl ^^ Na chwile wpadłam, zaraz się ide uczyć biggrin xd a ładnie to tak ? wink No nie ladnie, ale ... ale to JEGO wina razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:56 pm
novelin racqel novelin Witam ppl ^^ Na chwile wpadłam, zaraz się ide uczyć biggrin xd a ładnie to tak ? wink No nie ladnie, ale ... ale to JEGO wina razz tak wiem to moja wina...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:56 pm
novelin racqel novelin Witam ppl ^^ Na chwile wpadłam, zaraz się ide uczyć biggrin xd a ładnie to tak ? wink No nie ladnie, ale ... ale to JEGO wina razz jak tak, to spoko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|