|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:37 pm
Myślałem że będziecie bardziej kreatywni odemnie!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:38 pm
Kitty ShadowCat sweet_chii ratunku.... crying crying crying juz lacznie 48 godzin nie moge napisac jednego wypracowania crying crying crying wypalilam sie umyslowo crying crying crying a o czym wypracowanko? analiza porownawcza dwoch ogrodow, temat mi sie naprawde podoba ale mam cholerna pustke w glowie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel- fajniutki kapelusz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:39 pm
LP_PL Myślałem że będziecie bardziej kreatywni odemnie!!! blaugh jestesmy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:39 pm
racqel revcat Lethiel Revcat LP .. cytaty !!!! gonk xd mamo zmiescilem sie w pieciu smile pamietam i nie krzycz na mnie sad wlasnie, dobry szef nie lamie regul ! i co powiesz Kot? - bal u senatora ? : ) niezle wygladasz moj uczniu ...bal to bedzie jak mi nie znajda indeksu w dziekanacie.....ojj co to bedzie za bal...... a u senatora juz sie skonczyl... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:42 pm
opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* O.o ... *trzyma sie kwiatka* bardzo kreatywne opcoosiu musze przyznac 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:42 pm
opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* *łapie za noge i wkładam mu ją w dupę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:43 pm
opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* ^__________^ Cthulhu na niego!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:43 pm
revcat niezle wygladasz moj uczniu ...bal to bedzie jak mi nie znajda indeksu w dziekanacie.....ojj co to bedzie za bal...... a u senatora juz sie skonczyl... razz o ? jak to ? skonczyl sie ?! a o paniach z dziekanatu to z opcym pogadaj, ja tych potworow juz od jakiegos czasu nie musze zwalczac. Kitt - dzieki, dzis chyba jestem uosobieniem kiczu i kreatywnosci blah!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:44 pm
revcat niezle wygladasz moj uczniu ...bal to bedzie jak mi nie znajda indeksu w dziekanacie.....ojj co to bedzie za bal...... a u senatora juz sie skonczyl... razz o ? jak to ? skonczyl sie ?! a o paniach z dziekanatu to z opcym pogadaj, ja tych potworow juz od jakiegos czasu nie musze zwalczac. Kitt - dzieki, dzis chyba jestem uosobieniem kiczu i kreatywnosci blah! /edit I'm retarded & I post twice...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:46 pm
LP_PL opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* *łapie za noge i wkładam mu ją w dupę* *zaczynaja mu wyrastac macki* Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn*opluwa go niestrawionymi szczatkami blizej nieokreslonych istot*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:47 pm
opcy LP_PL opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* *łapie za noge i wkładam mu ją w dupę* *zaczynaja mu wyrastac macki* Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn*opluwa go niestrawionymi szczatkami blizej nieokreslonych istot* *siedzi na ziemi i bawie sie cltulhuballem* XDDD odgryzc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel revcat niezle wygladasz moj uczniu ...bal to bedzie jak mi nie znajda indeksu w dziekanacie.....ojj co to bedzie za bal...... a u senatora juz sie skonczyl... razz o ? jak to ? skonczyl sie ?! a o paniach z dziekanatu to z opcym pogadaj, ja tych potworow juz od jakiegos czasu nie musze zwalczac. Kitt - dzieki, dzis chyba jestem uosobieniem kiczu i kreatywnosci blah! /edit I'm retarded & I post twice... nie mam juz sily o tym gadac.....dzwonilem tam i je $%#$%% delikatnie mowiac....... musze to osobiscie zalatwic..amoze zalatwi to Warczacy na Pchly? hie hie hie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy LP_PL opcy LP_PL Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp *kopie go w krocze* *łapie za noge i wkładam mu ją w dupę* *zaczynaja mu wyrastac macki* Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn*opluwa go niestrawionymi szczatkami blizej nieokreslonych istot* *kurczowo trzyma sie kwiatka* jejq.. jakie mam widoki !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|