|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:12 pm
Shizuka18 dobry wieczor smile witam i pozdrawiam hejhej......... btw PMek nie masz wlaczonych: Profile-> Edit Profile -> Recieve Private Messages = "YES" aye?!?!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:13 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oż w morde ! Akebono walczy z Kakudą eek eek (kakuda: sedzia ktory normalnie sedziuje jak rowniez aktywnie walczy xd ) 130kg roznicy i prawie o metr nizszy xd xd xd
Edit: Akebono to slynny sumita xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk opcy Vykk wrocilem nie wiem na jak dlugo ale wropcilem...jak jeszcze raz mi padnie net to pier.... wale to wszystko i reinstaluje sysa...chyba ze wie ktos jak MediaAccess.exepozbyc sie takiego gowna jak MediaAcces.exe i MediaAccK.exe bo to jedyne pliki ktore mi nie pasuja w procesach winXP uruchomic ad aware w trybie awaryjnym...... albo/i recznie usunac to z autostartu w msconfig 3nodding mam spybota i ni diabla nie wykrywa tego gowna tylko jakies spyje i jakiegos ada raz an jakis czas a tych procesow nie moge ruszyc... w awaryjnym probowalem troszke lae tez gowno dalo...jak padnie mi net to pewnie dzisiaj mnie juz nie zobaczycie... to: - znajdz lokacje tych plikow - uruchom msconfig i wyrznij je z autostartu - w trybie awaryjnym recznie je usun....(najlepiej Totalcomander bo one sie lubia kryc przed explorerem) no wlasnie sie kryja scream i mam dosc...wpadnij do mnie i mi usun to problem bedzie z glowy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:14 pm
BTW hejka tym co dotarli...nie chce mi sie rozdrabniac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:15 pm
PointZer0 Tylko nie mylić newba , czyli nowego , z n00bem, czyli podręcznikowym przykladem g�wniarza nie znającego zasad zachowania tudzież komunikacji międzyludzkich xd ja na serwerach kwejkworldowych pojawiam sie niekiedy pod nickiem "nooblet"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:16 pm
PointZer0 racqel opcy racqel Setsuna Dragonclaw noobem (6 postow tutaj jak to zero na czarnej liscie napisal...) nie potrafiacym sie zachowac i tyle a dlaczego wlasciwie noob, n00b itd. ? newbie -> newb -> noob -> n00b 3nodding jak dla mnie to za daleko od newbie odeszlo (tak myslelem, ale ci=os mi nie pasowalo) Tylko nie mylić newba , czyli nowego , z n00bem, czyli podręcznikowym przykladem g�wniarza nie znającego zasad zachowania tudzież komunikacji międzyludzkich xd aye !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:16 pm
opcy PointZer0 Tylko nie mylić newba , czyli nowego , z n00bem, czyli podręcznikowym przykladem g�wniarza nie znającego zasad zachowania tudzież komunikacji międzyludzkich xd ja na serwerach kwejkworldowych pojawiam sie niekiedy pod nickiem "nooblet" A ja grałem w Half-Life'a jako SynowaDziewicyZGrzybicąMacicy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:17 pm
PointZer0 opcy PointZer0 Tylko nie mylić newba , czyli nowego , z n00bem, czyli podręcznikowym przykladem g�wniarza nie znającego zasad zachowania tudzież komunikacji międzyludzkich xd ja na serwerach kwejkworldowych pojawiam sie niekiedy pod nickiem "nooblet" A ja grałem w Half-Life'a jako SynowaDziewicyZGrzybicąMacicy xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:18 pm
ide sie zajebac... wlasnie sprawdzilem wyniki z matmy i juz wiem ze nie zdalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Setsuna Dragonclaw Vykk wrocilem nie wiem na jak dlugo ale wropcilem...jak jeszcze raz mi padnie net to pier.... wale to wszystko i reinstaluje sysa...chyba ze wie ktos jak MediaAccess.exepozbyc sie takiego gowna jak MediaAcces.exe i MediaAccK.exe bo to jedyne pliki ktore mi nie pasuja w procesach winXP tez to mam sweatdrop napisze ci potem na pm jak mi ojciec sie tego pozbedzie z mojego kompa, ok? wink o bylbnym, dzwieczny...bo prawdopodobnie to jest przyczyna cholernie duzych ruchow pakietow...a jak jakos opanowywuje sytuacje na kilka min to wychodzace pozostaja tqak jak byly a przychodzace ograniczaja sie do normalnej ilosci xp jak nie zrobie cos z tym do 23 to format c i instal XPka mnie czeka bo nie chce mi sie z tym dluzej bawic...ale jesli kiedyskolwiek sie teog pozbedziesz bez reinstalki to mile widziany PM jak tego dokonac Hejka LH heh whee prosze bardzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy- znasz polska strone z ktorej mozna sciagnac jakies nagrania muzyczne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:19 pm
Ozzwald ide sie zajebac... wlasnie sprawdzilem wyniki z matmy i juz wiem ze nie zdalem... Eee... nie martw się - wyników na pewno wszystkich nie pamiętasz i pewnie zapamiętałeś źle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|