Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12059 12060 12061 12062 12063 12064 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kimagure-chan

PostPosted: Mon May 09, 2005 12:11 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon May 09, 2005 12:12 pm

Shizuka18
Lavagetas_heqetai
dobry wiecz�r :c)

dobry wieczor smile witam i pozdrawiam
hejhej.........

btw PMek nie masz wlaczonych:
Profile-> Edit Profile -> Recieve Private Messages = "YES"

aye?!?!! 3nodding

opcy

M-Teen

PostPosted: Mon May 09, 2005 12:13 pm

PointZer0

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

oż w morde ! Akebono walczy z Kakudą eek eek (kakuda: sedzia ktory normalnie sedziuje jak rowniez aktywnie walczy xd ) 130kg roznicy i prawie o metr nizszy xd xd xd

Edit: Akebono to slynny sumita xd

opcy
Vykk
opcy
Vykk
wrocilem nie wiem na jak dlugo ale wropcilem...jak jeszcze raz mi padnie net to pier.... wale to wszystko i reinstaluje sysa...chyba ze wie ktos jak MediaAccess.exepozbyc sie takiego gowna jak MediaAcces.exe i MediaAccK.exe bo to jedyne pliki ktore mi nie pasuja w procesach winXP
uruchomic ad aware w trybie awaryjnym......
albo/i recznie usunac to z autostartu w msconfig 3nodding
mam spybota i ni diabla nie wykrywa tego gowna tylko jakies spyje i jakiegos ada raz an jakis czas a tych procesow nie moge ruszyc... w awaryjnym probowalem troszke lae tez gowno dalo...jak padnie mi net to pewnie dzisiaj mnie juz nie zobaczycie...
to:
- znajdz lokacje tych plikow
- uruchom msconfig i wyrznij je z autostartu
- w trybie awaryjnym recznie je usun....(najlepiej Totalcomander bo one sie lubia kryc przed explorerem)
no wlasnie sie kryja scream i mam dosc...wpadnij do mnie i mi usun to problem bedzie z glowy blaugh

Vykk

Vykk

PostPosted: Mon May 09, 2005 12:14 pm

BTW hejka tym co dotarli...nie chce mi sie rozdrabniac blaugh
PostPosted: Mon May 09, 2005 12:15 pm

PointZer0
Tylko nie mylić newba , czyli nowego , z n00bem, czyli podręcznikowym przykladem g�wniarza nie znającego zasad zachowania tudzież komunikacji międzyludzkich xd
ja na serwerach kwejkworldowych pojawiam sie niekiedy pod nickiem "nooblet"

opcy

racqel

PostPosted: Mon May 09, 2005 12:16 pm

PointZer0
racqel
opcy
racqel
Setsuna Dragonclaw

noobem (6 postow tutaj jak to zero na czarnej liscie napisal...) nie potrafiacym sie zachowac
i tyle
a dlaczego wlasciwie noob, n00b itd. ?
newbie -> newb -> noob -> n00b 3nodding
jak dla mnie to za daleko od newbie odeszlo (tak myslelem, ale ci=os mi nie pasowalo)

Tylko nie mylić newba , czyli nowego , z n00bem, czyli podręcznikowym przykladem g�wniarza nie znającego zasad zachowania tudzież komunikacji międzyludzkich xd
aye !
PostPosted: Mon May 09, 2005 12:16 pm

opcy
PointZer0

A ja grałem w Half-Life'a jako SynowaDziewicyZGrzybicąMacicy xd

PointZer0

Vykk

PostPosted: Mon May 09, 2005 12:17 pm

PointZer0
opcy
PointZer0

A ja grałem w Half-Life'a jako SynowaDziewicyZGrzybicąMacicy xd
xd
PostPosted: Mon May 09, 2005 12:18 pm

ide sie zajebac... wlasnie sprawdzilem wyniki z matmy i juz wiem ze nie zdalem...

Ozzwald

Setsuna Dragonclaw

Vykk
Setsuna Dragonclaw
Vykk
wrocilem nie wiem na jak dlugo ale wropcilem...jak jeszcze raz mi padnie net to pier.... wale to wszystko i reinstaluje sysa...chyba ze wie ktos jak MediaAccess.exepozbyc sie takiego gowna jak MediaAcces.exe i MediaAccK.exe bo to jedyne pliki ktore mi nie pasuja w procesach winXP

tez to mam sweatdrop napisze ci potem na pm jak mi ojciec sie tego pozbedzie z mojego kompa, ok? wink
o bylbnym, dzwieczny...bo prawdopodobnie to jest przyczyna cholernie duzych ruchow pakietow...a jak jakos opanowywuje sytuacje na kilka min to wychodzace pozostaja tqak jak byly a przychodzace ograniczaja sie do normalnej ilosci xp jak nie zrobie cos z tym do 23 to format c i instal XPka mnie czeka bo nie chce mi sie z tym dluzej bawic...ale jesli kiedyskolwiek sie teog pozbedziesz bez reinstalki to mile widziany PM jak tego dokonac

Hejka LH

heh whee prosze bardzo...

opcy- znasz polska strone z ktorej mozna sciagnac jakies nagrania muzyczne?

Kimagure-chan

PointZer0

PostPosted: Mon May 09, 2005 12:19 pm

Ozzwald
ide sie zajebac... wlasnie sprawdzilem wyniki z matmy i juz wiem ze nie zdalem...

Eee... nie martw się - wyników na pewno wszystkich nie pamiętasz i pewnie zapamiętałeś źle.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12059 12060 12061 12062 12063 12064 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games