Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12066 12067 12068 12069 12070 12071 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

crazy chaz

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:12 pm

Kto jeszcze chodzi do mojego gimnazjum?? (gim. nr. 8 w Katowicach)
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:13 pm

Akiko Tamashii
Nightcatt
Akiko Tamashii
Nightcatt
Akiko Tamashii
sweatdrop potrzebuje psychologa czy siakos sie nazywa ten czlowiek razz nie wiem dlaczego ale rzucilam dlugopisem i walnelam glowa w biorko............taki odruch/impuls? O_o'
cos ze mna juz nie tak _-_
nerwica wink
eek o nie......... sweatdrop
moze masz tez tak ze jesli sie nie rozpłaczesz to czyms rzucisz jesli nie rzucisz to sie rozpłaczesz albo sie drzesz w niebogłosy??
placz to dusze w sobie xp tak wiec rzadko placze. zamiast plakac robie sie nerwowa, dre sie, przeklinam, bije, drapie surprised sweatdrop
no to witam w klubie ja mam oprocz tego dusznosci i nerwice zoladkowa nie daj sie wink

Nightcatt

opcy

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:14 pm

LP_PL
ja! tylko mnie jeszcze nie widziales po prostu.....
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:14 pm

Akiko Tamashii
Nightcatt
Akiko Tamashii
Nightcatt
Akiko Tamashii
sweatdrop potrzebuje psychologa czy siakos sie nazywa ten czlowiek razz nie wiem dlaczego ale rzucilam dlugopisem i walnelam glowa w biorko............taki odruch/impuls? O_o'
cos ze mna juz nie tak _-_
nerwica wink
eek o nie......... sweatdrop
moze masz tez tak ze jesli sie nie rozpłaczesz to czyms rzucisz jesli nie rzucisz to sie rozpłaczesz albo sie drzesz w niebogłosy??
placz to dusze w sobie xp tak wiec rzadko placze. zamiast plakac robie sie nerwowa, dre sie, przeklinam, bije, drapie surprised sweatdrop
ofc. tez rzucam xp
brrr..

racqel

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:15 pm

ninja
*wdrapooje sie na parcie totela*
ninja
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:15 pm

Omega Sun
Ibris
Omega Sun
ok, zostalam olana :/
to ja ide pisac glupia mowe o "rozach" xp
Jeszcze nad tym siedzisz?! Ygh... xp Milego...

Kitt, http://mp3dimension.com ,ew. powiedz czego szukasz.

szczerze?- nawet nie zaczelam sweatdrop Nie moge juz na to patrzec, jakos weny brak, humoru i wszystkiego xp Ale to milo, ze chociaz jedna osoba mnie zauwazyla sad
A na necie nic nie pisza? Zreszta... XD z tego co pamietam, to to zdanie mozna bylo interpretowac na rozne sposoby. I nikt sie nie bedie czepial... To az takie straszne? masz juz cos?

Gailenquen

crazy chaz

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:17 pm

opcy
LP_PL
ja! tylko mnie jeszcze nie widziales po prostu.....

heh, no pewnie wink
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:18 pm

Nightcatt
no to witam w klubie ja mam oprocz tego dusznosci i nerwice zoladkowa nie daj sie wink
omg gonk zarazilam sie od mojego brata..................... stare
ofc ze nie daje sie! ^^ tylko przy rodzince mam nerwowke! xd *dumna*
sweatdrop za duzo rzucalam sie na kolegow i ich drapalam i bilam a przy tym przeklinalam ............ a potem bylo mi zle gonk xp

Akiko Tamashii

revcat

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:18 pm

zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo?
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:19 pm

aaaaaa!! moje pranie !!!!! *wybiega*

/edit zaraz wracam !

racqel

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:19 pm

revcat
zycie jest do kitu.... siemalitis wszystkim smile witaj brachu... razz co tam nowego sie urodzilo?

witaj wink
*przytuuuuuuuuul*
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:20 pm

]Goth bless[
Kitty ShadowCat
opcy
znam ale na strony warezowe nie ma ogolnego wstepu.......
aha....
to skąd ja to ściągne.... crying ja musze to miec crying

Sprobuj tutaj - http://www.mp3shits.com/
U gory wpisujesz nazwe
jejq dziękooje 4laugh ściągnęło sie i to szybko whee

Kimagure-chan

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:20 pm

racqel
aaaaaa!! moje pranie !!!!! *wybiega*

O_o ....
eme.. papa xd
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:21 pm

Lethiel
revcat

witaj wink
*przytuuuuuuuuul*

witaj smile *podchodzi i przytula*

revcat

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:23 pm

Ibris
Omega Sun

szczerze?- nawet nie zaczelam sweatdrop Nie moge juz na to patrzec, jakos weny brak, humoru i wszystkiego xp Ale to milo, ze chociaz jedna osoba mnie zauwazyla sad
A na necie nic nie pisza? Zreszta... XD z tego co pamietam, to to zdanie mozna bylo interpretowac na rozne sposoby. I nikt sie nie bedie czepial... To az takie straszne? masz juz cos?

wiem co napisze, o czym lac wode tylko sek w tym, ze mi sie nie chce dzisiaj nic. Najchetniej polozylabym sie i przespala caly tydzien stressed Mam zly dzien xp
Zaczne o genezie tego zdanka, wykorzystam cytat od Baliaur i a potem bede zamiast opowiadac o nadawaniu nazw pisac o , "wrzucaniu ludzi do przegrodek" mowiac potocznie i o tym, ze podzial wlasciwie nic nie zmienia. Teraz wytlumaczylam to zbyt ogolnie wiec troche chaotycznie to brzmi ale jednak nawiazuje do nazwy xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12066 12067 12068 12069 12070 12071 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games