|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:12 pm
Kto jeszcze chodzi do mojego gimnazjum?? (gim. nr. 8 w Katowicach)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:13 pm
Akiko Tamashii Nightcatt Akiko Tamashii Nightcatt Akiko Tamashii sweatdrop potrzebuje psychologa czy siakos sie nazywa ten czlowiek razz nie wiem dlaczego ale rzucilam dlugopisem i walnelam glowa w biorko............taki odruch/impuls? O_o' cos ze mna juz nie tak _-_ nerwica wink eek o nie......... sweatdrop moze masz tez tak ze jesli sie nie rozpłaczesz to czyms rzucisz jesli nie rzucisz to sie rozpłaczesz albo sie drzesz w niebogłosy?? placz to dusze w sobie xp tak wiec rzadko placze. zamiast plakac robie sie nerwowa, dre sie, przeklinam, bije, drapie surprised sweatdrop no to witam w klubie ja mam oprocz tego dusznosci i nerwice zoladkowa nie daj sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:14 pm
LP_PL Kto jeszcze chodzi do mojego gimnazjum?? (gim. nr. 8 w Katowicach) ja! tylko mnie jeszcze nie widziales po prostu.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:14 pm
Akiko Tamashii Nightcatt Akiko Tamashii Nightcatt Akiko Tamashii sweatdrop potrzebuje psychologa czy siakos sie nazywa ten czlowiek razz nie wiem dlaczego ale rzucilam dlugopisem i walnelam glowa w biorko............taki odruch/impuls? O_o' cos ze mna juz nie tak _-_ nerwica wink eek o nie......... sweatdrop moze masz tez tak ze jesli sie nie rozpłaczesz to czyms rzucisz jesli nie rzucisz to sie rozpłaczesz albo sie drzesz w niebogłosy?? placz to dusze w sobie xp tak wiec rzadko placze. zamiast plakac robie sie nerwowa, dre sie, przeklinam, bije, drapie surprised sweatdrop ofc. tez rzucam xp brrr..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:15 pm
ninja *wdrapooje sie na parcie totela* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:15 pm
Omega Sun Ibris Omega Sun ok, zostalam olana :/to ja ide pisac glupia mowe o "rozach" xp Jeszcze nad tym siedzisz?! Ygh... xp Milego... Kitt, http://mp3dimension.com ,ew. powiedz czego szukasz. szczerze?- nawet nie zaczelam sweatdrop Nie moge juz na to patrzec, jakos weny brak, humoru i wszystkiego xp Ale to milo, ze chociaz jedna osoba mnie zauwazyla sad A na necie nic nie pisza? Zreszta... XD z tego co pamietam, to to zdanie mozna bylo interpretowac na rozne sposoby. I nikt sie nie bedie czepial... To az takie straszne? masz juz cos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:17 pm
opcy LP_PL Kto jeszcze chodzi do mojego gimnazjum?? (gim. nr. 8 w Katowicach) ja! tylko mnie jeszcze nie widziales po prostu..... heh, no pewnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:18 pm
Nightcatt no to witam w klubie ja mam oprocz tego dusznosci i nerwice zoladkowa nie daj sie wink omg gonk zarazilam sie od mojego brata..................... stare ofc ze nie daje sie! ^^ tylko przy rodzince mam nerwowke! xd *dumna* sweatdrop za duzo rzucalam sie na kolegow i ich drapalam i bilam a przy tym przeklinalam ............ a potem bylo mi zle gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:18 pm
zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:19 pm
aaaaaa!! moje pranie !!!!! *wybiega*
/edit zaraz wracam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:19 pm
revcat zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo? witaj wink *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:20 pm
]Goth bless[ Kitty ShadowCat opcy znam ale na strony warezowe nie ma ogolnego wstepu....... aha.... to skąd ja to ściągne.... crying ja musze to miec crying Sprobuj tutaj - http://www.mp3shits.com/U gory wpisujesz nazwe jejq dziękooje 4laugh ściągnęło sie i to szybko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:20 pm
racqel aaaaaa!! moje pranie !!!!! *wybiega* O_o .... eme.. papa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:21 pm
Lethiel revcat zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo? witaj wink *przytuuuuuuuuul* witaj smile *podchodzi i przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:23 pm
Ibris Omega Sun szczerze?- nawet nie zaczelam sweatdrop Nie moge juz na to patrzec, jakos weny brak, humoru i wszystkiego xp Ale to milo, ze chociaz jedna osoba mnie zauwazyla sad A na necie nic nie pisza? Zreszta... XD z tego co pamietam, to to zdanie mozna bylo interpretowac na rozne sposoby. I nikt sie nie bedie czepial... To az takie straszne? masz juz cos? wiem co napisze, o czym lac wode tylko sek w tym, ze mi sie nie chce dzisiaj nic. Najchetniej polozylabym sie i przespala caly tydzien stressed Mam zly dzien xp Zaczne o genezie tego zdanka, wykorzystam cytat od Baliaur i a potem bede zamiast opowiadac o nadawaniu nazw pisac o , "wrzucaniu ludzi do przegrodek" mowiac potocznie i o tym, ze podzial wlasciwie nic nie zmienia. Teraz wytlumaczylam to zbyt ogolnie wiec troche chaotycznie to brzmi ale jednak nawiazuje do nazwy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|