|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:40 pm
M-Teen LP_PL M-Teen LP_PL Opcy ja ci dam zdjęcie jej majtek.......!!! Tylko które.............??? blaugh redface biggrin confused i co ci to da? kiedy to nie moje? stare sama sobie sie dziwie po raz kolejny Z KIM JA SIE DO CHOLERY ZADAJE.. a njagorsze, że jutro mamy obok siebie leckje o zgrozo gonk Ciesz się puki możesz jestem chory sad eek JAKIE SZCZESCIE NIE WIDZIEC CIE JUTRO W BUDZIE!!! za to dzisiaj pawlika widzialam xp stressed gonk Więc osobiście pawlikowi coś powiem o tobie i może to ciebie ucieszy?? P.S opcy nie dam ci tego zdjęcia jeszcze się przestraszysz!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:41 pm
racqel Nightcatt LP_PL Widze że temacik nam zbladł!!! To może znowu o LP?? biggrin blaugh aaaaa razi *zaslania oczy* idz sie ubierz stare jak masz Kocura na gg, to mu powiedz, zeby tu przyszedl mnie zobaczyc napisz mu tylko, ze u Senatora Bal smile ... moje kociatko pije mleczko ale jak skonczy to mu powiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Potrzebuje psychoanalityka pooooomocy scream a co mojego prywatnego nie ma na gg? ewentualnie zapraszam do gabinetu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaaaaaaaaaa jutro matura crying sweatdrop crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:42 pm
racqel Nightcatt Potrzebuje psychoanalityka pooooomocy scream a co mojego prywatnego nie ma na gg? ewentualnie zapraszam do gabinetu... problem jest z nim zwiazany sad scream zabije sie normalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen LP_PL Widze że temacik nam zbladł!!! To może znowu o LP?? biggrin blaugh milcz stare ......... LEPIEJ POGADAĆ O PP, no nie prezes blaugh whee 3nodding ? oi! wlasnie trunka dostalem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy- jak jusz wejde na tą strone www.mp3.wp.pl to co kliknąć zeby wyszukac jakies nagranie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:43 pm
Stokrotka aaaaaaaaaaaa jutro matura crying sweatdrop crying crying nie ma sie co bac smile wszystko bedzie dobrze smile ja maturke mam za rok i pewnie oszaleje z nerwow...ale narazie sie nia nie martwie wink bede trzymac kciuki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:43 pm
Stokrotka aaaaaaaaaaaa jutro matura crying sweatdrop crying crying chodz do meliny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:44 pm
LP_PL P.S opcy nie dam ci tego zdjęcia jeszcze się przestraszysz!! zdjec majtek mlodych dziewczyn to sie nie bojem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przytulcie crying scream gonk crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt racqel Nightcatt Potrzebuje psychoanalityka pooooomocy scream a co mojego prywatnego nie ma na gg? ewentualnie zapraszam do gabinetu... problem jest z nim zwiazany sad scream zabije sie normalnie no to trafilas na specjaliste ! ten osobnik juz od 15 lat jest pod moja obserwacja... powaznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy LP_PL P.S opcy nie dam ci tego zdjęcia jeszcze się przestraszysz!! zdjec majtek mlodych dziewczyn to sie nie bojem 3nodding Jesteś *****?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:45 pm
racqel Nightcatt racqel Nightcatt Potrzebuje psychoanalityka pooooomocy scream a co mojego prywatnego nie ma na gg? ewentualnie zapraszam do gabinetu... problem jest z nim zwiazany sad scream zabije sie normalnie no to trafilas na specjaliste ! ten osobnik juz od 15 lat jest pod moja obserwacja... powaznie. ale powazine sie narobilo troche nie dobrze sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|