|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:23 pm
revcat Lethiel revcat zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo? witaj wink *przytuuuuuuuuul* witaj smile *podchodzi i przytula* smile whee czemu tak cichacie xd ... noodno mi sie robi XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:23 pm
revcat Lethiel revcat zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo? witaj wink *przytuuuuuuuuul* witaj smile *podchodzi i przytula* Ja Ci poprzytulam gnoju stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:25 pm
Nightcatt revcat Lethiel revcat zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo? witaj wink *przytuuuuuuuuul* witaj smile *podchodzi i przytula* Ja Ci poprzytulam gnoju stare xd xd xd nighti *przytuuuuuuuul* 4laugh przeciesh on mnie tylko na przywitanie przytulał 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:25 pm
Lethiel revcat Lethiel revcat zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo? witaj wink *przytuuuuuuuuul* witaj smile *podchodzi i przytula* smile whee czemu tak cichacie xd ... noodno mi sie robi XP Lethiel ma rację NUDA!!! xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:26 pm
LP_PL Lethiel ma rację NUDA!!! xp xp xp jejq.. "Lethiel ma racje" podoba mi sie to :] xd *rozsiada sie na stosiku poduszek doomna* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:26 pm
Omega Sun wiem co napisze, o czym lac wode tylko sek w tym, ze mi sie nie chce dzisiaj nic. Najchetniej polozylabym sie i przespala caly tydzien stressed Mam zly dzien xp Zaczne o genezie tego zdanka, wykorzystam cytat od Baliaur i a potem bede zamiast opowiadac o nadawaniu nazw pisac o , "wrzucaniu ludzi do przegrodek" mowiac potocznie i o tym, ze podzial wlasciwie nic nie zmienia. Teraz wytlumaczylam to zbyt ogolnie wiec troche chaotycznie to brzmi ale jednak nawiazuje do nazwy xp ;> Ty... no to zle nie jest. Poradzisz sobie spokojnie xd A jeszcze mzoe wyjdzie Ci tego wiecej niz te 5min. Szufladkowanie to temat rzeka, wielka rzeka 3nodding Skonczysz, polozysz sie zadowolona spac a jutro zdasz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:27 pm
LP_PL Lethiel revcat Lethiel revcat zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo? witaj wink *przytuuuuuuuuul* witaj smile *podchodzi i przytula* smile whee czemu tak cichacie xd ... noodno mi sie robi XP Lethiel ma rację NUDA!!! xp xp xp a co wy tak narzekacie???? jezeli jest nudno to zrobimy cos z tym wszyscy... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:28 pm
Nightcatt revcat Lethiel revcat zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo? witaj wink *przytuuuuuuuuul* witaj smile *podchodzi i przytula* Ja Ci poprzytulam gnoju stare te...... ja tu jestem etatowym gnojem i bucem!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:28 pm
hej wie ktoś czemu gac nie działa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:29 pm
opcy te...... ja tu jestem etatowym gnojem i bucem!!!!!!! scream *skok na gnoja i buce* *wdrapooje sie na glowe* 4laugh *schyl* *przytuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:29 pm
revcat LP_PL Lethiel revcat Lethiel revcat zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo? witaj wink *przytuuuuuuuuul* witaj smile *podchodzi i przytula* smile whee Więc niech ktoś zacznie jakiś ciekawy temat!! xp czemu tak cichacie xd ... noodno mi sie robi XP Lethiel ma rację NUDA!!! xp xp xp a co wy tak narzekacie???? jezeli jest nudno to zrobimy cos z tym wszyscy... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:30 pm
Jaswinder hej wie ktoś czemu gac nie działa? moze cos poprawiaja.. albo dodaja jakies nowe itemki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Nightcatt revcat Lethiel revcat zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo? witaj wink *przytuuuuuuuuul* witaj smile *podchodzi i przytula* Ja Ci poprzytulam gnoju stare te...... ja tu jestem etatowym gnojem i bucem!!!!!!! scream hmm no to opcy jest nas dwoch.. jestem gnoj numer dwa....o ******** class="smilies smilies_razz"> razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Revcat LP .. cytaty !!!! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:31 pm
Lethiel opcy te...... ja tu jestem etatowym gnojem i bucem!!!!!!! scream *skok na gnoja i buce* *wdrapooje sie na glowe* 4laugh *schyl* *przytuuuuuuuuul* whee whee whee oi! helou bejbe! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|