|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:26 pm
buuu....nikt mnie nie zauwazyl nawet >_< buuuuuuuuu~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:26 pm
M-Teen opcy M-Teen *patrzy, i widzi ze nie jest w teamcie* HMMMMMMMMMM *zaczyna głsniej* sciagnelam sobie ICQ 3nodding seksi...... przeslesz mi zdjecie twoich majtek (najlepiej na sobie) 3nodding stare *podchodzi do opcego* mach mu w twarz* *na jego policzku zostaje czerwony ślad ręki* PHI! *odwraca sie i idzie przed siebie na kanape* stare Opcy ja ci dam zdjęcie jej majtek.......!!! Tylko które.............??? blaugh redface biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:27 pm
racqel Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Ozzwald ide sie zajebac... wlasnie sprawdzilem wyniki z matmy i juz wiem ze nie zdalem... niee! nie rob niczego złego Ozz... prosze crying crying crying crying gdzie on poszedł? buu crying crying crying niech nie zrobi niczego złego crying ... eek ... nie chce zeby mu sie coś stało crying ma ktoś do niego numer na kom?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii buuu....nikt mnie nie zauwazyl nawet >_< buuuuuuuuu~ aki ja cie widzialem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:28 pm
Vykk Akiko Tamashii buuu....nikt mnie nie zauwazyl nawet >_< buuuuuuuuu~ aki ja cie widzialem... buuu~ nieprawda! *tupie nozkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:28 pm
racqel Ozzwald ide sie zajebac... wlasnie sprawdzilem wyniki z matmy i juz wiem ze nie zdalem... matury?! o gosciu ! ups !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:29 pm
a ja mam mature hmm hmmm jutro mam i nie moge sie ogarnac i nic nie moge stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:29 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:30 pm
Kitty ShadowCat racqel Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Ozzwald ide sie zajebac... wlasnie sprawdzilem wyniki z matmy i juz wiem ze nie zdalem... niee! nie rob niczego złego Ozz... prosze crying crying crying crying gdzie on poszedł? buu crying crying crying niech nie zrobi niczego złego crying ... eek ... nie chce zeby mu sie coś stało crying ma ktoś do niego numer na kom? przeciez on sie tylko odgrazal, ze sie pojdzie u p i c . . .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:34 pm
LP_PL Opcy ja ci dam zdjęcie jej majtek.......!!! Tylko które.............??? blaugh redface biggrin to co sie zastanawiasz........... dawaj!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:34 pm
LP_PL Opcy ja ci dam zdjęcie jej majtek.......!!! Tylko które.............??? blaugh redface biggrin confused i co ci to da? kiedy to nie moje? stare sama sobie sie dziwie po raz kolejny Z KIM JA SIE DO CHOLERY ZADAJE.. a njagorsze, że jutro mamy obok siebie leckje o zgrozo gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|