|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:20 pm
Ozzwald ide sie zajebac... wlasnie sprawdzilem wyniki z matmy i juz wiem ze nie zdalem... niee! nie rob niczego złego Ozz... prosze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:21 pm
*patrzy, i widzi ze nie jest w teamcie* HMMMMMMMMMM *zaczyna głsniej* sciagnelam sobie ICQ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat opcy- znasz polska strone z ktorej mozna sciagnac jakies nagrania muzyczne? www.mp3.wp.pl ?????????? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald ide sie zajebac... wlasnie sprawdzilem wyniki z matmy i juz wiem ze nie zdalem... niee! nie rob niczego złego Ozz... prosze crying crying crying crying gdzie on poszedł? buu crying crying crying niech nie zrobi niczego złego crying ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:22 pm
M-Teen *patrzy, i widzi ze nie jest w teamcie* HMMMMMMMMMM *zaczyna głsniej* sciagnelam sobie ICQ 3nodding seksi...... przeslesz mi zdjecie twoich majtek (najlepiej na sobie) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jezu kitt spokojnie spokojnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat opcy- znasz polska strone z ktorej mozna sciagnac jakies nagrania muzyczne? to się nazywa p2p!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ide sie zajebac... wlasnie sprawdzilem wyniki z matmy i juz wiem ze nie zdalem... matury?! o gosciu !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy M-Teen *patrzy, i widzi ze nie jest w teamcie* HMMMMMMMMMM *zaczyna głsniej* sciagnelam sobie ICQ 3nodding seksi...... przeslesz mi zdjecie twoich majtek (najlepiej na sobie) 3nodding stare *podchodzi do opcego* mach mu w twarz* *na jego policzku zostaje czerwony ślad ręki* PHI! *odwraca sie i idzie przed siebie na kanape* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:24 pm
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Ozzwald ide sie zajebac... wlasnie sprawdzilem wyniki z matmy i juz wiem ze nie zdalem... niee! nie rob niczego złego Ozz... prosze crying crying crying crying gdzie on poszedł? buu crying crying crying niech nie zrobi niczego złego crying ... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:25 pm
M-Teen opcy M-Teen *patrzy, i widzi ze nie jest w teamcie* HMMMMMMMMMM *zaczyna głsniej* sciagnelam sobie ICQ 3nodding seksi...... przeslesz mi zdjecie twoich majtek (najlepiej na sobie) 3nodding stare *podchodzi do opcego* mach mu w twarz* *na jego policzku zostaje czerwony ślad ręki* PHI! *odwraca sie i idzie przed siebie na kanape* stare zawsze to jakas forma kontaktu..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:25 pm
LP_PL Kitty ShadowCat opcy- znasz polska strone z ktorej mozna sciagnac jakies nagrania muzyczne? to się nazywa p2p!!! no i? może ja tego nie wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|