|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:32 pm
yay... mam nagranka whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat hmm no to opcy jest nas dwoch.. jestem gnoj numer dwa....o ******** class="smilies smilies_razz"> razz ale ty nie jestes zgorzknialym bucem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy te...... ja tu jestem etatowym gnojem i bucem!!!!!!! scream *skok na gnoja i buce* *wdrapooje sie na glowe* 4laugh *schyl* *przytuuuuuuuuul* whee whee whee oi! helou bejbe! wink mrrraauuurrr :> Ni !!! xd *wyciąga grzebyczek ktoory poblyskooje w świetle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
heart heart heart heart mnie masz przytulac a nie wszystki dookoła*comk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Revcat LP .. cytaty !!!! gonk xd mamo zmiescilem sie w pieciu smile pamietam i nie krzycz na mnie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:33 pm
Ibris Omega Sun wiem co napisze, o czym lac wode tylko sek w tym, ze mi sie nie chce dzisiaj nic. Najchetniej polozylabym sie i przespala caly tydzien stressed Mam zly dzien xp Zaczne o genezie tego zdanka, wykorzystam cytat od Baliaur i a potem bede zamiast opowiadac o nadawaniu nazw pisac o , "wrzucaniu ludzi do przegrodek" mowiac potocznie i o tym, ze podzial wlasciwie nic nie zmienia. Teraz wytlumaczylam to zbyt ogolnie wiec troche chaotycznie to brzmi ale jednak nawiazuje do nazwy xp ;> Ty... no to zle nie jest. Poradzisz sobie spokojnie xd A jeszcze mzoe wyjdzie Ci tego wiecej niz te 5min. Szufladkowanie to temat rzeka, wielka rzeka 3nodding Skonczysz, polozysz sie zadowolona spac a jutro zdasz XD no to ide pisac i sie wyspac. Dziekuje Ibris za "duchowe" wsparcie wink 4laugh dobranoc wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nadal nuda!!! Zróbcie coś z tym!!! xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt heart heart heart heart mnie masz przytulac a nie wszystki dookoła*comk* ale ja tak z kolezenstwa..ciebie przytulam inaczej wink *podchodzi, tuli i caluje w nosek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Lethiel Revcat LP .. cytaty !!!! gonk xd mamo zmiescilem sie w pieciu smile pamietam i nie krzycz na mnie sad ja nie krzycze xd .. ja wooołam XD .. i napisaleś 6 cytat.. wszystko widze !! xd branoć Omi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:34 pm
ratunku.... crying crying crying juz lacznie 48 godzin nie moge napisac jednego wypracowania crying crying crying
wypalilam sie umyslowo crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:35 pm
Lethiel revcat Lethiel Revcat LP .. cytaty !!!! gonk xd mamo zmiescilem sie w pieciu smile pamietam i nie krzycz na mnie sad ja nie krzycze xd .. ja wooołam XD .. i napisaleś 6 cytat.. wszystko widze !! xd branoć Omi whee a faktycznie smile hihihi wybacz juz nie bede.. smile tak to jest jak sie okularow nie zaklada na starosc hihihihih razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:35 pm
sweet_chii ratunku.... crying crying crying juz lacznie 48 godzin nie moge napisac jednego wypracowania crying crying crying wypalilam sie umyslowo crying crying crying ech.. ja tak mam od ok roku xp witaj Chii 4laugh *rzytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:36 pm
sweet_chii ratunku.... crying crying crying juz lacznie 48 godzin nie moge napisac jednego wypracowania crying crying crying wypalilam sie umyslowo crying crying crying a o czym wypracowanko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Lethiel revcat Lethiel Revcat LP .. cytaty !!!! gonk xd mamo zmiescilem sie w pieciu smile pamietam i nie krzycz na mnie sad ja nie krzycze xd .. ja wooołam XD .. i napisaleś 6 cytat.. wszystko widze !! xd branoć Omi whee a faktycznie smile hihihi wybacz juz nie bede.. smile tak to jest jak sie okularow nie zaklada na starosc hihihihih razz xd jejq.. jak ja lubiu sie bawic w moda xd 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Lethiel Revcat LP .. cytaty !!!! gonk xd mamo zmiescilem sie w pieciu smile pamietam i nie krzycz na mnie sad wlasnie, dobry szef nie lamie regul ! i co powiesz Kot? - bal u senatora ? : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|